Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 c-p ile olmaz elle yazacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 oğlum yavaş.önüne bak.tak 2ye.sağına soluna bak.yavaşla biraz.sinyal ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 yalnız babanla konuştum. "gazlayıp duruyor yaaa" dedi. senden de çok şikayetçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 babasıyla araba kullanan varmış gerçekten yok yani ben direk veririm anahtarı hep.bazen yok sen kullan tamam dese bile kabul etmiyorum yıllardır aynı şey lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 pederin az sayida sevilecek huyundan birisi bu, ben varsam kendi kullanmaz asla, bana da hic bisi demez makas fln atmadikca. ama annem ve teyzem...off ki ne off. bildigimden cok dikkatli kullanirim onlar varken, 70 80 i gecmem, ona ragmen 300kere karisirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Bi daha babama arabamı vermicem ben de.Üstüne basarak tek bişey söyledim arabanın içinde sigara içme diye, içmiş.Bi daha yan koltuğa bile oturtmıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 araba icinde sigarada ayri zevkli oluyor. babana hak verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Sigara içmeyen biri olarak babamın ardından kız arkadaşımla arabaya bi bindik bu soğukta camlar açık gittik 20dk boyunca öyle iğrenç bi şekilde siniyor ki koku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 şöyle bi olay anlatayım: Ehliyeti almışım, üstünden 1 sene geçmiş. Kullanabileceğim tek araba babamın arabası ve bu geçen zaman zarfında bana hiç vermemiş arabayı, ve 1 senenin sonunda arabayla kadıköyden kozyatağına kadar gitmişiz kavga dövüş... indiğimizde söylediği ilk cümle: "kendini hiç geliştirememişsin" !!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 burdada baba hakli mesala bir esnaf arabasina binmisligin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ahah benimde benzeri bi sorunum var ehliyeti aldıktan sonra babama bi kaç kez versene arabayı ben bi kullanmaya çalışayım fln dedim yok olmaz yenisin daha, sonra diye geçiştirdi 2005'dan beri sürücü koltuğuna oturmuşluğum yok bu yüzden. araba alınca kendime öğrenecem artık teş başıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Selam, 'Kendini hiç geliştirememişsin' cümlesi süpermiş :D Ben ilk kullanımımda bir Pazar sabahı Göztepe'den Yıldız'a gidip halamları kahvaltı için bize alıp gelmiştim... hey gidi heyy... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Dün aynı olay benim de başıma geldi yalnız. babamı bi aldım arabaya. köşeden dönecem bi anda bağırıyo "YAVAŞ !!" "DİKKAT!" diye kaza yapmıyacaksam da yapacak gibi oluyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 zipzip said: oğlum yavaş.önüne bak.tak 2ye.sağına soluna bak.yavaşla biraz.sinyal ver. ehliyetin yok gitmişin kartala yeşil led taktırmışın bide eksoz mu ne delik senin arabada bide gelmişin utanmadan yazıyon buraya yuh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ehliyet var be.yeşil led çok badass ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Dur lan babasina ulasirim ben bu zibidinin. Ne yapti kim bilir ? Bir arayip sormak lazim. adsadad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 hayır bunları diyenler baba olunca aynısını yapacaklarsa işte o zaman komik olacak lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 çok geç yaşta kullanmaya başladığım halde(20) ilk kullandığım zamanlarda da düzgün kullanıyordum lan. ehliyeti aldığımın ilk haftası uzun yola göndermişlerdi tek başıma. GENETİK GALİBA ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 dasaaa said: hayır bunları diyenler baba olunca aynısını yapacaklarsa işte o zaman komik olacak lan. abi cocuk yapacak kadar zengin olur muyuz.hadi cocugu yaptık ona araba alcak zenginlik olur mu sdfs cocuk zengin işi bence.cocuga harcıcagım paralarla hayatımı misler gibi yaşayarak yaşlanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 valla ben fakirim fakir olduğum için bir hayatım yok hayatım olmadığı için bir dert de yok siz orta direk olanlar düşünsün gerisini. ahahahhahahahahhahahahahahahhahahhahahahahahahha sigh i ' m so fucking sad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 dasaaa said: hayır bunları diyenler baba olunca aynısını yapacaklarsa işte o zaman komik olacak lan. gerçekten kullanamayan biri olunca ben de böyle oluyorum da, mesela hatun kullandığında normal davranıyosa bişey demiyorum. en son hatunun kullanmasına karıştığımda muhabbet şöyleydi: h: ya ben buralardan babamla çok geçtim. şu ilerden çıkıp bilmemnereye gidiyoduk falan. b: hadi ya. tamam şu ilerden gidicez zaten, ışıklardan hemen karşıya geçicez, çünkü çok kısa mesafede sola ayrılan yola girmemiz lazım. h: peki. * Işıklara gelinir. (ara sokaktan tek yönlü caddeye katılıyoruz burda, sağa doğru gitmemiz lazım. orda da 20 metre gitmeden sola dönen bi yola girmemiz lazım. yani kıl bi yer biraz, üç şeridi birden yarıyosun falan, ama bize yeşil yandığı için sorun yok.) neyse... * bi baktım hatun arabayı caddenin ortasına kadar dümdüz götürdü, sonra ışıklarda bekleyen cadde dolusu arabaya doğru dönmeye başladı. "napıyosun" dediğimde "sola dön demedin mi" dedi... niye lan? valla, niye ama?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 babamın sesi asla çıkmaz da, kavşaklarda sağdan gelen araca bakmak için kafayı öne getirip bakması paha biçilemez. müsade etse ben de oraya bakıyorum zaten. tabi sonra gitmediğimi görünce kafayı sola çevirip ona bakan suratımı görünce gülümsemesi de paha biçilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Benim pederde yeni aldığım 3.20ci nin dakikasında kapıyı park demirine vurdu açarken varmı böyle bisi,evet var ama olsun canı saolsun :) Bide yere yakın araç kullandı bugün altını sürttürdü hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Biz babamızı taşımak için araba alıyoruz adam babasını arabaya almıyor. Çogayıb Oğuz beğ.. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar