Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

light/dark puanları

Bone

Öne çıkan mesajlar

Imperial Fleet de dark side points ve light side points vendor var..Her tier için eldiven ayakkablı felan satıyor.Mesela ilk level zone dan çıkınca eldiveni giyebilmem için tier 1 dark side points istedi, oda 1000 dark side points demek.Buda başlangıç zone da tamamıyla katliam yaratmalısınız anlamına geliyor.

neutral olanlar için ödüller olacağı söylendi.Ama geçen betadaki content de yer almıyordu.Bide görev sayısının yetişeceğini düşünmüyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Rock said:

Jedi darkside takılsa Jedi olmaz, Sith'te de zaten iyi bir adam olsa Sith demezdik.

jedi'ler dark side'da takılabiliyor.
sith'e bağlı olmayan, ama jedi council'den atılacak kadar dark side'a kalmış jedi'ler olabiliyor.
Desann, Aurra Sing, Asajj Ventress gibi kişiler sith değil ama dark jedi idi.

kyle katarn, mace windu gibi hem dark hem light güçler kullanabilen ama jedi olmuş kişiler de var.

sith mevzusu biraz daha farklı bir şey. star wars episode 4'te "jedi'ın zıttı" gibi gösterildiği için herkes "kötü taraf, şeytani adamlar" olarak tanıdı.
hani gerçekten jedi'ın zıttı ama,
jedi'lar daha pasif takılırken sith'ler daha agresif takılıyor, bu konuda zıtlar.
sith'ler güce önem veriyor, sadece "kötü adam" olsalar, bu kadar organize bir sith birliğinden bahsedemezdik.
Sosyal ağlarda paylaş

Teknik olarak empire "kötü taraf" ve "şeytani adamlar" dan oluşuyor :D

Dediğin Dark Jedi, Sith biraz araştırdım. Haklısın ikisi ayrı şeylermiş. Fakat gördüğüm kadarıyla Dark Jedilerin çoğu(veya hepsi) sürülmüş ve bir Sith gibi davranmaya başlamışlar. Bu da benim oyunda hoşuma gitmeyen taraf aslında. Nasıl davranırsan davran tarafın aynı kalıyor.

Şu EA kendini oyunları bok etmeye adayacağına bir kaç oyununun (mesela UO) belini doğrultsaydı keşke.
Sosyal ağlarda paylaş

jedi temple da bagdas kurmus halde oturmuş kısıtlı republic bütcesiyle alıp jedilara eşit olarak paylaştırılmış cila ile ışın kılıcımı parlatırken önümden kırmızı kırmızı kılıcıyla gecıp konsey odasına girip(?!) questini tamamlayıp üstüne bide ödül alan dark jediler..

forcela tatlandırılmış şekersiz yeşil cayımı da içiyorum tabi bu arada..
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

jedi temple da bagdas kurmus halde oturmuş kısıtlı republic bütcesiyle alıp jedilara eşit olarak paylaştırılmış cila ile ışın kılıcımı parlatırken önümden kırmızı kırmızı kılıcıyla gecıp konsey odasına girip(?!) questini tamamlayıp üstüne bide ödül alan dark jediler..

forcela tatlandırılmış şekersiz yeşil cayımı da içiyorum tabi bu arada..

hahaha

öyle düşününce saçma oluyor evet.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...