MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Arkadaşlar acayip sıkılıyorum, saracak şeyler arıyorum dolayısıyla fotoğraf çekmeyi seven bir insan olarak profesyonelliğe adım atayım diyorum. Şöyle yeni başlayan biri için ne önerirsiniz? Mesela bu nasıldır? hatta habire sorulup duruyor bir süre sticky yapayım, bu sebepten daha gelen olur gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 DSLR-like alma kesinlikle. Bu makineler seni geliştirmez. canon ve nikon'dan şaşma bu tabu yıkılmaz. canon için 450d 500d 550d giriş ve yarı profesyonel seviyelerde kullanabilirsin. nikon için d90 birde d3100 şu sıralar sanırım pek bilgim yok nikon modelleri hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 iyi diyonda 5 katı adamın koyduğu makinenin fiyatına göre söylediklerin sanıırm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 sanırım fotoğraf çekmeyen tek erkek ben kaldım türkiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 yok ben çekmiyorum ya. telefonla arada nipple slip yakalamaya çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 barnacle said: iyi diyonda 5 katı adamın koyduğu makinenin fiyatına göre söylediklerin sanıırm this. yani yeni heves başlıcaz, gerekirse sonradan daha pahalı şeylere yönelinir tabi de, şimdilik pahalı olmasın mümkünse=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 oha adam yetkisini kullanıp sorduğu soruyu sticky yapmış :P şaka tabi, ben de takip ederim bu konuyu. sen yetkili bi abiye benziyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 dslr like benzeri birşey alacaksan çok çok ucuz birşey al ,onla vakit geçir,o arada ufaktan dslr için para koy ,biriktir ne bileyim bütçe yarat kesinlikle. mesela ben şimdi ki kafam olsa gider ,hayyamı turlar ,50-100 artık neyse eski filmli bir makina alır,onunla gezerdim ki sonradan aldım minolta 50 lira ,isosuna kadar ayarı var 20 senelik makinanın ve hazzı müthiş.Ayrıca dslrda birşeyi çekerken elini korkak alıştırmıyorsun,aynı kareyi defalarca çekiyorsun deneme yanılma ama makina filmi olunca tek şansın var ve en düzgün ayarı yapmaya çalışıyorsun,bu da insanı inanılmaz geliştiriyor,bir süre sonra hangi ışıkta nerden nasıl çekileceğini kestirmeye başlıyorsun bir de örnek koyayım örnek 34 senelikmiş hatta,minolta xd-7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paran yoksa analog makine al. Çok daha keyif alırsın emin ol. Hem daha çok öğrenirsin. Hem de daha ucuz. 2. el bir şey bulabilirsin. Ya da yurtdışına yönel. Abi bu dslr-like ların dijital vizörü var allam yareeppim. Çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 makine normalde 600 lira civarındaymış. panasonic yeni bi makina çıkardı lumix gf3 olması lazım. kompakt makine boyutlarında lensleri değiştirilen bi makine. tam slr oluyo mu bu makine bilmiyorum da fiyatı fazladır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 ha bi de pcgoldda şu an indirimde linkteki finepix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 http://www.hepsiburada.com/Liste/fujifilm-finepix-s2950-140mp-30-lcd-18x-optik-dijital-fotograf-makinesi-hd-video-cekimi/productDetails.aspx?productId=ft245443&categoryId=248 Bende var ben burdan aldim cok super olmasada iyi cekiyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 bu arada 700-800 civarına da çıkabilirim fiyat olarak. analog makine var evde zaten, onunda oldukça zaman geçirmişliğim de var. ama biraz photoshop falan da yapayım istiyorum fotolara işin o kısmı da var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 700-800e çıkabiliyorsan 2.el dslr bak o halde salla like i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 2. dslr a gerek yok çok rahat canon 450d bulursun hayyama gitti. En son 4-5 ay önce 900liraydı 450D 550D bile 1200 dü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 fiyatları tam bilmiyorum o halde harika ,450d süper başlangıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 abi dslr-like la gelişilmez ki. çok luzumsuz makinalar. anı fotosu çekeyim azda kaliteli olsun ayar mayar ugrasmam diyenler için bir ürün bence. 700-800 civarı ikinci el bir giriş seviyesi dslr al. nikon d5000, canon d400 falan rahat bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Eger 700-800 limit varsa evet S2950 gereksiz olur DSLR makine bulabiliyorsun o fiyata Vatanda indirim mesela suan. http://i.imgur.com/NFnjB.jpg http://i.imgur.com/AJ7PZ.jpg http://i.imgur.com/MCciT.jpg Bu resimler S2950 urunu herhangibir oynama yok. Pisicik az lightroomlu hali. http://i.imgur.com/S0thX.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 2. el k10d falan bulursun çok rahat. Ki makine taş gibi makine, tavsiye de ederim. bkz: ben evde de aynısını kullanıyorum güzel abim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 peki 2. el düşünürsek, shutter sayısı falan ne civarda olmalı veya neye dikkat etmek lazım? malum nazik alet bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Makine tabiki cok onemli heleki tek nokta focuslarda DSLR farkini ortayaya koyuyor ama ben artik makine kadar Lightroom ya da PS gibi programlarin onemli olduguna inaniyorum. Esas onlarla oynamayi bilmek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 shutter ı pek anlayamazsın ya sanmıyorum zaten shutter sayısını gerçeği yansatacak şekilde söyleyeceklerini. Asıl önemli olan o makinede uzun pozlama miktarı. Uzun pozlama yiyip bitiriyor cmos'u iyi bir yere baktırmak lazım almadan incelenmesi lazım. bu arada ben 450d yi sıfır için dedim o fiyata 800 civarı. Hatta şu anda param olsa ben satıp daha iyi bir şey istiyorum sana 700 bile bırakırdım da yeni makine alma şansım yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Pentax modellerinin genelde ortalama shutter ömrü fazla oluyor, çok yüksek rakamlarda saat gibi çalışan makineler var. Ben geçen yıl 7k da falan almıştım. Şurdan ortalamalara bak misal, http://www.olegkikin.com/shutterlife/pentax_k10d.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 @dusuncelihayvan: onun fiyatlar 1300 küsur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Sifir en ucuz bunu buldum ben nasildir bilemem tabi... http://www.vatanbilgisayar.com/Dijital%20Kamera/canon-canon_eos_1000d-canon-eos-1000d-dijital-slr-fotograf-makinesi/productdetails.aspx?I_ID=34872 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar