Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 New Jedi Order ile Star Wars kitaplarına giriş yaptım, hoşuma de gidiyorlar. Yeniden parlayan Stae Wars aşkımla bu oyuna da merak saldım ama zaten yaza kadar bekleyeceğimden oynamak için bu arada kitaplarını okuyayım dedim. Ne okuyayayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 revan kitabı yazdılar yeni, kötü diyen de var iyi diyen de, drew karpshyn yazdı, twin suns mı lost suns mı diye çizgi roman serileri çıkarttılar onlara da bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 revan'ın etinden derisinden sütünden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 new jedi order serisi ile iyi bir başlangıç yapmışsın bence. uzun uzun yazmak isterdim de, şu site bence çok işini görecektir hangi era'yı okumak istediğine karar vermende, http://timelineuniverse.net/History.htm sonra söylediklerim plagiarism olmasın lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Öyle değil ya, direk MMO'nun evrenini anlamama yarayacak kitaplar istiyorum. Tam oyunun geçtiği era yani. Hangisi onlar? Old republic uzuuuun bir dönem bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 valla dediğin gibi çoook uzun bir era o. yani, 3960 BBY ile 3643 BBY arasını falan okuyarak başlayabilirsin. ben de çoğu kitabı bulamadım o era'daki, amerikanın sahaflarında falan satılıyor herhalde sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 GERGE said: Öyle değil ya, direk MMO'nun evrenini anlamama yarayacak kitaplar istiyorum. Tam oyunun geçtiği era yani. Hangisi onlar? Old republic uzuuuun bir dönem bildiğim. Yeni Old Republic kitaplarını oku senin de ilk postta söylediğin. The Old Republic: Fatal Alliance • The Old Republic: Deceived • The Old Republic: Revan Knights of the Old Republic comiclerini oku 50 küsür sayı olması lazım çok çok güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 onun yerine gidin bi dünya tarihi osmanlı tarihi vs öğrenin ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Legacyde güzel comic serisidir obi wan ve lukedan sonrasını konu alıyor,hatta işinde içindeler bayada spo vermeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ya ben şu old republic zamanını ne anladım ne sevdim, oyunun geçtiği zamanla ilgili gıdım bilgim yok mal mal oynuyorum. çıkarın lan işte klon savaşları sırasında geçen bir oyun. sevmediğim için okumakta sıkıcı geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Klon Savaşları ne abi ya. Old Republic, Galactic Civil War ve NJO dönemleri en MMO'ya uygun olanlar diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 swtor için konuyu toparlaması için pratik bilgiyi aşağıda baylaşacağım adresden edinebilirsiniz.. http://www.swtor.com/info/holonet/timeline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BARZO Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 aha ne güzel hazırlamışlar takdir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Knights of the Old Republic http://starwars.wikia.com/wiki/Star_Wars:_Knights_of_the_Old_Republic_%28comics%29 Mandalorians War zamanında geçiyor. Kotor 1'den tanıdık karakter mevcut cizgi romanda. HK-24 vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar