Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 3: İddianamenin Dönüşü

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

cavanagh said:

hürriyet said:

Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir Kulüpler Birliği’nde Aydınlar’a şöyle dedi: “Bizleri temsil eden Futbol Federasyonu’ndan şunu rica ediyoruz; küme düşme kaldırılsın. Fenerbahçe’siz Süper Lig ağır darbe alır.”

KULÜPLER Birliği Vakfı’nın dün İstanbul’da yaptığı toplantıda, şike iddianamesinde ismi en çok geçen kulüp olan Fenerbahçe’nin başkan vekili Nihat Özdemir’den şok bir talep geldi. Özdemir, şike suçundan küme düşmenin kaldırılmasını istedi.

lol

şike de serbest olsun madem

haber ismail er. o bonbacı eleman
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Bizim 101. yılda nasıl oyuna geldiğimizde görülüyor, boşuna lucescu giderken burası çavuşesku döneminden beter durumda dememişti. Kaç yıl sonra anca çıktı pislikleri.

Kuddusi korurum ben seni ?

Herkes aynı bokun laciverti, kimse üstümüze oyun oynandı demesin. Sadece dönem dönem baskın takımlar oldu.

Bu arada Hırvatistan'da da federasyondaki iki adamın adı şikeyle anılıyor. Euro 2012'ye Trabzonspor gider artık keh
Sosyal ağlarda paylaş

Smdi yigidi oldur ama hakkini yeme fener sike olayinda gm direk adamlar kendi paralarini bile kullanmiyolar federasyonun parasiyla isleri donduruyolar turk futboluna hizmet etmesi gereken parayla yani,otesi yok bunun heralde..
Fener taraftarindanda ben azize destek cikicagina klubu bu islere karistiranlardan hesap sormasini beklerdim o yonetiim kurulunu once komple bi istifa etsinler,onlarinda pek bi mesru tarafi yok anlasilan aziz istedigini sokmus yonetime muhalifleri sindirmis.kluplerin artik su tek adam hastaligindan kurtulmasi lazim..
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Bizim 101. yılda nasıl oyuna geldiğimizde görülüyor, boşuna lucescu giderken burası çavuşesku döneminden beter durumda dememişti. Kaç yıl sonra anca çıktı pislikleri.
2 sayfa öncesinde o gizli tanığın yalan söylediğin iispatladık, hala inanın.

bu arada akp ve trabzon tertemiz tabi. kaka olgun peker.

şu işi de gayet güzel temizleme operasyonu olarak kullanabileceklerken içine sıçıyorlar böyle yanlış yargılama usulleri, delillerle oynama, yalancı gizli tanık falan gibi şeylerle.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

heheh 100. yılda neler yaptığınız da gözükebilir aynı hesap. sinan engin, telefon konuşmaları vs

100. yılda hiçbirşey yoktu. evet.

fenerbahçe sıçınca şimdi herkes aynı bokun laciverti oldu. Yalnız kalmama hissiyatı mıdır nedir? Var mı ortada bir şey? Soruşturma hede hödö? Yok. Demek ki bir şey de yokmuş.

ama siz yapmışsınız.

olm neden şike yapıosunuz lan? :(
Sosyal ağlarda paylaş

ok. http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/ShowNew.aspx?id=226928

said:
Şampiyonlukta hiç mi payımız yok

Geçen yıl Beşiktaş’ın şampiyonluğunun ardından Alaattin Çakıcı Beşiktaş’ın şampiyonluk kutlamalarının arkadaşının gece kulübünde yapılmaması üzerine Sinan Engin’i telefonla aradı.

Alaattin Çakıcı: ‘Sinan Sinan, ufak bir şey istiyoruz onu da halledemiyorsun. Oğlum, şampiyonlukta hiç mi payımız yok? O kadar olay oldu. Bir Allah’ın kulu açıp ağzını size bir şey söyleyebildi mi? Kızdırıyorsunuz beni.’

Sinan Engin: ‘Şey abi, tamam tamam... Abi, öyle değil başka bir şey oldu. Biliyorsun. Telafi ederiz abi. Kızma.’
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

ahmedinejad said:

heheh 100. yılda neler yaptığınız da gözükebilir aynı hesap. sinan engin, telefon konuşmaları vs

fenerbahçe sıçınca şimdi herkes aynı bokun laciverti oldu. Yalnız kalmama hissiyatı mıdır nedir? Var mı ortada bir şey? Soruşturma hede hödö? Yok. Demek ki bir şey de yokmuş.

ama siz yapmışsınız.

Abi isim vermeyeyim ama anlar o kendini:) Hala böyle adamlara cevap vermeyin. Bırakın boklu laciverti kendi çapında korusun ne sizin lafınız nede gücünüz yeter bu adamların devlet üzerindeki güçlerine anca konuşur kendimizi yorarız. Fener küme düşmez ama yaptıkları da unutulmaz. Ben diyorum ki bunları Galatasaray yapsaydı bu olaya karışan herkesi yargılamalarını ve cezalarını çekmelerini isterdim. Ama yok abi adamların nasıl bir bakış açısı varsa dilim varmıyor söylemeye.
Sosyal ağlarda paylaş

başkanımız sayın aziz yıldırım avukatları aracılığı ile aşağıdaki açıklamayı yapmıştır.

istanbul cumhuriyet başsavcılığının düzenlemiş olduğu iddialar yığınının mahkeme tarafından kabul edildiğini bugün itibariyle öğrenmiş bulunmaktayız. yüce meclis’in iradesinin tezahürü olan 6250 sayılı yasa’nın sayın cumhurbaşkanı’nca veto edilmesinin hemen öncesinde, daha önce benzeri görülmemiş bir uygulama ile söz konusu iddianame hakkında basın açıklaması yapılmış; kamuoyu bu tesadüfün şaşkınlığını yaşarken, bu defa 6250 sayılı yasa’nın tbmm genel kurulu’nda görüşüleceği günde, görüşmelerin başlamasına saatler kala iddialar yığınının kabul edildiği açıklanmıştır. tesadüfün bu kadarına şaşıranlar emin olmalıdırlar ki, iddialar yığınını incelediklerinde, sürecinden başından bu yana kamuoyunun nasıl yanlış yönlendirilmeye ve yanıltılmaya çalışıldığının kanıtlarını göreceklerinden, şaşkınlıkları endişeye dönüşecektir.

türk sporu ve futbolunun gerçeklerinden bihaber olarak düzenlenen bu iddia yığınının tamamının, ne denli asılsız, dayanaksız, hukuka aykırı ve çelişkilerle dolu olduğu, belge ve tanıklarla en kısa zamanda kamuoyuna açıklanacaktır. ancak şimdilik şu kadarını belirtmek isteriz ki,

futbolun ve hayatın gerçekleri çarpıtılarak;

1. türkiye futbol federasyonu’ndan alınan gelirleri, "usülsüz para aktarımı" olarak addedip bu parayı dağıtanlar hakkında takipsizlik kararı veren;
2. fenerbahçe spor kulübü tesis ve inşaatlarına belgeli olarak yapılan ödemelere yönelik konuşmaları, şikenin konuşmaları olarak addeden;
3. futbolcularımıza dağıtılan belgeli maç primlerini şike paraları olarak gösteren;
4. devlet görevlileri ve basının dahi şahit olduğu ve son derece aşikar biçimde bilet ve hediye forma taşınan çantaları, şike parası taşınan çantalar olarak gösteren;
5. birden fazla kişinin isim ve görevlerini karıştırarak yanlı dinlemeler sonucu şike yapıldığını iddia ederek yargının ciddiyetine gölge düşüren;
6. kulübümüze karşı yapılması muhtemel şike ve teşvik iddialarını araştırma ve önleme çabalarını dahi suç sayan;
7. menajerler yerine fenerbahçe spor kulübü yönetici ve kongre üyeleriyle yürüttüğümüz transfer girişimlerimizi şike görüşmesi olarak yorumlayan;
8. spor hukukundan ve tff transfer talimatı’ndan bihaber bir şekilde transfer görüşmelerinde futbolcunun mensubu olduğu kulübün yazılı onayını arayarak transfer şikesi yaptığımızı iddia eden ve bu iddiaların tanığı olarak da sayın başkanımız aziz yıldırım’ın fenerbahçe’den uzaklaştırdığı insanları göstermekten kaçınmayan bu iddia yığınını kamuoyuna şikayet ediyoruz. önemle belirtmek isteriz ki, gerek ceza yargılaması ve spor yargılaması, gerekse hayatın tüm gerçekleri ile açıkça çelişen bu iddia yığını hakkındaki açıklamalarımızın takip edilmesini kamuoyuna duyururuz.

unutulmamalıdır ki, gizlilik kararı herkes için kalkmış ve söz savunmaya geçmiştir.

saygılarımla
aziz yildirim
Sosyal ağlarda paylaş

ozii_x said:

dusuncelihayvan said:

ahmedinejad said:

ama siz yapmışsınız.

