Llama Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 n eoldu başkanda istifa edicekmiş bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 şovdan ziyade kendisiyle feneri ayırttırmıyor. hani bi ara müthiş idiotik bir sav vardı. kişilerin yaptığı kurumları bağlamaz, asırlık camialara fatura kesmeyelim, bu pisliğe bulaşan kişiler cehennemin dibine kadar gitsin, kulüpleri kurtaralım. eğer bunu oynayabilirlerse metrisi anında herkesi unutacak, aziz yıldırım gündemden düşecek. fenerbahçe sayesinde gündemde ve sesini duyuruyor ama ben hala anlamıyorum koskoca camia cidden bir adamın elinde bu kadar mı kukla olur. hiç mi yok aklı selim duayenler ne yapıyoruz? ne yapıyorsunuz? diye sorgulayan. hiç sevilmese de galatasarayın bu mekanizması adnan polattan kurtardı, stad açılışında siyasiler ve bürokratlar tarafından çocuk gibi azarlanan polata müthiş bir reaksiyon verildi ve çıban büyümeden kesilip atıldı. böyle bir tepki nasıl doğmuyor anlamıyorum fenerbahçe camiasından. müthiş sindirilmiş ya da soğutulmuş demek ki bu tip insanlar zamanla. cidden üzülüyorum şu haline fenerbahçenin. küme düşebilirsiniz ama bu hal ve durum bence daha vahim ve geleceği daha karanlık yapıyor fenerbahçe için. tahrik olan varsa bundan özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Feneri düşürürüz demekle olmuyor, o kadar adamdıysa sezon başında vericeklerdi imzalı kağıdı biz alt ligden başlamayı kabul ediyoruz diye, hem süreç bu kadar uzamayacaktı hem de şuan bank asyada önümüzdeki sezon süper ligde olacağının bilinciyle takımı ayarlıyorlardı. Şimdi bu kaosun içinde kalmamış olurlardı, hem de daha büyük cezalar almazlardı iyi niyetlerini herkes görürdü vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 tazminat ödememek için düşürmediler sanırsam tff olaki aklanırlarsa diye soru işaretleri vardı kafalarında yoksa olan fenere oldu çok büyük zarar şimdi bu play of öncesi karar verilceksede vay haline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Yok işte lama, benim dediğim Fenerbahçe kendisi alt lige geçelim diyecekti sezon başından. Aziz Yıldırım ve kurmaylarıyla ilişik kesilip bank asya'dan başlayıp şl'den çekilselerdi şuan kimse üzerine gitmez,uefa ile sıkıntı yaşamazlardı. Eğer sadece puan cezasıyla yırtamazlarsa her türlü bu işten daha fazla zarar edicekler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 kral bile olurdu valla aziz.. bizimkilerde işte kupayı verdiler şimdi konuşan yok belki bizde suçluyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Abi hiçbirşey söylemiyorum en ufak, kimse de yanlış anlamasın. Ama bugün Aziz Yıldırım hala Fenerbahçe Başkanlığını sürdüyüyorsa, bence rezilin önde gidenidir. İçeri girdiğin gün bıracaktı başkanlığı, suçsuz olursa yine gelir başkan olurdu. Adam hala ben başkanım diye geziniyor, kimse de camiadan sesini çıkaramıyor, adamsan bırakırsın diye. Ondan sonra Aziz maskeleri, yürüyüşleri. Hakikaten adam peygamber olmuş, buradaki insanlar haksız değiller. Masq'ın dediği gibi eğer bu Galatasaray'da olsaydı-suçlu veya suçsuz- o adamı başkan bırakmazlardı. Maalesef Fenerbahçe'de böyle bir mekanizma kalmamış. Bu Aziz Yıldırım'a destek olunaksa olunmaması gerektiği değil, ne Aziz Yıldırım'ın ne X kişisinin Fenerbahçe'den büyük olmadığıdır. Ben bunları şikenin ilk haftası da söyledim, insanlar kızdı. Aradan 3-4 ay geçti, adam içeride, ciddi iddalar var, tamamen haklı da olabilir, ama hala bu adam Fenerbahçe başkanı sıfatını taşıyorsa benim saygım azalır bu klube. Fenerbahçe'yi düşünen adam o gün istifa ederdi. Efsane başkan mı olmak istiyorsun, aklan gel, kapıda karşılasınlar. Sırf gündem değiştirmek için istifa etmesini de biliyordu ama. Kimse kızmasın, ben burada Aziz Yıldırım hakkında söylenenlere yüzde yüz katılıyorum. Burada ne tahrik ne hakaret var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Masquerade said: ha ibrahim seten yazdı şimdi, yarın MAA istifa ederse şaşırmayın diyor. talimat değişikliği ve af talebi kabul edilmemiş kulüplerce, şaşırmış yine siz istiyordunuz hergün farklı şeyler söylüyorsunuz yoruldum ve bıktım vs demiş. Gökhan Dinç (Futbol Ateşi - TRTSpor): UEFA, TFF'ye adli süreç devam ederken kesinlikle 58. maddede herhangi bir değişiklik yapamayacağını bildirdi. şaka maka iş yokuşa doğru sürükleniyor. sadece fener değil beşiktaş falan da gider o madde öylece kalırsa. trabzonu pek okumadım bilmiyorum onlarda sıkıntı var mı. trabzonda ucar, nevzat sakar karabukspor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 beşiktaşın olayı ne var mı bir şike teşebbüsü onlarda da? niye yani bu demirörenin çabası? sadece Tayfur'un olayı falansa onlar aklandı zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 GS: Madde değişmez, kim ne yaptıysa yazan cezayı çeksin. FB: Madde değişmez, teşebbüs eden de düşsün, hep beraberiz. BJK: Maddeyi kademelendirelim. 6-7 takım düşerse futbol biter. TS: Bana kupamı verin, aldığınız karar neyse okey derim. Kulüplerin tavrı buymus TRT'ye göre. @Zep Beşiktaş aklanmadı daha. Tutuklulukları kaldırıldı sadece. Hakim karşısında çıkacaklar onlar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 ilginç işler. ama yine ünal başganın dediğine geldi herkes sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 hadi trabzon kupa peşinde beşiktaşta sanırım 3. büyük olmanın verdiği telaş sarmış sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 beşiktaş aklanmadı ama bütün yasakları kalktı adamların... hala dışarda olupta yasakları kalkmayanlar var bilginize sunarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Sezon içinde beşiktaşın çok hakkı yeniyor diye ona ceza vermiceklermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Yapılan şike yenilen haktan "AZ" ise ceza almayacaktır muhtemelen Beşiktaş. Denge unsuru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 beşiktaş ceza alırsa bi tek usulsuz transferden alır o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Llama said: beşiktaş aklanmadı ama bütün yasakları kalktı adamların... hala dışarda olupta yasakları kalkmayanlar var bilginize sunarım Abi daha ne aklanıcak etik kurulu beşiktaşı suçsuz buldu, mahkeme yurt dışı yasakları dahil tüm yasakları kaldırdı, daha napsın, gs daha tehlikede şu kasadan uçup giden 1milyon vakasından, paranın nereye gittiği bilinmiyore ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 adam kronik galatasaray hater. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 lefter gibi bi adam yeni rahmetli olmuşken şu konuda tartışmayı uygun bulmuyorum niyeyse, daha sonra bir kaç görüşüm var, onları yazarım. fakat sadece şunu söyleyeyim, futbol bölümü moderasyonundna gayet memnunuz. kimseyi kayırdıkları falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 trabzona geçen senenin kupası, geseye bu sene şampiyonluk, bize stad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Fenere de silivriden loca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 düşmicek onlar işte böylece herkez mutlu anadolu zaten bu 4 büyükten geçiniyor ligtvye zaten 3 yıl daha verdiler sözleşme yenilendi herkez mutlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Yemezler biz zaten şampiyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Llama said: beşiktaş ceza alırsa bi tek usulsuz transferden alır o kadar ben bunu bekliyorum. Hani belli çünkü işi bilmeden, eski kafa biçimde transfer yapmaya kasmışlar. Bu adamları 2-3 ay içeride tuttuktan sonra dışarı salıp, bütün haklarını geri verdiler. Tahminen şimdiden hükümleri de bellidir. Alacağımız en çok 1 sezon transfer yasağı falan olur. Bu da zaten Beşiktaş'ın yararına olur asdfsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 pazartesi istifa edecekmis maa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar