Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uygun Ekran Uzaklığı / İzleme Mesafesi

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

• 10 ay sonra ...
yeni konu açmayayım dedim, gerçi alakasız birşey olacakta sadfas

aldım ben masaüstünü bağladım da bu sefer de monitör/tv işinde sıkıntı var.

hdmi'dan güzel güzel kullanıyorum ama pc açıp kapattığımda kumanda ile veya elle tv'yi de açıp kapatmam vs. gerekiyor. Bu normal pc monitörü gibi kullanıma sokamaz mıyım? Yolu nedir?

Bende sorun yokta annem bazen açıyor, pc'yi kapatıp gidiyor TV gün boyu açık kalıyor falan. İlk zamanlarda gerçi bende açık bırakıyordum da alıştım :D
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

yeni konu açmayayım dedim, gerçi alakasız birşey olacakta sadfas

aldım ben masaüstünü bağladım da bu sefer de monitör/tv işinde sıkıntı var.

hdmi'dan güzel güzel kullanıyorum ama pc açıp kapattığımda kumanda ile veya elle tv'yi de açıp kapatmam vs. gerekiyor. Bu normal pc monitörü gibi kullanıma sokamaz mıyım? Yolu nedir?

Bende sorun yokta annem bazen açıyor, pc'yi kapatıp gidiyor TV gün boyu açık kalıyor falan. İlk zamanlarda gerçi bende açık bırakıyordum da alıştım :D

otel modu mu ne var tv lerin. kumandadan aynı anda 2-3 tuşa basarak o modu çalıştırıyosun, tv hangi inputta açılacak signal out oldugu zaman otomatik kapanacak mı falan ayarlıyosun.

ama o modun ismini unuttum.

Bir de, parlaklığı ve saturasyonu azaltırsan gözüne bişi yapmaz bana kalırsa. sadece odaklanman zor olur.
Sosyal ağlarda paylaş

led lg 112 inch tv ye bağlı benim pc dibinden dibinden kullanıyorum bayadır sşdkfjsa dev ekran oyun falan zevkli de walla bir sıkıntı yok henüz evrim geçirirsem ilk patinin haberi olur zati.

ekranın cözünürlük oranı falan önemli işte 1920x1080 mi ne işte tv oluyor mis gibi sıkıntısız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...