Sannin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Seru said: Sovereign said: Sannin said: Red said: ben jedi consular yada bh düşünüyorum sdf abi consular hikaye sux imiş.. BH ı test ettim gerek hikaye gerek oynanış, teşekkür edersin.. büyük yalan olmuş o.. jedi consular sage'in balance speci pvp'de terör estiriyo, 2-3 tane ana nuke'un var zaten dotları saymazsan, baya iyi vuruyorlar ayrıca talentlar sayesinde kullanınca force geri geliyor, force'un da bitmiyor, meleeleri de yanına yaklaştırmıyorsun 2 farklı ability ile bu skillerin hikayeye ne gibi bir katkısı var? diyecektim...ağzımdan aldın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 şöyle bi en çok seçilen ırkları gösteren tabloda var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 ben o hikayeyi görmedim ya, consular pvp sux imiş diye okudum nasıl olduysa pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 ben hala smuggler'ın imperial agent'dan az olmasındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 yanına "han solo gibin" diye not koysalar sorun çözülür =) tanıtımı iyi yapılmadı.. birde cover mekaniği diğer sınıflara göre cidden kastıran bir yapısı var.Kimse zoruyla uğraşmak istemiyor. trooper gibi bi makina varken,kumaş pantalon giymek benim gibi diğer oyuncularında kafasında soru işareti bırakıyordur. trooper voltran gibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 world pvp'de empire iki katımız ahah. bol bol kesecek adam olacak oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Sannin said: bu imperial agent la ilgi ben bir video izledim herif hem de heal ağacında..stealth>ambush>stealth>ambush 3-4 kil yaptı adam..baktıalr üstüne geliyorlar ortadan kayboldu yine güçlü bi stealthle gitti bi köşeye kendini healladı sorna tekrar stealth>ambush..ölene res..canı azala heal... düşün yani adam dps ağacında olsa.. vanilla shaman hello anyone? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Puwz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 -Deno- said: world pvp'de empire iki katımız ahah. bol bol kesecek adam olacak oh. (tu) aklımdan geçenleri yazmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 acil nerf lazım sage ve sorcerera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Scor ok de sage sıkıyor valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Sparkcaster said: acil nerf lazım sage ve sorcerera neden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar