Wolas Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 bilgisayarımdaki driverların yeni sürüm olup olmadığını kontrol eden bir program biliyormusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 yok ben bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 ben de bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Biliyorum ama söylemem: http://lmgtfy.com/?q=check+drivers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 vay anasını hiç mi freeware yokmuş bu işle uğraşan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Aha: http://scan.driverguide.com/scan.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 pardon ya eksik söylemişim, scan + download ile uğraşan demek istiyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 windows 7 çıktıgından beri driver mevzusunu unuttum tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 son 2 saatte birçoğunu denedim şu programların, çoğu spyware tarzı tasarımlara sahip. Çirkin çirkin tam uninstall ederken "%50 indirim kazandınız!" yazıları falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 slim computer diye bi şirketin bedava vardı galiba iki üç tane daha var ama paralılar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 game booster 3'ün kendi sürücü kontrol kısmı var, outdated olanları bulup indirebiliyor. baya güzel program zaten, onu kullan derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Orbit çalıştığı zaman tray de bi notice çıkıyo şu program eski kalmış yenisi var fln diye. Orbitle beraber geliyor sanırım bi dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 kendin yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 yalnız win 7 kullanıyosan ve adamakıllı sürücü yazıyolarsa windows update ile gelir en güncel ve uyumlu sürücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Windows'un sürücü ve program güncelliği dert ya. Linux'umda p -Syua yazıyorum, her şey güncelleniyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ya arkadaş. nesi dert? en tırıvırı webcam bile çalışıyo işte. sürücüyü adam gibi windows update servisine kaydettirmeyen üreticinin cihazı saçmalıyo en fazla. linuxta heralde yaparsın ayrıca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 abi linux'da çalıştırmak dert.. çalışsa... update falan yapar elbette. bir de feci çirkin yahu linux'un butonları, font renderı falan. safi gözlere tecavüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 bu arada service pack1 yüklediğim notebook şu anda açılmıyo. yanımda kendisi. bunlardan 15 tane daha hazırladım şimdiye kadar, böyle salakça takılanı ilk kez denk geliyo. sdgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 windows için, driver genius iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 dasaaa said: bir de feci çirkin yahu linux'un butonları, font renderı falan. safi gözlere tecavüz.. Yapma abi: http://i.imgur.com/v40GO.png Senin Windows bundan daha iyiyse göster. Sıfır haliyle kötü olduğunu kabul edebilirim ama nasıl ayarlayacağını biliyorsan Windows'dan daha iyi oluyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 driver genius mu ne var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 GERGE dedi ki: dasaaa dedi ki: bir de feci çirkin yahu linux'un butonları, font renderı falan. safi gözlere tecavüz.. Yapma abi: http://i.imgur.com/v40GO.png Senin Windows bundan daha iyiyse göster. Sıfır haliyle kötü olduğunu kabul edebilirim ama nasıl ayarlayacağını biliyorsan Windows'dan daha iyi oluyor bence. duuuude... cidden bunu yapma bence.. benim laptop'um en güzel linux'dan 30kat falan iyidir. abi en önemlisi.. fontrendering.. kusura bakmayın ama o patentler... seni yalancı çıkartıyor ve gerçekten butonlar falan da berbat. ölü balık gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Microsoft'un patentli teknolojileri sadece iyi diyorsan MacOS'u nasıl açıklıyorsun. Android fontları da çok iyi ki o da açık kaynak Linux rendering kullanıyor. Ayrıca masaüstü teması göstererek konuyu başka yere çekmeye çalıştığını da görmedim değil. Hem Linux çok daha temalanabilir birşey, Deviantart'a baksam neler bulurum kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 android 4.0 altında benim ve uzmanlarn yorumlarını derleyip "linux ve android'in helveticadan apardığı robota font neden bu kadar çirkin" şeklinde yazdım zaten. ve cidden.. BER BAT bir de temalasan ne yapacaksın ki? fontrendering için para verip hak mı satın alacaksın? ya da sağlam design ekibi kurup mu çalıştıracaksınız ubuntunun bi sonraki sürümünde. oh wait! bunlar sadece bi grup gözlüklü coder olduğundan bu gibi konulardaki görüşleri bir kaplumbağanın zevkleri ile eşit.. yani hiç yok. cidden. linux.. ve hatta android.. çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Adımın kötü görünmesi temanın mallığından, değiştiremiyorum oradaki fontları, kod kurcalamak gerekiyor. Geri kalan her yer iyi ama. Tema değiştirirsem o da iyi olur ama temanın geri kalan yanlarını seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar