yav Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 valla bu çağda erkeklerin ihtiyatlı davranması gerekiyor şakamaka çok fena 1-2 tanık olduğum senaryo var benim de. Dikkat edin arkadaşlar, uçkurunuza sahip çıkın>:D<
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Lorrotar said: Flameoffear said: Pedolara gün doğdu. AHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHA
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 http://www.posta.com.tr/3Sayfa/HaberDetay/Hostes_Melek_kayip.htm?ArticleID=98752 Çogzel oldu işte bu. Haberin yarısı yanlış da gastelere de girdi olay. Gerçi çocuğu bi kaç saat sonra bırakıcaklarmış da arada rezil olduğuyla kaldı dingil.
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Haberin yazarının adının Can Yücel olması...
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 "kaybolduğu gün birlikte olduklarını ve yanlarında kendisiyle birlikte 3 erkek arkadaşının daha olduğunu belirtti. " ggnormk şimdiden toplu tecavüz öldürme havsına girmiş yazılanlar geçmiş olsun size.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 abi cidden birinin yaptığı salaklık yüzünden tamamen GG olma potansiyelinin bu kadar fazla olması.. o_o
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Evet savcı çocuğu bıraktı. Yırttı şimdilik. Gelsinde bir ölümüne dalga geçeyim. Arada "3 erkek" ten birisi olarak kafasını da kırayım. Gerçi 3 erkek değil 2 erkek bi kız olması lazım, haberi yapan sallamış da sallamış.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 3'üne de şu yeni çıkan ilaçla hadım etme cezası verilsin!!1!
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 ne ilacı ya kes gitsin. üstüne de kor alevlerde ısıtılmış demir plakayı yapıştırıp dağlayacaksın işte. ne harika
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 ASALIM KESELİM http://www.planetcalypsoforum.com/gallery/files/1/7/7/8/3/angry-mob.jpeg
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 çükünün üstüne tecavüzcü diye dövme yaptırılsın.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 kızgın kalabalık görünce seviniyorum ben yahu tabi aralarında olacağım, karşılarında değil
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Olm bu olay sonrası hatun meselesi vol bilmemkaçyüzbinmilyor diye başlık açanlara "kimliğine bak önce" diye cevap atıcam yeminle. sdf
Öne çıkan mesajlar