Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kozinoğlu'nun Fetullahı bitirme planı

sandalye

Öne çıkan mesajlar

said:
Kozinoğlu sırasıyla 31 ülkedeki etkisini ve o ülkelerde Gülen cemaati’ne ve AKP’nin yasadışı faaliyetlerine karşı neler yapabileceğini anlatıyor. İşte Kozinoğlu’ndan çok önemli açıklamalar:
“Ben ilk etapta çok kısa sürede bu ülkelere gideceğim. Önce tüm dünyadaki Fethullah Gülen okullarını peş peşe kapattıracağım. Bizi destekleyen açıklamalar yaptıracağım. Ekonomik pazarımızı olduğundan daha fazla arttıracağım. Mısır, Tunus, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri vb. başka ülkeler de var. Onlarla da tanışıyorum. Sonra onlara giderim. İlk önce bu 31 ülke...

ABD
İncirlik Üssü’nün kapatlması en etkili tehdittir.
Füze Kalkanı’nın askıya alınması....
F. Gülen’i kesin alırım. Abimi de kullanacağım.

Almanya
En problemsiz ülke.
Deniz Feneri’nin AKP’ye dayandığı (dayandığını gösteren) gizli bilgileri alırım.
Zaten şu anda Fethullah Gülen okullarını kapatmak için süreç başlattılar.
-Tüm (gizli) servisleri tanıyorum.

Fransa
Fransa gönüllü yapacaktır (iç ve dış servisi).
Her istediğim açıklamayı yaptırırım.
PKK’lıları verirler.
Hollanda
Herşeyi gönüllü yaparlar.
Çok iyi ilişkiler mevcuttur.

Azerbaycan
İlhan Aliyev beni çok seviyor ve çok iyi tanıyor.
(Gizli) Servis Başkanı kankam. 1. yardımcısı talebem.
”Haydar Aliyev Devlet Nişanı” sahibiyim.

Kazakistan
Nursultan Nazarbayev’den başlamak üzere iç ve dış servis ile Dışişleri Bakanlığı’nda çok yakın dostlarım var. Hiç problem yaşamam.
İstihbarat nişanı sahibiyim.

Özbekistan
2. vatanım gibi.
Türkiye’de savaşacak asker bile alırım.
İstihbarat nişanı sahibiyim.

Çin
Yakın ilişkilerim var.
Sincan-Uygur dengelemesi ile işi bitiririm.

Afganistan
Diplomatik pasaport sahibiyim.
Etnik grupların hepsini tanıyorum.
Buradan ABD’yi çok kötü sıkıştırırım.
3 partim var.
Çok daha fazlasını yaparım.

Arnavutluk
Cumhurbaşkanı S. Berisha’dan 1. sınıf devlet nişanım var.

Suriye
Bu yönetime istediğimi yaptırırım. Bu ülkede görev yaptım.

Macaristan
İç-dış servis ve Başbakan beni çok seviyor ve takdir ediyor.
Uzun yıllar ilişkim var. Her açıklamayı yaptırırım.
Çekoslovakya, Bulgaristan ve Avusturya servisleri beni tanıyor. Ortaklıklarım oldu.

Hindistan
Servisi çok iyi tanıyor.
Zira ülke AKP’yi hiç sevmiyor.

İran
Uzun yıllardır, çok yakın irtibatlarım var.
1997 Mayıs’ında Afganistan’da adamlarını kurtarmıştım. Beni unutmuyorlar.
Farsça da bilmem hoşlarına gidiyor (1980 Ordu Dil Okulu Farsça bölümü birincisiyim.)

Japonya
Uzun yıllardır yakın irtibatım var.
AKP’yi sevmiyorlar.”

Kozinoğlu bunların dışında Nahçivan, Arnavutluk, Bosna Hersek, Fas, Ukrayna, Norveç, Rusya, Kırgızistan, Tayvan, Güney Kore ve Malezya ile de yakın ilişkileri olduğunu ifade ediyor.

Haberin tümü
http://tgb.gen.tr/haberler/5387-kozinoglu-fethullah-gulen-okullarini-bir-bir-kapattiracagim
Sosyal ağlarda paylaş

ya hayır bunları yapabilecek adam ya da yapacak adam söylemez zaten. lan keriz mi bu ülkeler de, istihbarat teşkilatı sıfır mı? ettiririm yaptırırım diyorsun da, devlet başkanları kukla mı (kukla olsalar da senin kuklan mı?) amerika salak mı, afganistan'a giderim kışkırtırım etnik grupları ağıllı olsunlar!111 çekiyorsun, da işte sen bu açıklamayı yaptıktan sonra uçağa bindirir mi federaller seni, ciya seni yar seni?

kısacası arkadaş metal fırtına 1 ile yetinmeyip metal fırtına 2'yi de okuyunca confidence boost almış ama yazmak gibi olmuyor işte birisinin anlatması lazım kendisine...
Sosyal ağlarda paylaş

lan o kadar umutsuzum ki bu haberden bile medet umdum. dedim acaba ..? yok. yok yani bu gülenle ilgili bir şey değil ki, tek bir gülen yok ülkede, %50den fazlası bu zihniyette zaten onlara ne yapacaksın ki ? süper yozlaşmış ya. uçan kuş nefret eder olmuş bizim ülkeden. asla gelişemeyecez biz bu zihniyetle. gelişme derken, her anlamda gelişme, teknolojik, sosyal aklına ne gelirse. üzülüyorum yani ne diyeyim
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:

yurtdışındaki okulların türkiyeye ne gibi bir zararı olduğunu, adamın da o ülkede kapatıcam bu ülkede kapatıcam demesini anlamadım

Aydınlık Kazinoğlunun mektuplarını yayınlıyor dizi halinde. Geçmiş sayılarda bulabilirsin gülen okullarının faaliyetlerini.
Gülenin okullarını kapatan ülkelerin kapatma gerekçeleri, içgüvenliğe tehdit oluşturması. Okul görevlilerin ABDli istihbarat elemanları ile ilişklilerinin ortaya çıkması. Ki Özbekistan gülen cemaati üyelerini direk tutukluyor, Türkiyeye bile teslim etmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

kaç yaşına geldiniz hala gazete köşelerinde gördüğünüz yalan yanlış haberleri muhabbet konusu ediyorsunuz. bitek bu degil abi yani.memleket meselesi gibi oturup tartışması falan bide.yahu akıl sağlığı yerinde yaşını basını almıs kaç adam sunu tartışır ya bu kadar?ben 20 yasındayım ekmek elden su golden yasıyorum okula gitmekten baska hiçbir görevim yok.ben wowda spell power ın verdigi dmg ın hesaplamasını veya ne bileyim sc2 de spend quotient hesaplamasıyla falan ugrasirsam kimse bana bisi demez ugrasmiyorum da nitekim ama arkadasım senın ısın gucun yok mu ya.ben hiç reröre etmedim yani belirttiğim üzere geldim samimi bi sekilde uzmana gorun falan dedim yani.27-28 yasında oldugunu dusunuyrum bilmiyorum tam ama bu yasta bi insanın bunlara bu kadar kafa yorması sağlıklı değil.gerçekten degil yani.git iş güç derdine düş kariyer derdine düş askerlik derdine düş ne bileyim bi sorumlulugunla ilgili derdin olsun ya.he eğer sen bunları bu yasında dert etmiyosan bunun sayılı acıklamaları vardır ve bunlardan birisi de sen ailenin gotune güvenen ve 25 üstü bi yaşta hala ailene yük olan bi adamsın net.neyse abi ben acil şifalar diliyorum baska bisi demiyorum yanı.sabaha kadar tartısın cok da sikimdeydi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...