Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10.12.2011 El Classico - Real Madrid x Barcelona

HotLine

Öne çıkan mesajlar

Khelben said:

Messi'yi atamadı diyenlere çok yüksek sesli güldüm, Messi'yi atmama niyeti olan hakem konuştuğu için sarı kart göstermez birazcık kafa kullanın.

Ayrıca Messi birazcık üzdü fanboyları gene, Alexis'de adamın dibi valla çok güzel vurdu.

Valdes, BSG.

Ronaldo'da çok müsait pozisyonda çok kötü vurdu onu gol yapabilirdi.

orda sanki böyle koşarken eli cebine gitti gibi oldu. sonra messi oldgnu görunce elini cekti gibi görundu kameradan o yüzden dedim :D yoksa atılcak pozisyon diil
Sosyal ağlarda paylaş

ronaldonun o kıvranma pozisyonu banada biraz ağlak geldi ama kimse orda nolduğunu bilemez:) tekrarınıda görmedim. barcelona umduğumdan iyi fakat madrid yakasında ronaldo mesut biraz ritmi tutturamadı fakat ronaldonun kaçırdığı çok netti ya neyse onuda üstündeki baskıya verelim fakat maç çok zevkli eski clasicolara göre acaip zevkli gidio bi oraya bi buraya. 2.yarı görücez bakalım nolucak benim beklentim madrid fizik gücünden kazanır fakat barcelonada boş buldummu hemen tehlikeyi hissetirior.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Khelben said:

Messi'yi atamadı diyenlere çok yüksek sesli güldüm, Messi'yi atmama niyeti olan hakem konuştuğu için sarı kart göstermez birazcık kafa kullanın.

Ayrıca Messi birazcık üzdü fanboyları gene, Alexis'de adamın dibi valla çok güzel vurdu.

Valdes, BSG.

Ronaldo'da çok müsait pozisyonda çok kötü vurdu onu gol yapabilirdi.

orda sanki böyle koşarken eli cebine gitti gibi oldu. sonra messi oldgnu görunce elini cekti gibi görundu kameradan o yüzden dedim :D yoksa atılcak pozisyon diil

direk böle oldu abi
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

ben cips yiyodm o ara görmedim de :D ev arkadsm ronaldonun pozisyonda dizleri carpisms dedi tekrarni izleynce

dizi degiyo da faulluk bisey degil, kıvranacak bisey hic degil. zaten oyunu da durdurmadı madridliler. devamında kendi kendine kalktı, biraz topallıyomus numarası yaptı, sonra kosmaya devam.
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

Nasıl eminsiniz yani kartı göstermemesinin tek sebebi Messi falan diye, POZİSYON SARI KARTLIK DEĞİL bir kere.

hakancım neden anlamamakta ısrar ediosun. kimse pozisoyn sarı kartlıktı demiyo. ama hakem elini atmıştı sora messiyi görünce çekti bi anda. bundan bahsediorz sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...