Sannin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Imperial Fleet de dark side points ve light side points vendor var..Her tier için eldiven ayakkablı felan satıyor.Mesela ilk level zone dan çıkınca eldiveni giyebilmem için tier 1 dark side points istedi, oda 1000 dark side points demek.Buda başlangıç zone da tamamıyla katliam yaratmalısınız anlamına geliyor. neutral olanlar için ödüller olacağı söylendi.Ama geçen betadaki content de yer almıyordu.Bide görev sayısının yetişeceğini düşünmüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Rock said: Jedi darkside takılsa Jedi olmaz, Sith'te de zaten iyi bir adam olsa Sith demezdik. jedi'ler dark side'da takılabiliyor. sith'e bağlı olmayan, ama jedi council'den atılacak kadar dark side'a kalmış jedi'ler olabiliyor. Desann, Aurra Sing, Asajj Ventress gibi kişiler sith değil ama dark jedi idi. kyle katarn, mace windu gibi hem dark hem light güçler kullanabilen ama jedi olmuş kişiler de var. sith mevzusu biraz daha farklı bir şey. star wars episode 4'te "jedi'ın zıttı" gibi gösterildiği için herkes "kötü taraf, şeytani adamlar" olarak tanıdı. hani gerçekten jedi'ın zıttı ama, jedi'lar daha pasif takılırken sith'ler daha agresif takılıyor, bu konuda zıtlar. sith'ler güce önem veriyor, sadece "kötü adam" olsalar, bu kadar organize bir sith birliğinden bahsedemezdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Teknik olarak empire "kötü taraf" ve "şeytani adamlar" dan oluşuyor :D Dediğin Dark Jedi, Sith biraz araştırdım. Haklısın ikisi ayrı şeylermiş. Fakat gördüğüm kadarıyla Dark Jedilerin çoğu(veya hepsi) sürülmüş ve bir Sith gibi davranmaya başlamışlar. Bu da benim oyunda hoşuma gitmeyen taraf aslında. Nasıl davranırsan davran tarafın aynı kalıyor. Şu EA kendini oyunları bok etmeye adayacağına bir kaç oyununun (mesela UO) belini doğrultsaydı keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 jedi temple da bagdas kurmus halde oturmuş kısıtlı republic bütcesiyle alıp jedilara eşit olarak paylaştırılmış cila ile ışın kılıcımı parlatırken önümden kırmızı kırmızı kılıcıyla gecıp konsey odasına girip(?!) questini tamamlayıp üstüne bide ödül alan dark jediler.. forcela tatlandırılmış şekersiz yeşil cayımı da içiyorum tabi bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Sith Tarihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 RRa said: Sith Tarihi yakışır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylasim süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Bi de paragraf kullanılsaymış daha bi okunabilir olurmuş. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 yazı fontu ve arkaplan yüzünden gözlerim kör oldu, miralukayım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 sitedeki tüm yazılar öyle bi okuyayım dedim de, okunmuyor bildiğin paragraf şart. terledim be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Sparkcaster said: yazı fontu ve arkaplan yüzünden gözlerim kör oldu, miralukayım artık like butonu isterik..beğenemiyoz bile alıntıyı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Sakat kalmamak icin Word'e yapistirdim ama okutuyor her türlü kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 mouse ile bi geçin üstünden hakkaten değiştircem ya okuyamıyoruz şikayeti çok alıyorum da zaman yok pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 RRa said: mouse ile bi geçin üstünden hakkaten değiştircem ya okuyamıyoruz şikayeti çok alıyorum da zaman yok pek abi emeğe saygıdan rengi eleştirememiştim ben..ama okurken cidden bi şaft kayıyor yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 haklısınız zaten bende mouse ile seçerek okuyabiliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Norak said: jedi temple da bagdas kurmus halde oturmuş kısıtlı republic bütcesiyle alıp jedilara eşit olarak paylaştırılmış cila ile ışın kılıcımı parlatırken önümden kırmızı kırmızı kılıcıyla gecıp konsey odasına girip(?!) questini tamamlayıp üstüne bide ödül alan dark jediler.. forcela tatlandırılmış şekersiz yeşil cayımı da içiyorum tabi bu arada.. hahaha öyle düşününce saçma oluyor evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 -Deno- said: kapatılmasaymış keşke. o yolu seçtiyseniz sonuçlarına da katlanın arkadaşım ! katlanırız lan ondan mı korkacaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 RRa said: mouse ile bi geçin üstünden hakkaten değiştircem ya okuyamıyoruz şikayeti çok alıyorum da zaman yok pek yani ben bi kac defa satırımı karıstırdım yolumu kaybettim:p ama okunuyor yine biraz cabayla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 aaa sardi =) ? yine sen.. yine ben =) yine bir release.. guild bellimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 republic oynayıp dark side seçecekler var mı? Oynayacağımkarakterin tipi nasıl olur diye merak ediyorum en çok.Corruptionın görüntülenmesini kapatma seçeneği var aslında pekte sorun olmaz neyse:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 valla beta'da yanımdaki I RE LE arkadaşlarımın çoğu dark takılıyordu. baya takılacak kişi vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 RRa said: Sith Tarihi kendimi nokta vuruşlu yazıcı gibi hissetirdi bir paragraf okuyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 ya betada kastıgım jedi light side idi.Acayip seçenekler vardı ya resmen ağzıma sıçtın,50 sivil öldürdün ama olsun metanetimi korumalıyım hadi git fikrimi değiştirmeden gibi:) Aslında içimde empire varda işte arkadaşlar sağolsun republic seçtik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zorbey Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 arkadaşlar ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 bırah ya ne güzel darth olacaktım,düşmana korku salacaktım!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar