Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Old Republic kitapları

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
New Jedi Order ile Star Wars kitaplarına giriş yaptım, hoşuma de gidiyorlar. Yeniden parlayan Stae Wars aşkımla bu oyuna da merak saldım ama zaten yaza kadar bekleyeceğimden oynamak için bu arada kitaplarını okuyayım dedim.

Ne okuyayayım?
Mesaj tarihi:
new jedi order serisi ile iyi bir başlangıç yapmışsın bence.

uzun uzun yazmak isterdim de, şu site bence çok işini görecektir hangi era'yı okumak istediğine karar vermende,

http://timelineuniverse.net/History.htm

sonra söylediklerim plagiarism olmasın lol.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Öyle değil ya, direk MMO'nun evrenini anlamama yarayacak kitaplar istiyorum. Tam oyunun geçtiği era yani. Hangisi onlar? Old republic uzuuuun bir dönem bildiğim.
Mesaj tarihi:
valla dediğin gibi çoook uzun bir era o. yani, 3960 BBY ile 3643 BBY arasını falan okuyarak başlayabilirsin. ben de çoğu kitabı bulamadım o era'daki, amerikanın sahaflarında falan satılıyor herhalde sdf.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Öyle değil ya, direk MMO'nun evrenini anlamama yarayacak kitaplar istiyorum. Tam oyunun geçtiği era yani. Hangisi onlar? Old republic uzuuuun bir dönem bildiğim.

Yeni Old Republic kitaplarını oku senin de ilk postta söylediğin.
The Old Republic: Fatal Alliance •
The Old Republic: Deceived •
The Old Republic: Revan

Knights of the Old Republic comiclerini oku 50 küsür sayı olması lazım çok çok güzeldir.
Mesaj tarihi:
ya ben şu old republic zamanını ne anladım ne sevdim, oyunun geçtiği zamanla ilgili gıdım bilgim yok mal mal oynuyorum. çıkarın lan işte klon savaşları sırasında geçen bir oyun.
sevmediğim için okumakta sıkıcı geliyor
  • Yeni Oluştur...