Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

light/dark puanları

Bone

Öne çıkan mesajlar

bu konu tartışıldı mı göremedim de, betada test etmiş olan vardır sorayım dedim.

şimdi mesela jedi iken dark, sith iken light puanlar alabiliyoruz ya,
bu hadise kullandığımız crystal dışında bir şeyi değiştiriyor mu?

questlere etki ediyor mu? mesela çok dark puanı almış bir sith her questte takdir görürken, çok light puanı almış bir sith masterları tarafından sürekli aşağılanıyor mu?

yani kyle katarn gibi light/dark birlikte takılabiliyor muyuz,
yoksa bunun oyuncuya daha güçsüz itemlar, daha az quest gibi etkisi oluyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

Asgard said:

yüzün rengini felan değiştiriyo gözler turuncu oluyor yüz kararıyor felan.item olarakta tamamen estetik combata etki etmiyor.
LordVithar said:

Title olarak etki edecek, light sith oldugun zaman darth yada lord alinamayacak mesela. Ek olarak npclerin tavri değişecek, mesela adam yes my lord fln derken, ulan sen de sith misin be tarzina kayabilir.

güzel özelliklermiş.

HellHound said:

bu arada dark side corruption kozmetigi menu'den kapatilabiliyor helm gibi

insanların bizi corrupted görmesini mi engelliyor yoksa bizim kendimizi corrupted görmemizi mi kapatıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

ya neutral kalmak muhtemelen vardır, ama şöyle bir şey dikkatimi çekti: kimi konuşmalarda light - dark opsiyonu çıktığında neutral seçenekler seçebiliyorsunuz, ama kimi zaman illa ikisi arasında bir seçim yapmanız gerekebiliyor. ve bana sanki level 50 olana kadar azar azar da alınsa light ya da dark da allignment 1'e kadar çıkabilirmiş gibi geliyor bu puanlar.

yanılıyor olma ihtimalim yüksek tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk 19 level itibariyle benimde gordugum sadece item req. olarak oldugu onun dısında yukarıdaki seyler guzel ama hani adam darka kayınca tipde kayıyoda ben sage oynadım hatunuda cillop gibi yaptım yuzunde bur vardı zaten lvl 1 iken bile ben bunun light tier ini kac yaparsam yapayım degismez heralde kanat falan cıkar belki :P

sey olursa guzel olur aslında, sadece light/darkla ulasılabilen lightsaber colorları, pure beyaz falan gibin ...
Sosyal ağlarda paylaş

ya neutral kalabilirsin heralde istersen lvl50 bile olsan ama onun tier hesabını yapmamışlar nedense o yüzden şu an saçma neutral kalmak bence

bide dark side tier 1 fln 1000 dark side puanı alınca deil de lightla arasındaki fark 1000 olunca tier atlanılıyomuş ben bunu geç farkettim biraz ben yandım siz yanmayın :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

insanların bizi corrupted görmesini mi engelliyor yoksa bizim kendimizi corrupted görmemizi mi kapatıyor?

buyuk ihtimalle ikisi birden, test etme firsati olmadi malum herkes low leveldi

-Deno- said:

ya neutral kalmak muhtemelen vardır, ama şöyle bir şey dikkatimi çekti: kimi konuşmalarda light - dark opsiyonu çıktığında neutral seçenekler seçebiliyorsunuz, ama kimi zaman illa ikisi arasında bir seçim yapmanız gerekebiliyor. ve bana sanki level 50 olana kadar azar azar da alınsa light ya da dark da allignment 1'e kadar çıkabilirmiş gibi geliyor bu puanlar.

yanılıyor olma ihtimalim yüksek tabi.

tier ikisinin arasindaki farka baktigi icin aldigin puan onemli degil, cok rahat neutral kalinabilir de su anda item destegi olmadigi icin mantiksiz gibi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...