Abi isim vermeyeyim ama anlar o kendini:) Hala böyle adamlara cevap vermeyin. Bırakın boklu laciverti kendi çapında korusun ne sizin lafınız nede gücünüz yeter bu adamların devlet üzerindeki güçlerine anca konuşur kendimizi yorarız. Fener küme düşmez ama yaptıkları da unutulmaz. Ben diyorum ki bunları Galatasaray yapsaydı bu olaya karışan herkesi yargılamalarını ve cezalarını çekmelerini isterdim. Ama yok abi adamların nasıl bir bakış açısı varsa dilim varmıyor söylemeye.

böyle adamlar dediğinden birisi bensem şimdiye kadar hep fenerbahçe açık açık şike yapmış küme düşsün, düşmemesi hata dedim zaten?

kafanızda bir fenerli algısı oturtmuşsunuz ne yaparsa yapsın o kalıba sokuyorsunuz. klasik taraftar beyni böyle oluyor sanırım.

aslında hata şu konunun futbol başlığı altında konuşulmasında. nerede ipini koparan fanatik var, konuyu okumadan kim ne demiş bilmeden yorum yapıyor.

adamların mantık hala şu seviyede

http://www.youtube.com/watch?v=9LcSw74RHEA
Sosyal ağlarda paylaş

Ne taraftarı ya?

Çıkmışsınız şimdi 100.yılda beşiktaş'ta hede hödö, galatasaray zaten şikeciydi asırlardır falan.

Var mı ortada somut bir şey? Gazete satırlarında geçen telefon konuşmasından başka bir şey yok.
Soruşturma açılmış mı? yok.
Video, ses kaydı çıkmış mı ortaya? yok.

ok. deyip hurriyet gazetesinden haber veriyorsun.

Bak ne diyor gazetede. Aziz Yıldırım kaçan 2 şampiyonluk sonrası düşme korkusu ile 3 seneyi garanti etmiş şampiyonluk için. Düşünebiliyor musun kurulan tezgahı? 3 senenin şampiyonu belliymiş.

Aziz yıldırım'ı severdim. Gerçekten büyük başkandı. İşi biliyordu ama koskoca bir camiayı rezil etti. Daha da kötüsü fener taraftarı hala peşinden gidiyor. Enteresan olan bu.

Bir de üzerine, federasyon düşürseydi, şimdi 2 senemiz gidecek diye artistlik yapıyorsunuz. Abi tutulacak bir tarafınız yok.
Açıkcası bir beşiktaşlı olarak fenerbahçe'nin şu hale düşmesinden zerre keyif almıyorum. Aksine çok üzülüyorum. Ortada ne futbol kaldı ne bir şey.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben yapmıştır, yapmamıştır demiyorum. 100. yılda zaten Beşiktaş'ın şike yapma gibi bir ihtiyacı yoktu. Ezdi, biçti şampiyon oldu. Açıkcası belki de en temiz olduğumuz senelerden biriydi.

Sen şunu anlayamıyorsun ne yazık ki, ortada somut bir şey var mı? Yok.

ortodo somot boşoy vor mo? yok.

anlayabildin mi?

E doğal olarak şikeden bahsedemezsin. Kalkıpta burada "aga biz harbi yetoymuşuz şike yapmışız ama siz de yapıodunuz hep beraber lanet edelim türk futboluna" demeyin lütfen.

Biz de üzülüyoruz. Sanki sen yaptın şikeyi. Taptığınız adam 100yıllık kulübün içine etti.

Kendinize bakmak yerine, neden sürekli bir kulübüde bu işin içine çekmeye çalışıyorsunuz ki?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...