Dddbb Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 2 senedir ingilizce öğrenmeye çalışıyorum ama beceremiyorum. kelime haznem ve gramerim var ama sorunum pratik kazanmada. Ne denileni anlayabiliyorum nede cevap verebiliyorum. Sayısız şey denedim ama netice alamadım. İngilizce konuşmak konuşulanı anlamak çok zor geliyor kendimi zorlayamıyorum rahata çok düşkünüm. Bu sorunum yüzünden ruslara açılamıyorum. İmkanım var ama ingilizcem yüzünden amerikaya gidemiyorum. En önemlisi ingilizce bilmeden ders geçmek çok zor. Bir senede vermem gereken derslerin yarısını anca veriyorum. Zamanında benle aynı sorunu yaşayan biri yardım etsin naptıda düzeltti Film izle kitap oku demeyin. Onlardan bir şeyler anlayacak düzeyde olsam açmazdım konuyu. Düşük seviye kitaplar listening egzersizleride denedim ama faydası olmuyor sanki. Şimdi sorun sabırsız olmam mı? geri zekalı olmam mı? yoksa ikiside mi Yani o kadar umutsuz bir durumdayımki anlatamam. Artık halletmem gerekekiyor ingilizceyi. Belki duymadığım işime yarayabilecek bir teknik duyarım diye son umut açtım konuyu. Tavsiye edebileceğiniz güzel düşük seviye döküman olur vs. yardım lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 at kendini yabancı ülkeye. ss kuralıyla öğrenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 yurtdışına git 2-3 ay sökersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 okumadım. cevabım evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 What can i do sometimes ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 dediğim gibi amerikaya gitme imkanım var ama gidipte bütün derslerden kalıcam bide hiç ingilizce öğrenemeyip geri dönücem kendimi biliyorum. başka çözüm lazım sanki. yurt dışına dil eğitimleri filan oluyor yazın yaz okuluna değilde ona mı gitsem. benim gibi bir umutsuz vakayı bile çözer mi ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Bu sorunun sorulma yeri olarak bir forumu görüyorsan sanırım... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Fransız çocukları falan İngiltere'ye gidiyorlar, neredeyse sıfır dil ile. Bir ailenin yanında kalıyorlar. El hareketleriyle heceleyerek vs. bir şekilde anlaşmayı öğreniyorlar. Beni okuduğum lise yollamıştı mesela. O zaman ingilizce anlayıp biraz konuşabiliyordum. Ailenin yanında başka türkçe bilen biri olmaksızın kalmak çok güzel bir deneyim oldu. Hem konuşmayı hem anlamayı çok büyük oranda geliştiriyor. Bas git yurt dışına. Burda öğrenebileceğinde, yapabileceğin pratikten çok daha iyisini orada yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 boşver bence.. herkes bilecek diye bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 abi amerikaya gidip derslerden kalcam nedir sonuçta ingilizce konuşman gerekicek mecbur.bu yuzdne zorlican kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Dddbb said: dediğim gibi amerikaya gitme imkanım var ama gidipte bütün derslerden kalıcam bide hiç ingilizce öğrenemeyip geri dönücem kendimi biliyorum. başka çözüm lazım sanki. yurt dışına dil eğitimleri filan oluyor yazın yaz okuluna değilde ona mı gitsem. benim gibi bir umutsuz vakayı bile çözer mi ne dersiniz? ya kendine güvenin sıfır, ya da cidden zekanda sorun var. psikologa git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 zekanda sorun olması için önce var olması lazım ZAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Dddbb said: dediğim gibi amerikaya gitme imkanım var ama gidipte bütün derslerden kalıcam bide hiç ingilizce öğrenemeyip geri dönücem kendimi biliyorum. başka çözüm lazım sanki. yurt dışına dil eğitimleri filan oluyor yazın yaz okuluna değilde ona mı gitsem. benim gibi bir umutsuz vakayı bile çözer mi ne dersiniz? çözmez kardeş 20sine kadar ingilizceyi öğrendin öğrendin 20sinden sonra sökebilmiş bir adam yok bak tarihte! baya mucize olur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 abi ne demek boşver ya? herkese dediğim gibi bu iş konuşarak çözülür. o kadar çok konuşucaksınki, türkçeyi unutucaksın. mutfağa değil. bi kitchena gidiyorum dicek kadar oturması lazım o durumun. çünkü belli bir süre sonra cümle yapıları ağzına oturuyor ve basit ve bilinen cümle tamlamaları kullanmaya başlıyorsun. konuşmanda bundan dolayı akıcı olmaya başlıyor. bu yani. bende gittim 2006 da ilgiltere tonbridge de okudum dili. ilkokul 3 ten beri eğitim gördüm. wow oynarken teamspeakte milletle konuşmaya başlamadan önce ne bişi anlardım. ne bişi konuşabilirdim. şimdi istanbulun erasmus kordinatörlüğünü yapıyorum. avrupalılar ingilizcede bizden berbatlar hıç sıkıntın olmasın. sadece diğerlerinin de dediği gibi git avrupada bir ülkeye. amerika ya da ingiltere de olması da şart değil. hollanda, belçika, almanya'da herkes konuşuyor. en azından yurt dışında bire bir konuşmalarını pratik yaparsınki, survival durumlarından dolayı buna ihtiyacın olacak ki zorunlu konuşucaksın insanlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 20sinden sonra da olur da türklerin arasına gitmemen lazım. Git amerikaya, türklere bulaşma. Konuşamazsan alışveriş yapamayacak aç kalacak konuma gel, etrafında hiç hatun olmasın. Öğrenirsin öyle. Hiç hatun olmasın derken, ingilizce konuşmadan olmaması durumu. Yoksa dili sökünce bonus olarak olsun tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 imkansız abi 20sinden sonra. literatürde örneği yok bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 ben türkçeyi unutt..sh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 dasaaa said: imkansız abi 20sinden sonra. literatürde örneği yok bi kere. Eğer literatürde böyle bir özür varsa ben dilerim, ve diliyorum. Literatürde böyle bir örnek yoksa da özür diliyorum. Kabledilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 lan burada alman herifin teki 1 senede türkçeyi söktü döndü ülkesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 2 ayda bbc ye spiker olursun ingilizce kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 said: kelime haznem ve gramerim var said: Film izle kitap oku demeyin. Onlardan bir şeyler anlayacak düzeyde olsam açmazdım konuyu. sandığın düzeyde yok demek ki bunu gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 niggaknow said: lan burada alman herifin teki 1 senede türkçeyi söktü döndü ülkesine. literatürde var ama o.. 75'inden sonra ingiliz adam türkçe öğrenip efe kıyafeti ile zeybek oynamış mesela. türkçe kolay dil. zeybek düşüne düşüne oynanan bi oyun. efe kıyafetini giymesi kolay... dinde de kolaylık var mesela. gel bi kimono giy desen ama.. giyen çıkmaz o yaşta. zor çünkü. ingilizce de zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 zekayla alakası yok öyle olaydı ben cok mal tanıyom ingilizce bilen, sabırla alakası evet var cogu insan trdeki, koskoca bir sene sadece bunu ders olarak gördü devam ettirmeyenlerinde alayı unuttu geri, sabırlı olman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Türk kadınıyla uüraşmak da zor ama elin gevuru gelip bişey varmış gibi türkle evleniyo abi, zor diye bişey yok demek ki literatürde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Birde ne için lazım ona göre calıs bence sadece konusma iletisim için ise düz anadan dogma teknikler ile az bi grammer bilgisini birlestirsen yeter gibi yok sertifika flan kasman lazımsa kurs sart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar