Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Driver kontrol eden Program

Wolas

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
dasaaa said:
bir de feci çirkin yahu linux'un butonları, font renderı falan. safi gözlere tecavüz..

Yapma abi:

http://i.imgur.com/v40GO.png

Senin Windows bundan daha iyiyse göster. Sıfır haliyle kötü olduğunu kabul edebilirim ama nasıl ayarlayacağını biliyorsan Windows'dan daha iyi oluyor bence.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE dedi ki:

dasaaa dedi ki:

bir de feci çirkin yahu linux'un butonları, font renderı falan. safi gözlere tecavüz..

Yapma abi:

http://i.imgur.com/v40GO.png

Senin Windows bundan daha iyiyse göster. Sıfır haliyle kötü olduğunu kabul edebilirim ama nasıl ayarlayacağını biliyorsan Windows'dan daha iyi oluyor bence.

duuuude...

cidden bunu yapma bence..
benim laptop'um en güzel linux'dan 30kat falan iyidir.
spacer.png
spacer.png
spacer.png
abi en önemlisi.. fontrendering.. kusura bakmayın ama o patentler...
seni yalancı çıkartıyor ve gerçekten butonlar falan da berbat.

ölü balık gibi duruyor

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Microsoft'un patentli teknolojileri sadece iyi diyorsan MacOS'u nasıl açıklıyorsun. Android fontları da çok iyi ki o da açık kaynak Linux rendering kullanıyor.

Ayrıca masaüstü teması göstererek konuyu başka yere çekmeye çalıştığını da görmedim değil. Hem Linux çok daha temalanabilir birşey, Deviantart'a baksam neler bulurum kim bilir.
Sosyal ağlarda paylaş

android 4.0 altında benim ve uzmanlarn yorumlarını derleyip "linux ve android'in helveticadan apardığı robota font neden bu kadar çirkin" şeklinde yazdım zaten.

ve cidden..

BER
BAT

bir de temalasan ne yapacaksın ki?
fontrendering için para verip hak mı satın alacaksın?

ya da sağlam design ekibi kurup mu çalıştıracaksınız ubuntunun bi sonraki sürümünde.

oh wait! bunlar sadece bi grup gözlüklü coder olduğundan bu gibi konulardaki görüşleri bir kaplumbağanın zevkleri ile eşit..

yani hiç yok.

cidden. linux.. ve hatta android..

çirkin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...