Katzee Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 neyse banane ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Oglumuzun en sevdigi yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 mehehe tipe bak :D if i fits, i sits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Abso muhabetti bi resimle kesmiş :D ban ban diyenlerin yarası var galiba abi... Adam gayet iyi niyetle komik bir espiri yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 olayı büyütelim falan abi adam sokak kedisi demiş ana bacı yapılmış çok ayıp ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 gördüm ben :D abso özür dilemiş zaten konu orda bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Masticore said: Abso muhabetti bi resimle kesmiş :D ban ban diyenlerin yarası var galiba abi... Adam gayet iyi niyetle komik bir espiri yapmış ne alaka abi, absolut boş geyiğe geyikle cevap vermiş. karşılığı ismail yk'ya bağlayıp "allah belanı versin" olmuş. saçma. yok yara mara. edit : ayrıca yanlış anlaşılınca bi de gidip üstüne özür dilemiş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 abso yoketmiş trollemee çalışan yıldırımmayruk ise hemen halkın zayıf noktası olan bacımız namusumuz kartını açmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 eşine hakaret sayılmaz. espri soğuk-sevimsiz ama gram kötü niyet barındırmıyor. bekar biri olsaymış ÖEHÖAEAEHAEHÖAEAEHAE AYAR diyip geçerdik ama arkadaş evli olunca hassas durum tabii. AFFETTİM BEN SİZİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Absolut said: Oglumuzun en sevdigi yer adsfdsg abi tipe bak ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 abso kedi resmi koyduktan sonra konuşmayayım hiç demiştim ama yok kafalar bir garip. unutulan noktaları yazayım da yorumlarken belki faydası olur. 1) Absolut çok efendi biridir zaten aile babası fln, gerçekte tanımam burada da az gördüm sonuçta ama genelde uyandırdığı hava bu zaten bunu da gördük. Ama kimse bunu bilmek ve "Absolut bu ya geyik yapıyordur" demek zorunda değil bence. 2) Arkadaş orada bu laf üzerine Absolut eşi ve ailesi ile ilgili "sizce espri" olan birşeyler söylese Absolut böyle sakin durur muydu? Zannetmem (şahsi fikir tabii) 3) Diyelim bir arkadaş ortamında bir adamla tanıştınız. bu arkadaşın ettiği kedi lafını ettiniz ve oradan x biri "ahah sen de karını/kız arkadaşını sokaktan mı kurtardın" dedi. kaçınız güler geçer? ben buna gülmeyecek tonla insan vardır diye düşünüyorum. Şu noktalara bakarsak "lol lafı yemiş rage yapmış" gibi yorumlar bence yersiz. hani konu uzamasın ok ama tek yönlü de bakmasanız olaya iyi olur gibi. (Sanane nasıl bakarsak bakarız diyen olursa da eyvallah abi ne diyim :D) edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 dworgian iyi analiz etmiş. katıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Kedi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Hayır sana göre o zaman ben çıkıp nerden kedi alacağımı sana mı sorucam ulan bilmem ne desem haklı mı olucam benim kedi topiğime gelip sokak kedisi konusunu açtığı için? Adam sokaktaki kedilere yazık demiş bende kedilere yazıksa sokaktaki kadınlara da yazık ama onu alıp evine götürmüyorsun anlamında dedim. Karısına kızına kimsenin demedim demem de. Ama isteyen istediği gibi anlayabilir bu saatten sonra ben niyetimi açıkladım daha da kasamıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Mr_Hand said: Absolut said: Oglumuzun en sevdigi yer adsfdsg abi tipe bak ya :D kedi öte ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Absolut said: Hayır sana göre o zaman ben çıkıp nerden kedi alacağımı sana mı sorucam ulan bilmem ne desem haklı mı olucam benim kedi topiğime gelip sokak kedisi konusunu açtığı için? Adam sokaktaki kedilere yazık demiş bende kedilere yazıksa sokaktaki kadınlara da yazık ama onu alıp evine götürmüyorsun anlamında dedim. Karısına kızına kimsenin demedim demem de. Ama isteyen istediği gibi anlayabilir bu saatten sonra ben niyetimi açıkladım daha da kasamıcam. Abi, eet öyle desen bu saçma drama olmazdı, sana da zorlama yapamaz kimse tabii istediğini dersin. lafım sana da değil ki, senden sonra yorum yaparken "1 side" düşünenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Pati pette bile drama var , bir de mayalar yamulmus diyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Neyse herkesin yeniyılını kutlarız Yoda ve ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 şu çirkin kedi için kavga etmeyin ya. çok çirkin gerçekten ama sevimli bir çirkinlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 yılbaşı başlıklı resim yok mu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 araya girerim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Aha! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 mıncırmalık olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar