Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
artifice - treasure hunting - archeology gittim ben de. çok fazla mavi item yapamıyorum şu an, ama 2 - 3 tane mod olarak kullandığım kristal ve hilt yaptım.

daha 14. leveldayken de epic lightsaber yaptım fds. iyi miyim neyim ?
Mesaj tarihi:
deno ile aynı skilleri almışım, sadece bir kristal yapıp taktım. artifice kaçtan sonra daha iyi kristaller yapmaya başlıyor o kadar yaptım yaptım hala +2 kristal ypıyo
Mesaj tarihi:
bioanaliz/biokimya/slicing aldım bende bakalım şimdilik güzel stimler yapıyorum ama releasede ne alırım karar vermedim. armor ve silah craftları o levelın düşen ortalama lootlarına göre ne kadar farkediyor?
Mesaj tarihi:
The_Delucian said:

receipe leri crew vendorlar haric nereden buluyoruz ?
bana benim companion 1 kere getirdi gittigi gorevlerden ama hangisi hatırlayamadım, acaba nedir ne degildir, cunku crafting de bos olan bazı yerler var,

moblardan da düşüyor (elite)
Mesaj tarihi:
Bir karakterde armormech, diğerinde de biochem kastım.

Biochem çok güzel, healing pot ve buff veren stimler yapabiliyoruz. level 25 sonrasında da implantlar. Sanırım releasede biochem ile devam edeceğim.
Mesaj tarihi:
karar vermek mümkün değil ya, torheadden baktım, artifice de offhand ve trinketleri yapıyo, cybertech e bop gemi zırhları koymuşlar vs, armormech iyi zaten, biochemde iyi, ÇOK KARARSIZ KALMAK
Mesaj tarihi:
biochem ve diplomasi alicam. diplomasi dark veya light side puan veriyor ustune bizim keretalar icin hediyeler veriyor.

yeterli bu ikisi ha tabii birde biochem icin gerekli olan gathering.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
arkalarda kalmış sayılı gün kaldı şöyle ufaktan toparlarsak

Artifice (Archaeology, Treasure Hunting): Color Crystals, Enhancements, Hilts, Focus, Power Generator, Shield Generator, Relics

Synthweaving (Archaeology, Underworld Trading): Force-user armor for all slots:, light, medium and heavy armor.

Biochem (Bioanalysis, Diplomacy): Stims, Medpacs, Adrenals, Implants

Cybertech (Scavenging, Underworld Trading): Mods, Armoring, Droid Parts, Earpieces, Ship Upgrades, Grenades, Speeders

Armstech (Scavenging, Investigation): Blasters, Barrels, Ranged weapons of all types, vibroblades and electroweapons

Armormech (Scavenging, Underworld Trading): Non Force-user armor for all slots: light, medium and heavy armor.

Slicing: bu değişti galiba son patchlerle ayrıca lockboxlardan çıkan para falan nerflendi herkes ağlıyordu :)
cybertech schematic,missions ve augment ler geliyormuş
  • Yeni Oluştur...