applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Khelben said: Messi'yi atamadı diyenlere çok yüksek sesli güldüm, Messi'yi atmama niyeti olan hakem konuştuğu için sarı kart göstermez birazcık kafa kullanın. Ayrıca Messi birazcık üzdü fanboyları gene, Alexis'de adamın dibi valla çok güzel vurdu. Valdes, BSG. Ronaldo'da çok müsait pozisyonda çok kötü vurdu onu gol yapabilirdi. orda sanki böyle koşarken eli cebine gitti gibi oldu. sonra messi oldgnu görunce elini cekti gibi görundu kameradan o yüzden dedim :D yoksa atılcak pozisyon diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 banada öyle geldi.belki atıcaktı messiyi ama yan hakem uyardı muhtemelen bişi yok hacı devam et diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 ben öyle demedim atamadı direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 ronaldonun o kıvranma pozisyonu banada biraz ağlak geldi ama kimse orda nolduğunu bilemez:) tekrarınıda görmedim. barcelona umduğumdan iyi fakat madrid yakasında ronaldo mesut biraz ritmi tutturamadı fakat ronaldonun kaçırdığı çok netti ya neyse onuda üstündeki baskıya verelim fakat maç çok zevkli eski clasicolara göre acaip zevkli gidio bi oraya bi buraya. 2.yarı görücez bakalım nolucak benim beklentim madrid fizik gücünden kazanır fakat barcelonada boş buldummu hemen tehlikeyi hissetirior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 ben cips yiyodm o ara görmedim de :D ev arkadsm ronaldonun pozisyonda dizleri carpisms dedi tekrarni izleynce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 applev0dka said: Khelben said: Messi'yi atamadı diyenlere çok yüksek sesli güldüm, Messi'yi atmama niyeti olan hakem konuştuğu için sarı kart göstermez birazcık kafa kullanın. Ayrıca Messi birazcık üzdü fanboyları gene, Alexis'de adamın dibi valla çok güzel vurdu. Valdes, BSG. Ronaldo'da çok müsait pozisyonda çok kötü vurdu onu gol yapabilirdi. orda sanki böyle koşarken eli cebine gitti gibi oldu. sonra messi oldgnu görunce elini cekti gibi görundu kameradan o yüzden dedim :D yoksa atılcak pozisyon diil direk böle oldu abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 ama atsaydı çok bariz saçma olurdu yani.sarı kartlık bi hareket değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Nasıl eminsiniz yani kartı göstermemesinin tek sebebi Messi falan diye, POZİSYON SARI KARTLIK DEĞİL bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 ama işte hakeme göre sarı kartlık bişeydi o yüzden zaten kart göstermeye gidiodu.. madridli adamdan tam göremedi sanrm.. birden elini cekti sonra o yüzden atamadi yani bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Khelben said: Nasıl eminsiniz yani kartı göstermemesinin tek sebebi Messi falan diye, POZİSYON SARI KARTLIK DEĞİL bir kere. evet değil yukarda da yazdm ya zaten :D ama hakem karari sari olarak verdi kafasnda elini cebne götrdu messiyi görnce caydi bunu dedk kızma abi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 applev0dka said: ben cips yiyodm o ara görmedim de :D ev arkadsm ronaldonun pozisyonda dizleri carpisms dedi tekrarni izleynce dizi degiyo da faulluk bisey degil, kıvranacak bisey hic degil. zaten oyunu da durdurmadı madridliler. devamında kendi kendine kalktı, biraz topallıyomus numarası yaptı, sonra kosmaya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 ya abi kart biraz da oyuncuya göre gösterilir. bakarsın ilk hareketi mi değil mi. az çok nasıl tanınıyor. zaten hareketi yaptı hemen elini kaldırdı özür diledi messi. pepe hata yapsa da pepee çok üzülüyor koysak ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Khelben said: Nasıl eminsiniz yani kartı göstermemesinin tek sebebi Messi falan diye, POZİSYON SARI KARTLIK DEĞİL bir kere. hakancım neden anlamamakta ısrar ediosun. kimse pozisoyn sarı kartlıktı demiyo. ama hakem elini atmıştı sora messiyi görünce çekti bi anda. bundan bahsediorz sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 gol bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 ronaldoyla alakalı değil çocukluğumdan beri madrid fanıyım , o pozisyonda hakikaten sarı yok messi kasti bişi yapmış değil.ama bi an hakem sarı vericekmiş gibi geldi orasıda ayrı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Ronaldo yine eşkenar üçken şeklinde açtı bacakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 ilginç ya , totem falan mı yapıyo bi mantığı var mıymış acep =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 hayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 OHA GOLE GEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 ahahahaha öle gole böle gol dediler resmen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 ahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Zuahahhaahah top usuuul usuuul girdi içeri :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Ahah bala gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 ahahaha gole gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 ya yok böle bişi abi :D çok ağır bi cenabet var takımda çözemedim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar