Seru Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 hatta benim build daha iyi Force lightning için, lightning barrage'e 2/2 vermişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sothra Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Şuan 33 levelim düşündüğüm build http://www.torhead.com/skill-calc#600GGbRrd0dGzZf0bzZ0M.1 İleride neler olur bilinmez tabiki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Yok hayır. Senin verdiğin talent ağacı ile benim verdiğim arasındaki Force Lightning'in cycle'daki önceliğinden bahsettim orda ben. asla eleştirmedim talentını şu an kullandığım talent o zaten. benzerlikleride çok fazla. ha şu var madness based talentta survival biraz daha ön planda oluyor. 3 dot at force lightning spamla death field kullan ölme öldürmek zaten garanti. Diğeride 2 dot üzerine proc takibiyle force kullanımı ve onun dışında lightning spam vs.olabildiğince benzer şeylerden bahsediyoruz zaten. Ama şundan eminim force lightning kullanımı madness daha yüksek olan talentta daha sık ve daha efektif (damage olarak azalsada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 sith sorc madness gidiyorum 6-7 warzone maceramda ilk 3 sıradaydım hep.fena yardırıyor warriorların işi zor hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Level 50 healer buildim: http://www.torhead.com/skill-calc#201GGbRRdMdGzZf00MZ0M.1 Şu an 29um ve 11-7-2 olarak gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 balansın top tier talenti ne gimp işidir ya 1.5k dmg 18 sec weaken mind daha fazla vuruyor ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 orada yazdığı değerleri vursaydı ooho işimiz var. sonuçta çok daha fazla olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 orda yazan değil oyunda yazandan bahsediyorum.lvl 39 um 1018 dmg 18 sec yazıyor.50 de 1500 dmg olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Lightning sorcererlarda vaziyet nedir? Kimi wow daki boomkin druid gibi kimi de enhancement shaman gibi diyor. Pve ve pvp de kayda değer bir dps var mı? Yoksa klasik herşeyi yapabilen ama hiçbirşeyi tam yapamayan jack of trades denilen bir class mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 kem val denyosunu bıraktım kendime jedi hatun comp aldım mutluyum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 raskalnikov mu ne bi zenci var bende ateş ediyor, 3-5 fena da vurmuyor ha kerata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Androkinosu kastediyosun sanırım. Ben de healer sorc olarak onu kullanıyorum, patır kütür saydırıyor uzaktan. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Luxor said: Lightning sorcererlarda vaziyet nedir? Kimi wow daki boomkin druid gibi kimi de enhancement shaman gibi diyor. Pve ve pvp de kayda değer bir dps var mı? Yoksa klasik herşeyi yapabilen ama hiçbirşeyi tam yapamayan jack of trades denilen bir class mı? Madness direkt Shadow Priest'i andırıyor da, Lightning herhalde Shaman'a benziyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 androkinosu biliyorum ya onu ben sevmedim hiç kullanmıyorum tariste bi tane jedi hatun aldım ismini unuttum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Ashara. :) http://www.torhead.com/companions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Sothra said: Şuan 33 levelim düşündüğüm build http://www.torhead.com/skill-calc#600GGbRrd0dGzZf0bzZ0M.1 İleride neler olur bilinmez tabiki :) bu iyiymis. critle proclayan bisey var mi acaba, pek bakmadim ama goremedim oyle bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 çok op siniz. nerflenmeniz lazım sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 sorcerer açmak yerine gidip sage açan kafama sıçim.. böyle rezili rüsva animasyonlar yok.. milletin kafasına taş çakıl atıyoruz resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 sagelere laf yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 class mechanicse laf etmedim zaten.. muhteşem bir class bayılıyorum.. amaa gidip sorcerer açardım daha iyi.. inanılmaz aptalca ve bayık grafikleri var özelliklerin. Parmaklarımdan adama lightning saçmak yerine düz bir çizgi üzerinde çakıl taşı atıyorsun. Bu 1. İkincisi Project skili instant değil. Yerden taşı/objeyi çıkarıcak da havada 3 kere dönücek de ondan sonra adama vuracak.. Böyle mallık yok.. instant dediğin ability instant olur kardeşim.. Stun animasyonları bile çok daha iyi sorcererda.. bu direk oynadığın oyunda aldığın zevki etkiliyo açıkçası. Yoksa project saçmalığını saymazsak sorcerer = sage zaten mirror class dediğin de bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Sovereign said: İkincisi Project skili instant değil. Yerden taşı/objeyi çıkarıcak da havada 3 kere dönücek de ondan sonra adama vuracak.. Böyle mallık yok.. instant dediğin ability instant olur kardeşim.. o skill geç gitmesinin avantajlarıda oluyor yinede burst için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 biyover bile bu kadar savunmuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 projectin karsiligi ne sithte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 tam olarak ismini bilmiyorum ama gerçek instant lightning çakıyorlar. Bu tür problemlerin olduğu tek class sage diil bu arada.. Gunslingerın aimed shot bugı var mesela.. 2 saniye cast ediyosun cast bittikten 2 saniye sonra animasyon sonuçlanıp vuruyor. Projectin öyle olmasının bazı avantajları olabilir ama aimed shotun yok mesela. Bunların düzeltilmesi lazım. Ama açıkçası bu taş çakıl atmayı düzeltsinler veya animasyonları dark/light side'a göre değiştirme özelliği versinler ben ona da razıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 instant vurmamasının hiç bir avantajı yok, neden savunuyosunuz anlamadım bu bugı :) gel gelelim ne kadar bug'lı olsa da ben de mesela yerden tarihi eser çıkartıp fırlatma animasyonunu daha çok sevdim :) mal gibi instanced pvp olduğu için çok da önemli değil ama kötü bir bug. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar