Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedi aldık

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Masticore said:

Abso muhabetti bi resimle kesmiş :D

ban ban diyenlerin yarası var galiba abi... Adam gayet iyi niyetle komik bir espiri yapmış

ne alaka abi, absolut boş geyiğe geyikle cevap vermiş. karşılığı ismail yk'ya bağlayıp "allah belanı versin" olmuş. saçma. yok yara mara.

edit : ayrıca yanlış anlaşılınca bi de gidip üstüne özür dilemiş adam.
Sosyal ağlarda paylaş

abso kedi resmi koyduktan sonra konuşmayayım hiç demiştim ama yok kafalar bir garip.

unutulan noktaları yazayım da yorumlarken belki faydası olur.

1) Absolut çok efendi biridir zaten aile babası fln, gerçekte tanımam burada da az gördüm sonuçta ama genelde uyandırdığı hava bu zaten bunu da gördük. Ama kimse bunu bilmek ve "Absolut bu ya geyik yapıyordur" demek zorunda değil bence.

2) Arkadaş orada bu laf üzerine Absolut eşi ve ailesi ile ilgili "sizce espri" olan birşeyler söylese Absolut böyle sakin durur muydu? Zannetmem (şahsi fikir tabii)

3) Diyelim bir arkadaş ortamında bir adamla tanıştınız. bu arkadaşın ettiği kedi lafını ettiniz ve oradan x biri "ahah sen de karını/kız arkadaşını sokaktan mı kurtardın" dedi. kaçınız güler geçer? ben buna gülmeyecek tonla insan vardır diye düşünüyorum.

Şu noktalara bakarsak "lol lafı yemiş rage yapmış" gibi yorumlar bence yersiz. hani konu uzamasın ok ama tek yönlü de bakmasanız olaya iyi olur gibi.

(Sanane nasıl bakarsak bakarız diyen olursa da eyvallah abi ne diyim :D)

edit: typo
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır sana göre o zaman ben çıkıp nerden kedi alacağımı sana mı sorucam ulan bilmem ne desem haklı mı olucam benim kedi topiğime gelip sokak kedisi konusunu açtığı için?
Adam sokaktaki kedilere yazık demiş bende kedilere yazıksa sokaktaki kadınlara da yazık ama onu alıp evine götürmüyorsun anlamında dedim. Karısına kızına kimsenin demedim demem de. Ama isteyen istediği gibi anlayabilir bu saatten sonra ben niyetimi açıkladım daha da kasamıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Hayır sana göre o zaman ben çıkıp nerden kedi alacağımı sana mı sorucam ulan bilmem ne desem haklı mı olucam benim kedi topiğime gelip sokak kedisi konusunu açtığı için?
Adam sokaktaki kedilere yazık demiş bende kedilere yazıksa sokaktaki kadınlara da yazık ama onu alıp evine götürmüyorsun anlamında dedim. Karısına kızına kimsenin demedim demem de. Ama isteyen istediği gibi anlayabilir bu saatten sonra ben niyetimi açıkladım daha da kasamıcam.

Abi, eet öyle desen bu saçma drama olmazdı, sana da zorlama yapamaz kimse tabii istediğini dersin. lafım sana da değil ki, senden sonra yorum yaparken "1 side" düşünenlere
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...