Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Opera Mobile'ı turbo açık kullandım bir de Mini'yi kullandım, Mini 2-3 kat daha hızlı geldi. Sizde de oluyor mu böyle bir şey? Şimdilik Mini kullanıyorum, daha iyi gibi geldi. Pil kullanımı da daha az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 mobile'da gömülü flash eklentisi gibi bişi var sanıyorum ve biri 10mb diğeri 2mb symbianda o şekilde kullanıyorum. mini evet çok daha hızlı fakat kredi kartı bilgilerimi girmem gereken form falan açıldığında ya da internetten alışveriş yapacağım zaman bazı formları doldururken mini kesin problem çıkarıyor. mobile ise sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Sitesinde Mobile'da Turbo açtığında hız aynı olacak diyorlar, yalanın önde gideni. Form işini bilmiyordum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 hepsiburada da problem yaşadım. uçak bileti alırkende.. ama mini çok daha iyi ve hızlı. o yüzden ikisi de yüklü.. surf için mobile ı açmıyorum hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 mobile kullanıyodum miniye gectim 10 mb fln yer acıldı pek bi farkıda yok ztn mini iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 mobile'ın tek iyiliği kendi türkiye ipni kullanman gerektiği zaman normal pc browser gibi her yere girebiliyosun o güzel. ama sitelerin %95'inde mini akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Opera mobilde rss leri okumanın yolu varmı acaba? Desktop operadaki rss reader mükemmeldi, bunda çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 mini bariz çok hızlı. mobile de flash dışında başka şeyler de açık sanırım. misal paticik i mobile ile gezersem çok ufak gösteriyor ana sayfayı, mini de ise kenardaki boşlukları kaldırıp sayfayı o şekilde ekrana sığdırıyor. sonra forum gezgini mini de çalışmazken mobile da çalışıyor. mini akar. başka tarayıcı kullanmıyoru pek. lazım olursa default tarayıcı ya da opera mobile. misal 4shared den bişe aratıp indiricem, mini saçmalıyor geri sayımı yapamıyor ama mobile da sorun yok. vs vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 abi dediğim gibi gerçek bir pc browser işlevi gerektiğinde öyle mininin yetemediği sayaçlar hedehodo için falan mobile onun dışında mini 4eva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 dolphin denedim geçenlerde, sayfaları tuhaf gösteriyo, saçma sapan oluyo. mini iyi güzel vallaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Mini ve mobile ikisi de var. Genelde mini, 3g falan kullanırken özellikle. Bariz daha hızlı, daha rahat. Ama işte bazı fonksiyonları çalıştırmadığı için arada mobile gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 yahu mini heralde hizli olacak, sadece resimleri sikistirmiyor, ayni zamanda javascriptleride yuklemiyor, kendine has bir yapisi var bu sebepten zaten alisveris olan sitelerde problem cikiyor opera mini de. ama opera da cache ledikten sonra dedikleri gibi turboyuda acinca benzer performans gosteriyor ( android uzerinde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 diğer sitelere bakmadımda mini bariz çok daha hızlı patide. mobil youtube videolarının önizleme resmini çok ya vaş açıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar