Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedi aldık

Absolut

Öne çıkan mesajlar

cok var besleyen de. evde nasıl besliyosunuz ya :(
yani acıyorum ben dayanamıyorum.
20 yasına kadar kedim vardı hep ama kocaman bahceli evimizde istedigi zaman dısarı cıkıp gelirdi. cogu zaman evde olurdu
ooff nasıl özledim ya
istanbulda yalnız kalıyorum simdi, kedi alırımda basına bisey gelir diye korkumdan alamıyorum ühüü :(
Sosyal ağlarda paylaş

valla bizim apartmandaki kedilerden biri gayet sokak kedisi modunda

heyvan kafasına esince çıkıyor kafasına esince geliyor. öyle mi miyavlıyorki istersen dışarı çıkarma veya eve alma

hatta namussuz öyle bi çözdüki artık asansörü falan kullanıyor. eskiden koşa koşa merdivenleri çıkardı 5 kat artık paşa gibi asansöre biniyor çıkıyor. hatta ve hatta inmesi gereken katı bile öğrendi başka katta asansör kapısı açılırsa patisini bile oynatmıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Sitenin iki tane aslanı var . Eğerki bizim kedi dışarı çıkarsa dayağın allahını yer bir daha çıkmaz. İkiside azman ikiside azılı hayvanların valla bazen giriş kapısında duruyor işallah yol verirde gecerim diyorum içimden yoksa pıssst falan işlemiyor hayvanlara.
Sosyal ağlarda paylaş

şu üstteki kedi cok tatlı ayrıca mınıklaya mıncıklaya sarkıtırım bu kediyi dfsgghh

Kaede said:

hatta namussuz öyle bi çözdüki artık asansörü falan kullanıyor. eskiden koşa koşa merdivenleri çıkardı 5 kat artık paşa gibi asansöre biniyor çıkıyor. hatta ve hatta inmesi gereken katı bile öğrendi başka katta asansör kapısı açılırsa patisini bile oynatmıyor

ahahaha abi nasıl ya
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
İyice şımarık oldu tepemizden inmiyor artık. Bizde bütün aristokratlığımızı bebelerin yetiştirilmesine harcadığımız için tam yavşak bir kedimiz oldu. Höt dese buyur göt halindeyiz ve sonucu olarak babaanne dede yanındaki torun modeli şımardı Yoda :P
Geçen gün ufaklığın odasındaki akvaryumdan su içerken akvaryumla beraber birden tepetaklak masadan aşağı uçmuşlar. Allahtan evde kaçak akım koruma var çünkü yerde çoklu prizi büyük başarı ile ortalayan akvaryum sadece sigortayı attırdı. Daha sonra bir yandan sırılsıklam ıslanan bir yandan çıkan ses ve karambolden korkan Yoda kaçayım derken ayağını hafif kesmiş. Eve bi geldim kızlar sanki piyango çıkmışda hangisi önce haber verecek diye yarışıyorlar. Sonuçta paşam bi ayağında yarabandı uzanıyor yatağımızda, arada gözucu ile beni süzüp TV izlemeye devam ediyor. Ulan kedi olduğunu bilmesem direk ailedeki yerimde gözü var dicemde... kedidir kedi.
Sosyal ağlarda paylaş

benim evdeki akvaryuma hiç bulaşmazdı. Ama 2 tane muhabbet kuşu var ve dişi olan poketopunda durmayan pikachu gibi durmazdı kafesinde. Hayır bildiğin oynuyordu kedi ile. Üzerine pike falan yapıyordu arada. bazen geceleri kuşun acı çığlığı ile uyanırdık. Koşa koşa alırdık kedinin elinden.

Of özlemişim feci kedi şu an samsunda.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...