Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 merhaba cevizlibagdaki shell istasyonunda benzin almaya girerken oldu kaza.benzinlige girerken sagdan onume kirdi.bende bişe yok gibi diğer aracinda kapida ufak bi kocuk var.kadın onume kirdin diyor ve tutanaga oyle yazdi tabi resimlerde hersey belli oluyor ama bix şikayetci olmicaz hasar olmadıgından fakat kadın resimleri falan istedi o olacak galiba :) bayanın kaskosuda yok.benim kaskoya falan bildirmem gerekiyor mu.biz yaptirmak istemiyoruz arabayı.benim hatam sag aynaya bakmamam ordan araba gecebilecegini hic tahmin etmedim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Fotoğraflardan çok net anlaşılmıyor ama sen onun önüne kırsan muhtemelen senin sağ kapıya girerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 bence Pelin Hanımefendinin kullandığı araç bu kaza da haklı -- kaskonu bozabilir kadın sen hatalı gözükürsen(sen kaskoyu kullanmasan bile) yazılanaları değil de krokiyi daha çok dikkate alıyorlar sağ dan mı vurmuş soldan mı vurmuş bu önemliydi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 şu konumda ford haklı diğer şöfer dibini görememiş bir de kasko şirketleri kolay kolay hatalı göstermiyorlar kendilerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 benzinlik solda benim gelip ona vurmam imkansiz.bide o dar alandan geçmeye çalışmaslı basta hata arti ben benzin sirasindayim sen sirayi niye bozuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 kadınmış normal seni görmemiştir bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 oha kadının mutfağına girdiğine göre sen hatalısın direk zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 sen girerken o kırdığı anda o da hareket halinde miydi yoksa durur vaziyetten mi çıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 hareket halindeydi o ben yeni cikiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 onden su sekilde gozukuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 bj fu ck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 sag taraftaki arac haksiz. mevki olarak sol taraftakanin önünde degil o halde sagdan gelip sola lak diye atlayamazsin. edik ilk resimlere bakarak söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 BJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ford hakli gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 en iyisi Arabistan'daki gibi yasaklayacan kadınlara abicim, net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 tutanağa kaskoyu değil trafik sigortasını vericeksin ki kaskon bozulmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Ahahahaha plakalar gerçekten durumu özetlemiş. Bide bugün ben de yakıt alırken LPG'den sonra benzin pompası için gerideki pompaya yanaşmamı söyledi benzinci. Yanaşıyorum neyse, arkada karşı pompada da kadın var. Polosu var. Ben geldikçe kornaya basıyor. Kendi gibi aynaları makyaj yapmaya kullanıyorum sanıyor. 4. kornada açtım kapıyı, aynaları gösterdim, gözlerimi gösterdim. "Allah göz vermiş bu aynalara bakayım, arabanı çizmeyeyim diye!!!" dedim. Çekti gitti benzin almadan lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Ben olsam o ön tamponu bu ablaya yaptırırdım. Bide güzelce ödetirdim trafik sigortasına cezalı cezalı. Aklınızda olsun kroki çizerken bulunduğunuz yeri "Cadde" olarak yazarsanız karşı tarafın hiç şansı yok. :) Birde sağda olan solda olana yol vermek zorundadır. Şu durumda sağdaki araç kusurlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Eger o fiat kazadan once de ordaysa, abla araya sikismaya calismis demektir, zaten direksiyon bile hala sola kirik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar