Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam.

Mr_Hand

Öne çıkan mesajlar

Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam.

Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam. Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam.

Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bi olay anlatayım:
Ehliyeti almışım, üstünden 1 sene geçmiş. Kullanabileceğim tek araba babamın arabası ve bu geçen zaman zarfında bana hiç vermemiş arabayı, ve 1 senenin sonunda arabayla kadıköyden kozyatağına kadar gitmişiz kavga dövüş... indiğimizde söylediği ilk cümle: "kendini hiç geliştirememişsin" !!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

ahah benimde benzeri bi sorunum var ehliyeti aldıktan sonra babama bi kaç kez versene arabayı ben bi kullanmaya çalışayım fln dedim yok olmaz yenisin daha, sonra diye geçiştirdi

2005'dan beri sürücü koltuğuna oturmuşluğum yok bu yüzden.

araba alınca kendime öğrenecem artık teş başıma.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

hayır bunları diyenler baba olunca aynısını yapacaklarsa işte o zaman komik olacak lan.

abi cocuk yapacak kadar zengin olur muyuz.hadi cocugu yaptık ona araba alcak zenginlik olur mu sdfs

cocuk zengin işi bence.cocuga harcıcagım paralarla hayatımı misler gibi yaşayarak yaşlanırım
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

hayır bunları diyenler baba olunca aynısını yapacaklarsa işte o zaman komik olacak lan.

gerçekten kullanamayan biri olunca ben de böyle oluyorum da, mesela hatun kullandığında normal davranıyosa bişey demiyorum.

en son hatunun kullanmasına karıştığımda muhabbet şöyleydi:

h: ya ben buralardan babamla çok geçtim. şu ilerden çıkıp bilmemnereye gidiyoduk falan.

b: hadi ya. tamam şu ilerden gidicez zaten, ışıklardan hemen karşıya geçicez, çünkü çok kısa mesafede sola ayrılan yola girmemiz lazım.

h: peki.

* Işıklara gelinir. (ara sokaktan tek yönlü caddeye katılıyoruz burda, sağa doğru gitmemiz lazım. orda da 20 metre gitmeden sola dönen bi yola girmemiz lazım. yani kıl bi yer biraz, üç şeridi birden yarıyosun falan, ama bize yeşil yandığı için sorun yok.) neyse... *

bi baktım hatun arabayı caddenin ortasına kadar dümdüz götürdü, sonra ışıklarda bekleyen cadde dolusu arabaya doğru dönmeye başladı. "napıyosun" dediğimde "sola dön demedin mi" dedi...

niye lan? valla, niye ama?!
Sosyal ağlarda paylaş

babamın sesi asla çıkmaz da, kavşaklarda sağdan gelen araca bakmak için kafayı öne getirip bakması paha biçilemez.

müsade etse ben de oraya bakıyorum zaten. tabi sonra gitmediğimi görünce kafayı sola çevirip ona bakan suratımı görünce gülümsemesi de paha biçilemez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...