Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Bu telefonla cok ilgileniyorum arkadaslar ya muhtesem gorunuyor. http://cdn.slashgear.com/wp-content/uploads/2011/11/samsung_galaxy_note_review_sg_51-580x442.jpg Inceleme: http://www.youtube.com/watch?v=qs6P_NgTJoY Tam inceleme: http://www.slashgear.com/samsung-galaxy-note-review-04193076/ Bu da yapabileceginiz bazi fantatik seyler: http://www.youtube.com/watch?v=IBsqMV4Pymc&list=LLzsLFTqXr6jyKNHHe01qQXw&index=1&feature=plpp_video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 bunun yerine 3g tablet al daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Stylus ile cep telefonu kullanma, not alma falan hevesi taş çatlasın 3 gün, belki bi hafta gider. Olur da bu telefon çok tutarsa, herkes çok memnun olursa "kimsenin 2 megabayttan fazla ram'e ihtiyacı yok raadolun" diyen bilişim insanı modunda yorumumu geri alırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Ben de baya takip ettim çıkmadan önce, kesin alırım gözüyle falan bakıyodum ama sağolsun ülkemizde fiyatı ohş dedirtiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 alet guzel ama fazla iri. tablet al diyenlerede , hangi tablet ile telefon gorusmesi yapiyorsunuz diye sormam gerekir. bunun yerine galaxy nexus dusunebilirsin eger buyuk ekran yuksek cozunurluk diyorsan. yok tercihin sadece kalemli olmasi ise bence de o kalemin ne ise yaradigi tartisilir 3-5 gun sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Ya kalem degil de kendine has bir klasman yaratmis telefon. Nexusun islemcisi kotuymus, bir de buna nispeten ekrani cok kucuk? Bir de Ice Cream Sandwich 2012 Q1 de resmi olarak Note'a gelecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Yani yine cebime sigdiktan sonra (ki tahat tahat sigiyormus) buyuk olmasinin ne dezavantaji var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 cebe sigiyor da, rahat rahat sigmiyor. kot cebine tabii. kargo pantolun varsa buyuk cepli ona belki sigar rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 buyuklugunu dert etmiyorsan durma al. bundan daha iyisi yok zaten an itibari ile. her seyiyle bomba alet. hem acikcasi nexus dedim ama hardware button cok onemli bence bunda olan. s2 de var ornegin buyuk rahatlik ortadaki button. dun ics yukledim s2 ye alpha port rom. oyle aman aman da bir bok yok yani. gorsel guzellik vs. miui vs daha hos. ben nexus dusunmustum kendime ama bunun ile onun arasinda gidip gidip geliyorum.. biraz daha bekleyip bakacagim etrafta neler var neler yok s2 baydi :P yuksek cozunurluk istiyorum kabaca 1280 vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 dell biftek var bende taşıması dert zaman zaman bi yere oturdum mu direk çebinden çıkarıp koyman gerekiyor, aletin bacağına götüne tecavüz etmesini istemiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Nexusun ekran 4.60" falan ama islemcisi daha zayif hane kadar fark edertartisilir ama ben de ikisi arasindayim. Tek nokta fiyatlari 2 bin etmez ikisi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Abi bu alet "büyük" , telefon olarak pek kullanışlı olmaz, tablet olarak da küçük. Ara segment icat etmişler ama ne bileyim bana kullanışsız geldi. (Denedim) Donanım özellikleri hakkında bir bilgim yok bu arada, sadece görünüş olarak yargılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Dual core 1.4 ghz işlemci, 1 gb ram HD Super Amoled ekran 8 mp kamera, 2 mp ön kamera falan filan özellikleri ama ekranı müthiş canlı. 1280x800 çözünürlük var, mağazada görünce direk al beni diye bağırıyor mahluk. Nexus'un da 1280x720 olacakmış. Techradar incelemesinde eksi yön olarak kalemi gereksiz göstermiş, ekranın büyüklüğünü de hem eksi hem artı olabilir demiş. En büyük eksi yönü de fiyatıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Dayanamadim aldim valla ama Amerika'da tabi 650 dolara B)- izlenimlerimi yazarim gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 güzide ülkemize yine çok paraya gelmiş bir alet :/ o kalem olayı yüzünden istiyorum keza kalemini kaybedene kadar 5800 ın kalemini bile kullanıyordum, şimdilerde penaya, kürdana tamah ediyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Giovanni said: Dayanamadim aldim valla ama Amerika'da tabi 650 dolara B)- izlenimlerimi yazarim gelince bekliyoruz review :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 kanuni bunu da alır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 kapasitif mi resisif mi ekranı daha doğrusu şöyle sorayım sadece kalemini alsam benim biftekte çalışırı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 soruna cevap veremiyecem ama şunu soyleyebilirim, benim yazimi pek taniyamiyor klavye. onun disinda not alirken fln hoş oluyor. s2 ekrani cok kucuk geliyo artik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 -Deno- said: kanuni bunu da alır bence. no comment ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 içinde alaaddin olsa almam çünkü çook büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 yuksek cozunurluk ariyorum sahsen ben. buda onlardan birisi ama cok iri gorunuyor. kullanimi nasil onu merak ediyorum. sony nozomi falan cok hos ornegin. 1280 cozunurluk harika olur gibime geliyor. nexus s de oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 android kaç kullanıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 2.3.5 Gingerbread ama 2012'de Ice Cream Sandwich gelecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 ya ciddi ciddi düşünüyorum bunu alayım diye ama, büyüklüğü sıkıntı yaratır mı emin olamıyorum... kot cebine falan girecek sonucta bu alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar