marksman Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 cok var besleyen de. evde nasıl besliyosunuz ya :( yani acıyorum ben dayanamıyorum. 20 yasına kadar kedim vardı hep ama kocaman bahceli evimizde istedigi zaman dısarı cıkıp gelirdi. cogu zaman evde olurdu ooff nasıl özledim ya istanbulda yalnız kalıyorum simdi, kedi alırımda basına bisey gelir diye korkumdan alamıyorum ühüü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 valla bizim apartmandaki kedilerden biri gayet sokak kedisi modunda heyvan kafasına esince çıkıyor kafasına esince geliyor. öyle mi miyavlıyorki istersen dışarı çıkarma veya eve alma hatta namussuz öyle bi çözdüki artık asansörü falan kullanıyor. eskiden koşa koşa merdivenleri çıkardı 5 kat artık paşa gibi asansöre biniyor çıkıyor. hatta ve hatta inmesi gereken katı bile öğrendi başka katta asansör kapısı açılırsa patisini bile oynatmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 bizim kedilerden biri dün kaşla göz arasında dışarı çıkmış tabi kedi çok olunca farketmiyor insan ene bi baktık üst katta pısmış duruyo salak. alayım dedim çılgınca hareketler yaptı zar zor hasarsız bi biçimde eve soktum. kimine de yaramıyo dışarsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Sitenin iki tane aslanı var . Eğerki bizim kedi dışarı çıkarsa dayağın allahını yer bir daha çıkmaz. İkiside azman ikiside azılı hayvanların valla bazen giriş kapısında duruyor işallah yol verirde gecerim diyorum içimden yoksa pıssst falan işlemiyor hayvanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 @fixmen, haha aynısından bizde de var, bu da bizim "bezgin", hoş ben bezgin diyorum, annem "şans" diye çağırıyor:) http://img825.imageshack.us/img825/9699/30951910150308826855748.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 nasıl bakıyosunuz kedilere? yani şahsen ben evde falan kendime zor bakıyorum bunların bakımları falan zor değilmidir arkadaş? eğer kedi bakan ve benim gibi dağınık düzensiz bir adam varsa bende alıyım yahu. ben yazık olur kediye perişan olur benimle diye almıyorum kaç yıldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 şu üstteki kedi cok tatlı ayrıca mınıklaya mıncıklaya sarkıtırım bu kediyi dfsgghh Kaede said: hatta namussuz öyle bi çözdüki artık asansörü falan kullanıyor. eskiden koşa koşa merdivenleri çıkardı 5 kat artık paşa gibi asansöre biniyor çıkıyor. hatta ve hatta inmesi gereken katı bile öğrendi başka katta asansör kapısı açılırsa patisini bile oynatmıyor ahahaha abi nasıl ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 @escape, haha aynen ben de öyleyim ama anne faktörü olunca, hatta 2. oğlu gibi seviyor kediyi. Bazen "oğlum niye dağıtıyorsun" ortalığı falan diye muhabbete giriyor kedi ile üstüme alınıp atar yapınca da "oğlum sana demedim kediye dedim" diyor sdsfdsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cath Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 benimde olaydı iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Gittikçe tüyler uzamaya başladı yav iyice aslana dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Hehe oglumuzun cinsi british shorthair exoticmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 abi bende tam onu dicektim.iran kedisi demiştin exotic shorthair bu :) tüyleri daha uzamaz bunun iran kedisi gibi değiller benim scottishe arkadaş exotic yavrusu arıyorum cunku :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 abi :( çok seviyorum şu tipleri. bunlar kadar munis mi seninki de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Absolut said: Hehe oglumuzun cinsi british shorthair exoticmis. bildigin garfield bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 İyice şımarık oldu tepemizden inmiyor artık. Bizde bütün aristokratlığımızı bebelerin yetiştirilmesine harcadığımız için tam yavşak bir kedimiz oldu. Höt dese buyur göt halindeyiz ve sonucu olarak babaanne dede yanındaki torun modeli şımardı Yoda :P Geçen gün ufaklığın odasındaki akvaryumdan su içerken akvaryumla beraber birden tepetaklak masadan aşağı uçmuşlar. Allahtan evde kaçak akım koruma var çünkü yerde çoklu prizi büyük başarı ile ortalayan akvaryum sadece sigortayı attırdı. Daha sonra bir yandan sırılsıklam ıslanan bir yandan çıkan ses ve karambolden korkan Yoda kaçayım derken ayağını hafif kesmiş. Eve bi geldim kızlar sanki piyango çıkmışda hangisi önce haber verecek diye yarışıyorlar. Sonuçta paşam bi ayağında yarabandı uzanıyor yatağımızda, arada gözucu ile beni süzüp TV izlemeye devam ediyor. Ulan kedi olduğunu bilmesem direk ailedeki yerimde gözü var dicemde... kedidir kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 e balıklardan hiç sözetmemişsin? onlara(ona?) ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Onlar direk Durunun akvaryuma atildi kurtarildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 ahahahaha güldüm! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Kedilerin en fena özelliği işte bu merak ve kısayolculuk... Git kabından iç işte. :D Ama yok atraksiyon lazım... Hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 benim evdeki akvaryuma hiç bulaşmazdı. Ama 2 tane muhabbet kuşu var ve dişi olan poketopunda durmayan pikachu gibi durmazdı kafesinde. Hayır bildiğin oynuyordu kedi ile. Üzerine pike falan yapıyordu arada. bazen geceleri kuşun acı çığlığı ile uyanırdık. Koşa koşa alırdık kedinin elinden. Of özlemişim feci kedi şu an samsunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 abi o boynundakini çıkarın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 O bonundakine birde çıngırak bağlı hehe o olmasa hayatta bulamayız namussuzun yerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Dostum sen sen ol fedarellere yakalanma adamı hadım edip kafasına huni geçirirler valla. Pişman değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Hehe simdide tras oluyor Yoda bry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar