Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 3: İddianamenin Dönüşü

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Tahrike devam. İsim ver lafı ortaya atma oda sana aynı senin uslubunla cevap versin çok akıllı arkadaşım. Senin hayatın Aziz Yıldırım olmuş mesajlarından belli haberin yok. Çık dışarı biraz hava al. Öyle lafı ortaya atıp herkesin canını sıkma. İyice abarttınız artık! İşiniz gücünüz mü yok mu milletin sölediklerini başka taraftan anlayıp tahrik edici laflar ortaya atıyorsunuz? Buraya herkes fikrini yazıyor Aziz Yıldırım'ın yazısı hakkında. Bunun dışına çıkıp millet alttan alttan aptal demeye getirme lütfen. Bu şekilde akıllı olunmuyor!
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanların anlamadığı nokta, UEFA Fener'i Şampiyonlar Ligine almayıp, sonra da neden diye sorulduğunda, ÇÜNKÜ EŞŞEĞİN ... DOLAYI ZAA çekebilir, zira UEFA mahallenin zengin çocuğu top onun, ayrıca UEFA mahkeme kararı, delil vs gibi şeylere bağlı bir kurum değil, basit bir raporla istediği kulübe ceza verebilir. Üstündeki tek yargı kurumu CAS'tır fakat UEFA'nın onlara dava kaybetme şansı yok gibi bir şeydir.

Tamam şimdi bunları anladıysak, UEFA dansöz zart zurt kısmını geçebiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

ya fener kendisini forum trolü filan sanıyor galiba
şike yaptım ama bir sor neden diye başlıyor
şimdi şike yaptım ama o zaman şikenin belgesi yoktu ehehe diyor

bizim tff gibi basiretsiz deil uefa
şikeye bulaştıysa kapının önüne koyuyor işte

bizim salaklar da gidip şikayet ediyor
hayır biz rezil oluyoruz
sinirden elim bacağım titredi
Sosyal ağlarda paylaş

Aziz Yıldırım açıklamasının arka planını iyi okumak lazım. O da bazı gerçekleri görmüş ve kabullenmiş. Bir kere kanıtlanmış şike teşebbüsü artık kabullenilmiş. Ama Aziz Yıldırım, 6-7 takım neyse, hep birlikte düşelim, çünkü hepimiz yaptık diyor. Bence FB resmi yayın organlarını bu kadar rahatlıkla kullanarak FB üzerindeki etkisini de test ediyor. Ben gidersem, FB de gidecek diyor.

Koskoca Camia da akıl tutulmasına uğramış, bu acımasız uçuruma gidişi seyrediyor. Ben bunu cidden anlayamıyorum. Akıl tutulması var resmen.

Aziz Yıldırım'ın bu mesajı diğer kulüplere ya da TFF'ye değil,doğrudan FB Camiasına bence. "Benim arkamda sonuna kadar duracaksınız. Ne yaptıysam FB için yaptım ben".
Sosyal ağlarda paylaş

ha ibrahim seten yazdı şimdi, yarın MAA istifa ederse şaşırmayın diyor.

talimat değişikliği ve af talebi kabul edilmemiş kulüplerce, şaşırmış yine siz istiyordunuz hergün farklı şeyler söylüyorsunuz yoruldum ve bıktım vs demiş.

Gökhan Dinç (Futbol Ateşi - TRTSpor): UEFA, TFF'ye adli süreç devam ederken kesinlikle 58. maddede herhangi bir değişiklik yapamayacağını bildirdi.

şaka maka iş yokuşa doğru sürükleniyor. sadece fener değil beşiktaş falan da gider o madde öylece kalırsa. trabzonu pek okumadım bilmiyorum onlarda sıkıntı var mı.
Sosyal ağlarda paylaş

Daha bu başlangıç, şimdi bıraktığı gibi biter MAA. Tek suçlu ilan edilir. :D Ama kaşındı. Ne şiş yansın ne kebab dersen yanan kendin olursun diye kimse söylememiş ya da idrak edememiş onca yaşadığı senelere rağmen. Yızık ılıcık fıdırısyın bışkınımızı.
Sosyal ağlarda paylaş

trabzonda sıkıntılı onlar da teşebbüş etmişti sanırım ama yetememişlerdi.

onu diyorum işte aziz başta herşeyi açıklıycam falan görüceksiniz falan diyordu millette feneri aklıcak falan sandı herif sonra ben yaptıysam onlarda yaptı yanlız düşmeyiz diye troll face çekti.

masq'ın dediği gibi fener taraftarıda hala bi tutukluk içerisinde inanmak istemiyor hemen ümitleniyor en küçük açıklamada bile ama görünen köy kılavuz istemez yani sorry
Sosyal ağlarda paylaş

@Zep
Aziz Yıldırım hakkında zaten herkes yorum yapıyor. Başkalarının ne düşündüğü seni ilgilendirmiyor işte ve sana insanlara beyni yıkanmış alttan alttan hakaretler yağdırma hakkını vermiyor. Ayrıca başkalarının ne düşündüğünü bu kadar saplantılı bir şekilde önemseyen vurgulayan hatta bu yüzden uslubunu çirkinleştiren biri biraz kendini sorgulamalıdır. Klavyenin verdiği rahatlıkla burda bu şekilde insanları tahrik etmeye hakkın yok. Kimsenin söylemediği şeyleri söylemiş gibi gösterip beyni yıkanmış aptala lafı getirip insanları tahrik etme lütfen. Kimse kimsenin babasının oğlu değil dediğim gibi klavyenin verdiği rahatlıkla PC başından çok bilmişi oynayabilirsiniz hayat sizin ama üslubuna dikkat etmeni rica ediyorum senden.
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

@Zep
Aziz Yıldırım hakkında zaten herkes yorum yapıyor. Başkalarının ne düşündüğü seni ilgilendirmiyor işte ve sana insanlara beyni yıkanmış alttan alttan hakaretler yağdırma hakkını vermiyor. Ayrıca başkalarının ne düşündüğünü bu kadar saplantılı bir şekilde önemseyen vurgulayan hatta bu yüzden uslubunu çirkinleştiren biri biraz kendini sorgulamalıdır. Klavyenin verdiği rahatlıkla burda bu şekilde insanları tahrik etmeye hakkın yok. Kimsenin söylemediği şeyleri söylemiş gibi gösterip beyni yıkanmış aptala lafı getirip insanları tahrik etme lütfen. Kimse kimsenin babasının oğlu değil dediğim gibi klavyenin verdiği rahatlıkla PC başından çok bilmişi oynayabilirsiniz hayat sizin ama üslubuna dikkat etmeni rica ediyorum senden.

o senin alınganlığın üslubumda bir sorun yok
Sosyal ağlarda paylaş

Zep said:

aziz açıklama yapınca hemen "BÜYÜK BAŞKAN" çekmiş herkes yine.
şaşırmadım ama hiç adam nasıl yıkamışsa artık peygamber gibi en küçük sözü kutsal sayılıyor aslında hiç bişey söylememiş olsa bile

Şunu şuraya yazıyorsan Aziz Yıldırım'ın bu mesajını samimi bulan burdaki herkese söylemiş oluyorsun. Fakat burda kimse böyle bişey söylemedi Azizin mesajından sonra. Neyse forumun içine etmeye sırf insanları tahrik etmek için forumda nöbet tutmaya devam.
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

Klavye üstünden tahrik olmayın o zaman sizde burda denilen laflara, madem insanların hiç bir şey bilmediğine, boş konuştuğuna inanıyorsunuz.

Yani şu uslubu savunuyorsun ya helal olsun. Çeteciliğin manası yok. Uslup kotu "Forum Kuralları" diyede bişey var. Gidip herkesin birbirine ergence hakaret ettiği serbest forumlara yazmıyorsak buraya yazıyorsak bir sebebi var. Çıksın futbol moderatörü tahrik serbest desin yazmayalım bizde. Şurda tahriki bile, "tahrik olmayın sizde" diyerek savunuyorsunuz ya helal olsun. Serbestse bizde bilelim yazmıyalım arkadaş futbol bölümüne.

fizban said:

- kişiye yönelik hakaretler, boyutu ne olursa olsun yasaktır. abartılması durumunda, önce uyarı sonra geçici uzaklaştırma kuralını hiçe sayıp rahatlıkla direk kanat takmaktan çekinmeyiz.

- forum dışından insanlara da hakaret veya küfür etme hakkına sahip değilsiniz, boyutuna göre uyarısız uçabilirsiniz burada da.

- kişiye değil, olaya da olsa küfür yasak. topa dahi küfredemezsiniz örneğin. küfür kısaltmaları da yasak.

- birbirinizi tahrik etmeyin. uyarı alırsınız, sonra da uçarsınız. bu tahrikler arasına herşeyin girebileceği gibi, fatih terime fatoş, aziz yıldırım a azize gibi isimler takmak da tahrik kapsamına girebilir.

- ayrıca, bunda herhangi bir uçurmalık durum göremesek de, maç topiclerini maçtan 1-2 gün öncesinden daha önce açmayın. topic kalabalığı oluyor, hem futbol forum sayfasında, hem de güncel başlıklar kısmında aşağı kayıyor. böyle bir durumda topicleri kitleyip maç günü ykalaştığında açarız.
Sosyal ağlarda paylaş

Sana ne oluyor birde onu anlasam. Başka bir konuda bişey içinde kalmıştı da şuan mı dışarıya atıyorsun?

EricCantona said:

Arabistan'dan dün fırlamış gibi saç teli görsen tahrik oldum diye dolanıyosun ortalıkta.

Şu benzetmen bile o kadar alakasız ki. Bu neyin kuyruk acısı bilsem birde tanımadığın görmediğin adama böyle laf sokma çabası.
Sosyal ağlarda paylaş

süper gs dayanışması var burada inanılmaz :)
bizde örgütlensek mi ne yapsak :) ben üstü kapalı ayı(ilkokulda bile küfür olarak sayılmıyor lol) dedim diye banlanırken millet üstü kapalı yazmadığını bırakmıyor neyse alıştım,her gördüğüm yerde dile getiriyorum benim yazdıklarıma beraber onlarınki de siliniyor en ufak bir uyarı dahi olmadan.
Sosyal ağlarda paylaş

Adamın attığı mesajda en ufak hakaret yokken, tahrik oldum tahrik oldum diye 10 tane mesaj atmışsın.
Saçma sapan kural kopyalıyorsun vs.
Varsa bi şikayetin orda ünlem var tıklarsın şikayet edersin, ha yoksa tahrik oldum tahrik oldum diye dolanmazsın ortalıkta çünkü tahrik edicek bişey söylememiş adam.

3 Temmuz'dan beri bu tarzda bi üste çıkması var Fenerbahçe ve Fenerbahçe'lilerin.

Şike demeyin hassasız, şike tezahüratı yapılmasın ... gidiyor bu böyle, öyle bir noktaya geldik ki işte adamlar "Yaptık ama bi sor niye yaptık" boyutuna gelebiliyorlar yüzsüzlükten...

Adam savunma mektubu yazıyor güya en ufak bir savunma yok işin içinde, her zamanki Aziz Yıldırım kafası başkalarına bok atmaya çalışmaktan başka bişey yok.

Ya ben sizi de anlamıyorum nasıl bu kadar kör olabiliyorsunuz, adam savunucakmış kendini bilmemne ifadesi alınırken neden hiçbişeye cevap veremedi bu adam?
*Şuan neden mektuplarında kendisinin ve Fenerbahçe'nin suçsuz olduğuna dair en ufak kanıt koyamıyor ortaya?
*Fenerbahçe bu kadar zor durumdayken madem elinde bişeyler var neden verip biraz olsun rahatlatmıyor taraftarını?

Şu soruların cevabını verebiliyor musunuz mesela?

Adam para trafiği tespit edilmiş olayla, hiç bir şekilde delillendirilememiş olayı birbirine eş tutup mektup yazıyor siz de aaa ne gzl yazmış diye takılıyosunuz...

