Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10.12.2011 El Classico - Real Madrid x Barcelona

HotLine

Öne çıkan mesajlar

hotline said:

bence real madrid barcelonayi yenmek icin degil durdurmak icin cikicak cunku barcelona suanda 3 puana muhtac ve real madrid bunun cok guzel farkinda. mourinho bunu guzel kullanirsa barcelonayi bozguna bile ugratabilir ki bunlar benim teorim zaten yarin izleyip mourinhonun mu yoksa guardiolaninmi hesaplarinin daha tutarli oldugunu gorucez. eksik mac olmasina ragmen real madrid 3 puan onde ve bu maci kazanirsa zaten sampiyonlugu neredeyse cebe indircek o yuzden cok heycanli bi mac olucagini dusnuorm. real madridden kim gol atar desek bence ramos, benzema veya ozil.

ya zaten real ancak barcelonayı durdurmak için bu maça çıkabilir.geçen senelerde de hep onu yaptılar çünkü aksini yapamazsın.barcelona istediği gibi oynatır oyunu.

http://en.wikipedia.org/wiki/El_Cl%C3%A1sico

şu adrese bi bak bakalım 2009 dan beri real madrid barcelonaya kaç gol atabilmiş.(sadece 1 gol) ondan sonra gelip yok şu atar realden yok özil atar deme.
Sosyal ağlarda paylaş

kendinin ne kadar futbol cahili oldugunu ispatlamana ihtiyacim yok arkadasim. en son agustos ayindaki el classicolarda zaten real madrid toplam 4 gol atti. wikipedia dan konusacagina once kendine bi sor ben hayatimda kac tane el classico izledim diye.

1gol ha?

1st leg Real Madrid FC Barcelona 2–2 (1–2) Özil (13), Alonso (54) Villa (36), Messi (45)
2nd leg FC Barcelona Real Madrid 3–2 (2–1) Iniesta (15), Messi (45, 88) Ronaldo (20), Benzema (82)

Sosyal ağlarda paylaş

arkadasim benim burda kimseye kasitli konustugum bi cumle yok. ben burda sadece dunyadaki en buyuk futbol organizasyonu olan el classico yu konusup eglenmek icin varim. fakat senin ne amacla gelip bana daha kendin bile bahsettigin seyleri bilmeden acimasiz bi sekilde konusmani anliamadim? sana gelip burda topigin sahibi benim diye artislikmi yaptimki boyle seyler yaziyorsun. kendin diyorsun hem basliga bak diye hemde kendin bakmadan bana baslikta ne yazdigini soyluyorsun. neyse arkadasim iyi gunler.
Sosyal ağlarda paylaş

HotLine said:

ben burda sadece dunyadaki en buyuk futbol organizasyonu olan el classico yu konusup eglenmek icin varim. fakat senin ne amacla gelip bana daha kendin bile bahsettigin seyleri bilmeden acimasiz bi sekilde konusmani anliamadim?

amacım barcelona gerçeğini ve istatistikleri hatırlatıp kendine gelmeni, galeyandan çıkıp rakibi aşağılamaya yakın sözler söylemeden önce bi kere daha düşünmeni sağlamaktı.gerçekleri acımasız olarak algılamışsın.
Sosyal ağlarda paylaş

bu seneki performanslara gore madrid alır gibi ama barcelona'nın da madrid'e karsı ustunlugu gormezden gelinemez. ne yapacagı belli olmaz bunların, messi tek basına alabilir de, mac icinde kaybolup gidebilir de.

en azından bu sefer barcelona'nın kesinlikle kazanacagını soylemedigimiz icin zevkli bir mac izleriz gibi. son bir kac sezondur kimin kazanacagı onceden belli oldugundan pek keyif alamamıstık.
Sosyal ağlarda paylaş

kral kupasını almadık mı tokatlayıp :)

valla ben fanatik madridi falan değilm tabi de.madridi hep sevmişimdir.hierrodan dolayı.adamı her futbol oyununda bankı koyardıım defansa sdfs

ama tabi burda hakkaten katalanmış gibi barça fanboyları var

barça çok çirkef takım bide o yuzden uyuz oluyorum extradan
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

tokatlarız yine.

adam gibi adam ronaldo başkan
yine ? 2008 den beri real madrid bi kere kazanmıs barcelonaya karsı. o da copa del rey gecen sene uzatmalar.

Neyse barca bu sene cok iyi degil(onceki 3 seneye gore) bazen cok guzel oynuyo ama bazende ne yapıyonuz lan dedirtiyo. Real daha istikrarlı bu sene bakalım isalla kazanıp puan farkını kapatırız(Evet bizli falan konusuyorum barcayı tutuyorum). 9 puanlık farkı kapatmak cok haftalar olsa da real e karsı dertli olur lazım bu galibiyet haydi cocuklar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...