sandalye Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 said: Kozinoğlu sırasıyla 31 ülkedeki etkisini ve o ülkelerde Gülen cemaati’ne ve AKP’nin yasadışı faaliyetlerine karşı neler yapabileceğini anlatıyor. İşte Kozinoğlu’ndan çok önemli açıklamalar: “Ben ilk etapta çok kısa sürede bu ülkelere gideceğim. Önce tüm dünyadaki Fethullah Gülen okullarını peş peşe kapattıracağım. Bizi destekleyen açıklamalar yaptıracağım. Ekonomik pazarımızı olduğundan daha fazla arttıracağım. Mısır, Tunus, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri vb. başka ülkeler de var. Onlarla da tanışıyorum. Sonra onlara giderim. İlk önce bu 31 ülke... ABD İncirlik Üssü’nün kapatlması en etkili tehdittir. Füze Kalkanı’nın askıya alınması.... F. Gülen’i kesin alırım. Abimi de kullanacağım. Almanya En problemsiz ülke. Deniz Feneri’nin AKP’ye dayandığı (dayandığını gösteren) gizli bilgileri alırım. Zaten şu anda Fethullah Gülen okullarını kapatmak için süreç başlattılar. -Tüm (gizli) servisleri tanıyorum. Fransa Fransa gönüllü yapacaktır (iç ve dış servisi). Her istediğim açıklamayı yaptırırım. PKK’lıları verirler. Hollanda Herşeyi gönüllü yaparlar. Çok iyi ilişkiler mevcuttur. Azerbaycan İlhan Aliyev beni çok seviyor ve çok iyi tanıyor. (Gizli) Servis Başkanı kankam. 1. yardımcısı talebem. ”Haydar Aliyev Devlet Nişanı” sahibiyim. Kazakistan Nursultan Nazarbayev’den başlamak üzere iç ve dış servis ile Dışişleri Bakanlığı’nda çok yakın dostlarım var. Hiç problem yaşamam. İstihbarat nişanı sahibiyim. Özbekistan 2. vatanım gibi. Türkiye’de savaşacak asker bile alırım. İstihbarat nişanı sahibiyim. Çin Yakın ilişkilerim var. Sincan-Uygur dengelemesi ile işi bitiririm. Afganistan Diplomatik pasaport sahibiyim. Etnik grupların hepsini tanıyorum. Buradan ABD’yi çok kötü sıkıştırırım. 3 partim var. Çok daha fazlasını yaparım. Arnavutluk Cumhurbaşkanı S. Berisha’dan 1. sınıf devlet nişanım var. Suriye Bu yönetime istediğimi yaptırırım. Bu ülkede görev yaptım. Macaristan İç-dış servis ve Başbakan beni çok seviyor ve takdir ediyor. Uzun yıllar ilişkim var. Her açıklamayı yaptırırım. Çekoslovakya, Bulgaristan ve Avusturya servisleri beni tanıyor. Ortaklıklarım oldu. Hindistan Servisi çok iyi tanıyor. Zira ülke AKP’yi hiç sevmiyor. İran Uzun yıllardır, çok yakın irtibatlarım var. 1997 Mayıs’ında Afganistan’da adamlarını kurtarmıştım. Beni unutmuyorlar. Farsça da bilmem hoşlarına gidiyor (1980 Ordu Dil Okulu Farsça bölümü birincisiyim.) Japonya Uzun yıllardır yakın irtibatım var. AKP’yi sevmiyorlar.” Kozinoğlu bunların dışında Nahçivan, Arnavutluk, Bosna Hersek, Fas, Ukrayna, Norveç, Rusya, Kırgızistan, Tayvan, Güney Kore ve Malezya ile de yakın ilişkileri olduğunu ifade ediyor. Haberin tümü http://tgb.gen.tr/haberler/5387-kozinoglu-fethullah-gulen-okullarini-bir-bir-kapattiracagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Feto hareketine bu saatten sonra kimse bişi yapamaz, zamanında ne yaman savcılar ne davalar açtı ama hepsinden sıyrıldı adamlar. Adamın vaazlarında dediği gibi her kurumun damarlarında içinde dolaşır hale geldiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 bi de marifetmiş gibi anlatıyor adam. gizli servisle operasyon yapıp kapattırırım diyor. varsa bir suçları açığa çıkartıp kapattırın o zaman. tüm gizli servisler elinizin altındaysa. geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 e birader dünyayı ele geçir madem yapabiliyosun bunları.aynen geçiniz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 çok sağlam yazmış %20 sini yapamaz ama birilerinin feto ile mutlaka uğraşması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Böyle bakkal hesabı gibi bi planla bitebilecek biri olsaydı şimdiye biterdi zaten . Adamı götürdüklerine göre vardır illaki birşeyler de , bu kadar basit değildir tabi hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ya hayır bunları yapabilecek adam ya da yapacak adam söylemez zaten. lan keriz mi bu ülkeler de, istihbarat teşkilatı sıfır mı? ettiririm yaptırırım diyorsun da, devlet başkanları kukla mı (kukla olsalar da senin kuklan mı?) amerika salak mı, afganistan'a giderim kışkırtırım etnik grupları ağıllı olsunlar!111 çekiyorsun, da işte sen bu açıklamayı yaptıktan sonra uçağa bindirir mi federaller seni, ciya seni yar seni? kısacası arkadaş metal fırtına 1 ile yetinmeyip metal fırtına 2'yi de okuyunca confidence boost almış ama yazmak gibi olmuyor işte birisinin anlatması lazım kendisine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 pilan yapmayun pilan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 adam için mit'in karakutusu diyorlar. o kadar tecrübeli adam çıkıp bunları anlattı diye haber yapılıyorsa; ya birilerine içeriden bir mesaj verme derdindedir ya da haber yalandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 İsteyen gider Aydınlık'ın bürosunda Kozinoğlu'nun kendi el yazısıyla bütün dokümanları okur. Dediğiniz gibi sallama veya yalan haber olsaydı hükümet gece yarısı yayın yasağı koydurmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 haber yalan olmayabilir, adam uçmuş bence sadece. tek bir kişinin bu kadar gücü vardıysa neden içeri girene kadar kullanmadı da içerden yazdığı mektuplarda ben bunları yapacağım diye söyledi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 dışardayken mektup yazmaya vakit bulamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 bi tane kanadalı yahudi vardı, o aklıma geldi de, neydi o adamın adı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Tuncay Güney. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 bu ergenekon ve türevi davalardan içeri girenlerin bir kısmı niye ölüyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 takdiri ilahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ben vadeleri dolmuştur diye düşünmüştüm. ya da yiyeceği lokması o kadarmış da denebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 lan o kadar umutsuzum ki bu haberden bile medet umdum. dedim acaba ..? yok. yok yani bu gülenle ilgili bir şey değil ki, tek bir gülen yok ülkede, %50den fazlası bu zihniyette zaten onlara ne yapacaksın ki ? süper yozlaşmış ya. uçan kuş nefret eder olmuş bizim ülkeden. asla gelişemeyecez biz bu zihniyetle. gelişme derken, her anlamda gelişme, teknolojik, sosyal aklına ne gelirse. üzülüyorum yani ne diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 yurtdışındaki okulların türkiyeye ne gibi bir zararı olduğunu, adamın da o ülkede kapatıcam bu ülkede kapatıcam demesini anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 31 ülke... pek sağlıklı bi plan değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Okurken çok güldüm avcılar kahvesi gibi olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Wispy said: yurtdışındaki okulların türkiyeye ne gibi bir zararı olduğunu, adamın da o ülkede kapatıcam bu ülkede kapatıcam demesini anlamadım Aydınlık Kazinoğlunun mektuplarını yayınlıyor dizi halinde. Geçmiş sayılarda bulabilirsin gülen okullarının faaliyetlerini. Gülenin okullarını kapatan ülkelerin kapatma gerekçeleri, içgüvenliğe tehdit oluşturması. Okul görevlilerin ABDli istihbarat elemanları ile ilişklilerinin ortaya çıkması. Ki Özbekistan gülen cemaati üyelerini direk tutukluyor, Türkiyeye bile teslim etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Daha boş bi açıklama olabilir miydi diye düşündüm baya da, napcaksın bunlarda onların dünyası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thermo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 kaç yaşına geldiniz hala gazete köşelerinde gördüğünüz yalan yanlış haberleri muhabbet konusu ediyorsunuz. bitek bu degil abi yani.memleket meselesi gibi oturup tartışması falan bide.yahu akıl sağlığı yerinde yaşını basını almıs kaç adam sunu tartışır ya bu kadar?ben 20 yasındayım ekmek elden su golden yasıyorum okula gitmekten baska hiçbir görevim yok.ben wowda spell power ın verdigi dmg ın hesaplamasını veya ne bileyim sc2 de spend quotient hesaplamasıyla falan ugrasirsam kimse bana bisi demez ugrasmiyorum da nitekim ama arkadasım senın ısın gucun yok mu ya.ben hiç reröre etmedim yani belirttiğim üzere geldim samimi bi sekilde uzmana gorun falan dedim yani.27-28 yasında oldugunu dusunuyrum bilmiyorum tam ama bu yasta bi insanın bunlara bu kadar kafa yorması sağlıklı değil.gerçekten degil yani.git iş güç derdine düş kariyer derdine düş askerlik derdine düş ne bileyim bi sorumlulugunla ilgili derdin olsun ya.he eğer sen bunları bu yasında dert etmiyosan bunun sayılı acıklamaları vardır ve bunlardan birisi de sen ailenin gotune güvenen ve 25 üstü bi yaşta hala ailene yük olan bi adamsın net.neyse abi ben acil şifalar diliyorum baska bisi demiyorum yanı.sabaha kadar tartısın cok da sikimdeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 aynı şeyi her başlığa yazayım belki eğlenirler efsane paragraf olur ünlü olurum. selam umrumuzda değilsin yapayadam http://forum.paticik.com/read.php?62,6018141,6018367#msg-6018367 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar