fede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 4 senedir filan o mesafeden daha kısa mesafede kullanıyorum bişey olmuş mu bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 1 metre civarı mesafe olmazsa çok sıkıntı çekersin kullanırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 fede said: 4 senedir filan o mesafeden daha kısa mesafede kullanıyorum bişey olmuş mu bana? daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 fede said: 4 senedir filan o mesafeden daha kısa mesafede kullanıyorum bişey olmuş mu bana? Bu yazıyı okuyabiliyor isen turup gibisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 yeni konu açmayayım dedim, gerçi alakasız birşey olacakta sadfas aldım ben masaüstünü bağladım da bu sefer de monitör/tv işinde sıkıntı var. hdmi'dan güzel güzel kullanıyorum ama pc açıp kapattığımda kumanda ile veya elle tv'yi de açıp kapatmam vs. gerekiyor. Bu normal pc monitörü gibi kullanıma sokamaz mıyım? Yolu nedir? Bende sorun yokta annem bazen açıyor, pc'yi kapatıp gidiyor TV gün boyu açık kalıyor falan. İlk zamanlarda gerçi bende açık bırakıyordum da alıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 PC icin TV kullanilmaz Monitor ozelligi olmasina dikkat edin yani pixel destegi olmali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Küçüklere birşey demiyorum ama 107 ekranları bağlamak ve yakından bilgisayar kullanmak ne iğrenç birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 DarKRideR said: yeni konu açmayayım dedim, gerçi alakasız birşey olacakta sadfas aldım ben masaüstünü bağladım da bu sefer de monitör/tv işinde sıkıntı var. hdmi'dan güzel güzel kullanıyorum ama pc açıp kapattığımda kumanda ile veya elle tv'yi de açıp kapatmam vs. gerekiyor. Bu normal pc monitörü gibi kullanıma sokamaz mıyım? Yolu nedir? Bende sorun yokta annem bazen açıyor, pc'yi kapatıp gidiyor TV gün boyu açık kalıyor falan. İlk zamanlarda gerçi bende açık bırakıyordum da alıştım :D otel modu mu ne var tv lerin. kumandadan aynı anda 2-3 tuşa basarak o modu çalıştırıyosun, tv hangi inputta açılacak signal out oldugu zaman otomatik kapanacak mı falan ayarlıyosun. ama o modun ismini unuttum. Bir de, parlaklığı ve saturasyonu azaltırsan gözüne bişi yapmaz bana kalırsa. sadece odaklanman zor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 led lg 112 inch tv ye bağlı benim pc dibinden dibinden kullanıyorum bayadır sşdkfjsa dev ekran oyun falan zevkli de walla bir sıkıntı yok henüz evrim geçirirsem ilk patinin haberi olur zati. ekranın cözünürlük oranı falan önemli işte 1920x1080 mi ne işte tv oluyor mis gibi sıkıntısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Çok uzamış topak da ben özet bir formülasyon koyayım işine yararsa; 1080p: televizyonun ekran boyutu, örneğin 102 cm 720p: boyut x 1.5 SD: boyut x 2 İdeal izleme mesafesi böyle geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Siz Sailor gibi yapın. 22 inç monitöre 4 metreden falan izliyor adam. ondan sonra film kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar