Wolas Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 masaüstü yayıncılıktan dekorasyon işine geçtim 3d öğren dediler hangi 3d programı öğreneyim adobe serisini yaladım yuttum hangisi daha kolay gelir + lar - ler nelerdir bilen anlatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 3dsmax rhino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 google sketchup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 maya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 sıkeçap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 cinema 4d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 3dsmax yeterde artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 bende lightwave diyim o denmemiş bi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Dddbb said: 3dsmax yeterde artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 blender dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 rhinoceros iyidir. ben max kullaniodum bu programa gectigimden beri acmadim. anca girdigim isyerinde rhino yoksa acarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 max iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 neden maya değil de max?mayayla max aynı işi yapabilen iki program lakin türkiyede öncelikli tercih maxdan yana gibi.halbuki mayanın kullanımı daha kolay değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 3dsmax: en çok kullanılan 3d program sanırım türkiyede.. mimari açıdan çok fazla malzeme kütüphanesi mevcuttur. maya ile daha rahat animasyon yaparsın.. kullanımı daha rahat..max e göre sketchup kullanımı çok basit.. ama her istediğini yapamayabilirsin.. teknik modelleme de çok zor(ölçülü yani) cinema4d hakkında pek bilgim yok. ama çok karışık gelmişti. ayrıca max in hala mac os için desteği yok mayanın var. bu programların hepsinde vray render motoru kullanılıyor. çıkan sonuç aynı diyebiliriz. öğrenciysen autodesk programları(vray dışında kalıyor max+maya) student version olarak ücretsiz.. bu arada..kursa gitmelisin maya ve max için.. maya için de kurs bulamayabilirsin.. kendi başıma öğrencem dersen.. çok vakit kaybedersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 mac kullanıyorsan maya windows diyosan max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 3dmaxi tercih ettim saati 35tl den özel ders buldum ankarada başlıycaz bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Iyi tercih. Ozel ders e giderken bir yandan introduction videolari izle, cok yararli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 ankarada ben, izmir caddesinde ankara tasarımadan almıştım ders yarım dönem boyunca sürdü 400 lira ödemşitim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Animasyon için Maya tercih ediliyor diye biliyorum, geri kalanını bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar