Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Gs bile feneri yendi. Real de yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 hotline said: bence real madrid barcelonayi yenmek icin degil durdurmak icin cikicak cunku barcelona suanda 3 puana muhtac ve real madrid bunun cok guzel farkinda. mourinho bunu guzel kullanirsa barcelonayi bozguna bile ugratabilir ki bunlar benim teorim zaten yarin izleyip mourinhonun mu yoksa guardiolaninmi hesaplarinin daha tutarli oldugunu gorucez. eksik mac olmasina ragmen real madrid 3 puan onde ve bu maci kazanirsa zaten sampiyonlugu neredeyse cebe indircek o yuzden cok heycanli bi mac olucagini dusnuorm. real madridden kim gol atar desek bence ramos, benzema veya ozil. ya zaten real ancak barcelonayı durdurmak için bu maça çıkabilir.geçen senelerde de hep onu yaptılar çünkü aksini yapamazsın.barcelona istediği gibi oynatır oyunu. http://en.wikipedia.org/wiki/El_Cl%C3%A1sico şu adrese bi bak bakalım 2009 dan beri real madrid barcelonaya kaç gol atabilmiş.(sadece 1 gol) ondan sonra gelip yok şu atar realden yok özil atar deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 kendinin ne kadar futbol cahili oldugunu ispatlamana ihtiyacim yok arkadasim. en son agustos ayindaki el classicolarda zaten real madrid toplam 4 gol atti. wikipedia dan konusacagina once kendine bi sor ben hayatimda kac tane el classico izledim diye. 1gol ha? 1st leg Real Madrid FC Barcelona 2–2 (1–2) Özil (13), Alonso (54) Villa (36), Messi (45) 2nd leg FC Barcelona Real Madrid 3–2 (2–1) Iniesta (15), Messi (45, 88) Ronaldo (20), Benzema (82) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Brutal hit geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 önce topiğin başlığını oku anla. lig maçlarından bahsediyoruz burda çünkü lig maçı önümüzdeki maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 hemen lig maclarindan bahsediyoruz oldu dimi? reverse? topigi ben actim zaten ne lig maci yazmisimki oraya. basbaya el classico yazmisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 oldu o zaman sahibi sensen haklısın napayım. zaten lig maçlarıyla kupa maçlarının ve önümüzdeki maçın ne maçı olduğunun hiç bir önemi yok bu iki takım için. o zaman söyleyebilirsin kimlerin gol atacağını kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Barça yine paket yapar koyar kapının önüne, fix tarife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 arkadasim benim burda kimseye kasitli konustugum bi cumle yok. ben burda sadece dunyadaki en buyuk futbol organizasyonu olan el classico yu konusup eglenmek icin varim. fakat senin ne amacla gelip bana daha kendin bile bahsettigin seyleri bilmeden acimasiz bi sekilde konusmani anliamadim? sana gelip burda topigin sahibi benim diye artislikmi yaptimki boyle seyler yaziyorsun. kendin diyorsun hem basliga bak diye hemde kendin bakmadan bana baslikta ne yazdigini soyluyorsun. neyse arkadasim iyi gunler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 abi ahahahha içimizdeki katalanlar ve içimizdeki francocular çıkıyo ortaya asdasfdas başka ülkenin derbisi yüzünden kavga etmek çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 burası madrid, burdan çıkış yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 HotLine said: ben burda sadece dunyadaki en buyuk futbol organizasyonu olan el classico yu konusup eglenmek icin varim. fakat senin ne amacla gelip bana daha kendin bile bahsettigin seyleri bilmeden acimasiz bi sekilde konusmani anliamadim? amacım barcelona gerçeğini ve istatistikleri hatırlatıp kendine gelmeni, galeyandan çıkıp rakibi aşağılamaya yakın sözler söylemeden önce bi kere daha düşünmeni sağlamaktı.gerçekleri acımasız olarak algılamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Ancak senin baktigin sekilde bu maca bakarsak 2009 dan beri senin gordugun seyleri gorebiliriz. Konustugu seyler hakkinda fikir sahibi olupta bilgi sahibi olmiyan birisiyle tartismaya luzum gormuyorum. Nasil olsa yarin kendi gerceklerinle yuzlesiceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 bu sefer bir saçmalık olmaz ve hakemler yine barça formalarını giymezlerse real alır gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 thecure said: önce topiğin başlığını oku anla. lig maçlarından bahsediyoruz burda çünkü lig maçı önümüzdeki maçahahah böyle bi kıvırma yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 tokatlarız yine. adam gibi adam ronaldo başkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 bu seneki performanslara gore madrid alır gibi ama barcelona'nın da madrid'e karsı ustunlugu gormezden gelinemez. ne yapacagı belli olmaz bunların, messi tek basına alabilir de, mac icinde kaybolup gidebilir de. en azından bu sefer barcelona'nın kesinlikle kazanacagını soylemedigimiz icin zevkli bir mac izleriz gibi. son bir kac sezondur kimin kazanacagı onceden belli oldugundan pek keyif alamamıstık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Her maçta tokatlarız deyip Barca yenince faboooooys fanbooooys diye sızlanmak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Red said: tokatlarız yine. adam gibi adam ronaldo başkan derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 ronaldo kaka fln filan nesil gelmeden madrid'i sevip destekleyenler var taaaa figolrdan zidane'lerden fln bide messi'yi görunce damarlarmdan katalan kani akar diyenler var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 kral kupasını almadık mı tokatlayıp :) valla ben fanatik madridi falan değilm tabi de.madridi hep sevmişimdir.hierrodan dolayı.adamı her futbol oyununda bankı koyardıım defansa sdfs ama tabi burda hakkaten katalanmış gibi barça fanboyları var barça çok çirkef takım bide o yuzden uyuz oluyorum extradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Red said: tokatlarız yine. adam gibi adam ronaldo başkan yine ? 2008 den beri real madrid bi kere kazanmıs barcelonaya karsı. o da copa del rey gecen sene uzatmalar. Neyse barca bu sene cok iyi degil(onceki 3 seneye gore) bazen cok guzel oynuyo ama bazende ne yapıyonuz lan dedirtiyo. Real daha istikrarlı bu sene bakalım isalla kazanıp puan farkını kapatırız(Evet bizli falan konusuyorum barcayı tutuyorum). 9 puanlık farkı kapatmak cok haftalar olsa da real e karsı dertli olur lazım bu galibiyet haydi cocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 NTV Spor veriyor mu maçı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 vermemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 BARCA BARACA http://www.youtube.com/watch?v=GXIZ7HMBo0s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar