Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Sonunda ilk critical item yaptım, exceptional oldu item ve 1 augment slotuyla geldi, bu companion affection un ne kadar etkilediği büyük muamma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 artifice - treasure hunting - archeology gittim ben de. çok fazla mavi item yapamıyorum şu an, ama 2 - 3 tane mod olarak kullandığım kristal ve hilt yaptım. daha 14. leveldayken de epic lightsaber yaptım fds. iyi miyim neyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 deno ile aynı skilleri almışım, sadece bir kristal yapıp taktım. artifice kaçtan sonra daha iyi kristaller yapmaya başlıyor o kadar yaptım yaptım hala +2 kristal ypıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 gidip train etmen lazım, yoksa +2de kalır tabiki :D Aynen bende denonun skillerden gittim 100-200 arasına kastım hepsini, para fena gidiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 şunu yaptım bunu yaptımdan ziyade mekanikleri tartışsak hoş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 treasure hunting dan gelen itemlerle napılcak bir kaç ıvır zıvır geldi, bir kaç kutu geldi bide. doğru duzgun bişi çıkmadı. kutularda 30 kredi verdi anca :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 kutulardan bana 3 tane mavi item cıktı hepside bnm itemlerimden iyiydi şans işi herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Karambole sectim bi meslek. Ama daha nasıl craft yapılacağını bulamadım. Menülerde bulamadım bise. Son derece noob um. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 craft sectigine emin misin? crew skilller n'e basinca aciliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 bioanaliz/biokimya/slicing aldım bende bakalım şimdilik güzel stimler yapıyorum ama releasede ne alırım karar vermedim. armor ve silah craftları o levelın düşen ortalama lootlarına göre ne kadar farkediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 çözdüm olayı. tamamdır. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 receipe leri crew vendorlar haric nereden buluyoruz ? bana benim companion 1 kere getirdi gittigi gorevlerden ama hangisi hatırlayamadım, acaba nedir ne degildir, cunku crafting de bos olan bazı yerler var, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 of resmen karar veremedim meslege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 The_Delucian said: receipe leri crew vendorlar haric nereden buluyoruz ? bana benim companion 1 kere getirdi gittigi gorevlerden ama hangisi hatırlayamadım, acaba nedir ne degildir, cunku crafting de bos olan bazı yerler var, moblardan da düşüyor (elite) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 reverse engineeringle de bulabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Bir karakterde armormech, diğerinde de biochem kastım. Biochem çok güzel, healing pot ve buff veren stimler yapabiliyoruz. level 25 sonrasında da implantlar. Sanırım releasede biochem ile devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 karar vermek mümkün değil ya, torheadden baktım, artifice de offhand ve trinketleri yapıyo, cybertech e bop gemi zırhları koymuşlar vs, armormech iyi zaten, biochemde iyi, ÇOK KARARSIZ KALMAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 noobsun arda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 gemi zirhi ne ya ahah, en faydasiz o heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 biochem ve diplomasi alicam. diplomasi dark veya light side puan veriyor ustune bizim keretalar icin hediyeler veriyor. yeterli bu ikisi ha tabii birde biochem icin gerekli olan gathering. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 craft icin bi primary gathering var, bi de secondary ona dikkat edin, almadan codexten okuyun. bi de butun trainerlarla konusun, hem codexe eklensin hem 450 xp cukka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ben de synthweaving arkeoloji trejırhanting gittim, baya mavi armorlar yaptım kapış kapış satıldı, reverse engineer ile buldum o mavileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Faydalı bir link: Crafting Guide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 arkalarda kalmış sayılı gün kaldı şöyle ufaktan toparlarsak Artifice (Archaeology, Treasure Hunting): Color Crystals, Enhancements, Hilts, Focus, Power Generator, Shield Generator, Relics Synthweaving (Archaeology, Underworld Trading): Force-user armor for all slots:, light, medium and heavy armor. Biochem (Bioanalysis, Diplomacy): Stims, Medpacs, Adrenals, Implants Cybertech (Scavenging, Underworld Trading): Mods, Armoring, Droid Parts, Earpieces, Ship Upgrades, Grenades, Speeders Armstech (Scavenging, Investigation): Blasters, Barrels, Ranged weapons of all types, vibroblades and electroweapons Armormech (Scavenging, Underworld Trading): Non Force-user armor for all slots: light, medium and heavy armor. Slicing: bu değişti galiba son patchlerle ayrıca lockboxlardan çıkan para falan nerflendi herkes ağlıyordu :) cybertech schematic,missions ve augment ler geliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Arnis said: Faydalı bir link: Crafting Guide Crafting de bazı değişiklikler oldu Biochem, underworld değil diplomacy ile daha iyi oluyor.Crafting guide (güncel) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar