Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abo benim arkadaşa bak!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu çocukla arkadaş olana kadar bende sizin gibi ön yargılı , onlara hayvanmış(!) gibi bakan insanlardım.. Benim az çok ne kadar muhafazakar bir adam olduğunumu filan da bilirsiniz bu forumda , ama tanıdıktan sonra gerçekten olayın renginin çok değişik olduğunu anladım.. Burdaki çoğu adamdan daha delikanlı ve ADAM olduğuna bahse girerim bu arkadaşımın...
Mesaj tarihi:
Abi ahaahahaha niye rage'e girdinki. Biz eşcinsellere laf koymuyoruz.

Sen tutupta "Aboov benim arkadaşa bak, onla çok pis ortamlara akarım artık, karı kız çevre yupiyey" diye başlık açıp, içine kanye west efektli klip koyarsan bu şekilde yorumların gelmesi normal.
Mesaj tarihi:
Ha birde gay ama delikanlı dediğin adam da şöyle olur.

http://3.bp.blogspot.com/-Oxx6_UHA7fU/TmQm4OHqU1I/AAAAAAAAMJA/c0vkO4USbT0/s1600/Freddie+Mercury+Wembley+by+free+wallpapers+and+cool+wallpapers+%25281%2529+-+Copy.jpg
Mesaj tarihi:
Bone said:

niggaknow said:

abi başlık komik eyvallah da bu gay lerin hele bu forumda bu kadar ağır hater ı olduğunu bilmiyordum lan

adamın gay olduğunu kabullenmişsin hemen?

bi de gay hater diyorsun da bak yukarda senko sulanmış hemen adama.

ne yani birine gay demek hater lıkmı lan auhha süpermiş
Mesaj tarihi:
yok sana hater dememiş. hater diyosun da bak gaysevicimiz bile var (senko) demiş.
kabullenme ayrı bir konu.
hayır açıklığa kavuşturayım wot gelmesin. ürperiyorum ihtimaliyle.

edit:aracı ne lan
Mesaj tarihi:
Abi vitesi hasin bir bicimde P ye takmak ne ayak?
Bi de harbi asla dayanamiyorum escinsellere ya yok yani icimden biseyler kopuyor kapatmak zorunda kaldim parcalanmis ceset gormus gibi falan oluyorum
  • Yeni Oluştur...