Bu kafayla daha çok tahrik olursunuz siz...
Sosyal ağlarda paylaş

tamamen politik bir açıklama yapmış

mevcut delillerle , telefon kayıtları ile , itiraflarla, fenerbahçe nin düşeceği kesin. bunu kendi de biliyor, bu son açıklama tamamen yine ucuz kahramanlık, onlar bizi kurtarmaya çalışıyor ama biz düşücez kardeşim ayağı yapıyor,şimdiye kadar yaptığı açıklamaların hiç birinde savunma yok, hepsinde sizide yakarım tehtidi var, daha önce dışardayken nasıl federasyonu ana avrak küfür ederek tehtit ediyorsa , şimdide içerden tehtit ediyor, ben yaptım ama sizide ama sizide yakacam diyor,

kendi hırslarına tavan yapmış egosuyla,kalkmış kendi yaptığı pislikler için koskoca 100 yıllık fenerbahçe kulübünü düşürtmek istiyor, sanki kendi malıymış gibi siz düşürmezsiniz ben düşürürüm diyor, bir kişide çıkıp demiyor ki kardeşim sen ne hakla 25-30 milyon fenerbahçeli adına karar verebilirsin!!!, bir de kalkmışlar bu açıklamayı yere göğe sığdıramıyorlar.

kulüb düşerse fenerbahçe ismini kapatsınlar azizyıldırımspor olarak tekrar baştan başlasınlar bence, zaten fenerbahçe diye bir şey kalmamış ortada, bir tane adamın kuklası olmuş koskoca fenerbahçe.
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

Zep said:

aziz açıklama yapınca hemen "BÜYÜK BAŞKAN" çekmiş herkes yine.
şaşırmadım ama hiç adam nasıl yıkamışsa artık peygamber gibi en küçük sözü kutsal sayılıyor aslında hiç bişey söylememiş olsa bile

Şunu şuraya yazıyorsan Aziz Yıldırım'ın bu mesajını samimi bulan burdaki herkese söylemiş oluyorsun. Fakat burda kimse böyle bişey söylemedi Azizin mesajından sonra. Neyse forumun içine etmeye sırf insanları tahrik etmek için forumda nöbet tutmaya devam.

şu mesajın neyinden tahrik oluyorsun mesela?
Sosyal ağlarda paylaş

Toplantıya damga vuran, 58. madde hakkındaki net tavrını TFF'ye ileten UEFA, TFF'den de play-off'ları, tüm bu soru işaretlerinden arınmış olarak oynatmasını istiyor. Bir diğer deyişle, kararını play-off'lar başlamadan almasını zorunlu kılıyor.

http://files.sharenator.com/s21984_Ba_dum_tss_Minecraft_on_Drugs-s398x343-181273-580.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

bunu hakaret olarak gören varsa ona sormak isterim, siz düşürmezsiniz ben fenerbahçeyi düşürürüm diyen, kendi malıymış gibi kullanan yaptığı telefon kayıtları kabak gibi ortadayken (şikeden bahsetmiyorum bile , federasyonu tehtitler küfürler vb.. ) pişkin pişkin içerden de tehtit etmeye kalkan bir adamın yaptıkları 100 küsür yıllık fenerbahçeye hakaret değilmi??

fenerbahçeyi aziz yıldırımla fenerbahçe oldu sanan bir nesil var , yazık!
Sosyal ağlarda paylaş

S-H'de eksik kalmasın, hemen modlar GSli trolololololz çekmeye gelsinler.

Fizban'a özel mesaj atın arkadaşım, Beşiktaş'ın hakkı yeniyor nerdesin deyin? Adam Fenerli? Sanırsınız burda eskiden hiç FBli BJKlı mod yoktu. Belli sebeplerden şu anda yok demek ki, demek ki iyi modluk yapan insanlar Cava ve Rew kalmış, adam kayırılıyor, grup korunuyor demenin hiç bir önemi yok, çünkü kayırılmıyor, hatta sırf keyfine arkadaşlarını banladıkları da oluyor. (bknz: babacumun düzenli yörünge ziyaretleri)
Sosyal ağlarda paylaş

hala aziz yıldırımı desteklesin bu taraftar ya onlar hak ediyor böyle başkanı

hani gerçekten herşeyi geçtim.şikeyi falan filan

feneri biz düşürürüz demek ne demek ?.şimdi böyle bi laf söylüyosun eğer olurda olay bu aşamaya gelirse koca klubu hakkkaten çekebilecek mi ?.sırf laf olsun torba dolsun.şov amaçlı konuşmuş yine

maddenin degişimine karşı olması iyi.hani en azından suan klubun yöneticileri gibi kıvırmamış.şikeyi hala kabul etmiyor.aklanıcaz diyerek. en azından bu konuda bi duruşu var

ama sen feneri biz çekeriz bilmemne dersen olmaz o iş.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...