Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şu kazadan sonuç ne çıkar

Thraine_Numeheru

Öne çıkan mesajlar

merhaba
cevizlibagdaki shell istasyonunda benzin almaya girerken oldu kaza.benzinlige girerken sagdan onume kirdi.bende bişe yok gibi diğer aracinda kapida ufak bi kocuk var.kadın onume kirdin diyor ve tutanaga oyle yazdi tabi resimlerde hersey belli oluyor ama bix şikayetci olmicaz hasar olmadıgından fakat kadın resimleri falan istedi o olacak galiba :)
bayanın kaskosuda yok.benim kaskoya falan bildirmem gerekiyor mu.biz yaptirmak istemiyoruz arabayı.benim hatam sag aynaya bakmamam ordan araba gecebilecegini hic tahmin etmedim :S

Sosyal ağlarda paylaş

Ahahahaha plakalar gerçekten durumu özetlemiş.

Bide bugün ben de yakıt alırken LPG'den sonra benzin pompası için gerideki pompaya yanaşmamı söyledi benzinci.
Yanaşıyorum neyse, arkada karşı pompada da kadın var. Polosu var.
Ben geldikçe kornaya basıyor. Kendi gibi aynaları makyaj yapmaya kullanıyorum sanıyor.

4. kornada açtım kapıyı, aynaları gösterdim, gözlerimi gösterdim.
"Allah göz vermiş bu aynalara bakayım, arabanı çizmeyeyim diye!!!" dedim.

Çekti gitti benzin almadan lol.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben olsam o ön tamponu bu ablaya yaptırırdım. Bide güzelce ödetirdim trafik sigortasına cezalı cezalı.

Aklınızda olsun kroki çizerken bulunduğunuz yeri "Cadde" olarak yazarsanız karşı tarafın hiç şansı yok. :)

Birde sağda olan solda olana yol vermek zorundadır. Şu durumda sağdaki araç kusurlu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...