Cacik Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 1 kere bile feedback yapmışlığım yok, yollamışlar gene, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 abi bana niye gelmedi :(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Random yollamislar iste, gerci ben survey'i doldurmustum. Hatta dedim iste 15 gun bekleyemem beni general beta'ya alin diye =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 çok bi patch gelmemiş önce 14mb mı ne indirdi şimdi 100 küsür indiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sothra Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 hani bana hani bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 içimde minik bi umut kıvılcımı var yarın biraz daha ekstra kontenjan verecekler gibi. olmadı arkadaşların hesaplara hacılanıcam. fps olayını test etmek istiyorum bi kere kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 invite gelmedi lan..her queste feedback her surveye feedback yaptım lan.. peff..o değilde şifreleri yine sıfırlayın diyor..şifre sıfırlama için web sayfasında sıra var..lobiye alıyor.. höh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 arkadaşlar mail gelmeyen arkadaşlar umutlanmasın.. küçük bir grupla test edeceklermiş.ikinci bir mail dalgası gitmeyecekmiş.Mail gelenler girecek,gelmeyenler ı ıh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 sabah sabah maila bakınca ne sevindim anlatamam :) last build diyorlar fps sıkıntıları giderildiyse tadından yenmez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 resmi forum said: Sent Dec. 1: Final Beta Testing Weekend Invites This is our final test before launch! We have invited a smaller number of testers than in our previous Beta Testing Weekend to assist us in testing a new build of the game. If you participated in the last Beta Testing Weekend, check your e-mail to see if you've been invited. All you need to do is open the launcher and begin patching – you'll be able to play at the time stated in the e-mail you received. Who was invited: Selected testers that participated in the previous Beta Testing Weekend What was sent: Final Beta Testing Weekend invitations Server locations: US East Coast, US West Cost, and EU servers Invite status: All invitations have been sent! Check your e-mail to see if you have been invited and for instructions! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 doğru düzgün test bile etmediğim oyunun 2. invitesi de gelmiş zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 çok güzel fixler var bu patchde fps probleminide hallettilerse muhteşem olacak yoksa kafayı kırıp yeni makina alacam şu oyun için :P bu arada akşam 7 de mi başlıyor beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Kaijad said: titanikte filikaya binememiş gibi hissediyorum şu an ahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 super olmus super :) insallah char lar wipe edilmemistirde kaldıgımız yerden devam ederiz, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 gene akşam 6 da giriyoruz dimi pek vaktim yok ama birkaç saat oynarım herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 5 herhalde evet charlarda wipe yok da zaten test edin abi beta bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 9 akşam 9.... daha zamandan haberiniz yok beta oynıcaksınız..verin hesabınızı bana !! (invite gelmedi de) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 londra saatiyle 4 paris saatiyle 5 diyor e bize 6 olmuyormu işte ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 launcherda lodon 20:00 a kadar bakım var yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 öf başlangıç saatiymiş o akşam 9 da gelicekmiş neyse bugün yalan o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 çok enteresan.benim bu oyunla alakam yok.almayı da düşünmüyordum.rüyamda oynuodum lan alabilirim bu yuzden sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Sitede login olabilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 <- olabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar