nscorp Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Var mı benden başka oynayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 level 12 olduk bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 şuan assasin oynuyorum ama release te shadow oynayacam.PVP de acayip adam kesiyo hele lvl 22 den sonra cosuyo wow tabiriyle "vanish" geldikten sonra.Dmg konusunda hiç sıkıntı yok pvp de çok zevkli bir class bana göre tavsiye ederim.Hatta kesin bu sınıfı acacaklar twich ten inneversenin streamini izlesin açık olunca gaza gelirsiniz:) Pve(flashpoint) denemedim ama o da iyidir muhtemelen.Kısacası gayet güzel bi sınıf o light armorun hendikapını hissetmiyosunuz baya utility oldugundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=fBuKlQWz6qs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Main tank'lik yapabiliyor mu bunlar end-game'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 bence yapamaz evet şuan kendi levelım bossu[lvl27] tanklayabiliyorum fakat ileride bossa özellik geldiğinde agro tutarım fakat ölmeden durabilirmiyim emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 durabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 2 gün önce stream seyrettim eternal vaultu assasin tanklıyodu ondan.yoksa tank ile ilgili bi bilgim yok ama raid bossunu tanklayabildigine göre sorun ilerki levellarda ortadan kalkıyo.Bulursam koyarım videosunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Bunlarin iki talent tree'si var iste mecburen 30 puani vermek lazim tek tree'ye. Ama eger raid boss tank'layabiliyorsa dogrudan DPS tree ile level alip, endgame'de tank'a respec yapilabilir. Hikayelerini cok sevdim bu karakterin ama endgame'de tanklik yapmak istiyorum iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 zaten developerlerde kendileri diyor"her tank/healer/dps dogru talentler verildiği takdirde main olarak görev yapabilecek diye" ha belki düşük levellarda problemler vardır.ama düzeltilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 juggernaut - assassin - bounty hunter hepsi tank farkli dinamikler hepsi mt oluyormus.. devler kesin ayrimlar olmayacak diyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 level 24 ve devam ediyorum main karakterim olması zaten daha karakteri görmeden belliydi.. Yaşasın power gaming.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Kesinlikle benim oynıyacağım tek class Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 bende bitane 28 assasin yaptim fena degil heroicleri rahat sololuyo guzel class ama aoe dps si cok dusuk, single target guzel kesiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 abi assassin zaten aoe dps beklememek lazım.Gerçi assassinden tank yaptılar ya neyse. Anca dark chargela falan oda kücük bişi, agro tutarken iyi sadece oda tank gidenler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Aslında mesela JK - Sentinel de pure dps classı fakat aoe yine yok. Bence AOE'yi olabildiğince düşük tutmaya çalışmışlar ability bazında classlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 assassin olarak son kararimi verdim :) acikcasi hep melee tank oynatirim, ancak bu sefer cok daha degisik olarak hem melee, hem tank, hem dps, hem cc, hem rogue, hem self heal, hem dot, hem hot'a sahip olan, isvicre cakisi tanimina yeni bir aciklik getiren assassin olmaya karar verdim. dual sided lightsaber de aklimi celdi tabii :) bir tek keske force jump da olsaymis ki o zaman diger classlara gerek kalmazmis :P aslinda yaninda diger eksikte heavy armor ama olur o kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 O hem hem şeklinde belirttiğin abilityler için sanıyorum bol bol respec etmen gerekecek. Nitekim hybrid bi buildin pek olası olduğunu sanmıyorum healer-tank gibi bir örnek için mesela. Ayrıca cclerin çoğunun güçlü mobları ve playerları etkilemiyor olması da çok işlevli çakının keyfini biraz kaçırıyor bilmiyorum katılacak mısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 full tank oldugun zaman o usttekiler oluyor iste.. range dps ide unutmusum :) , grip var uzaktan tek mobu aliyorsun yanina, ornegin ikili elite var al birini cc ye digerini cek yanina oh mis. hani juggernaut olsan yarma gibi dalmak zorundasin aralarina. tank talentindeyken ornegin dedigim hot, bilmemne formunda vurdukca geri kendini healliyorsun, veya yancini dismis edip %40 heal aliyorsun vs vs. tabiiki gidipde rog kadar dps, cleric kadar heal, warrior kadar tank demiyorum ancak tank buildinde en iyi 3 tanktan biri , zaten baska tank yok :), vanish olma, gorunmez olma, backstab, yok yok alette. zaten caki dedim, herseyi barindiran ve hepsi guclu olan ucak gemisi demedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Bende Jedi Shadow'a kayıyorum galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 16 lvl e kadar shadow oynadım. pvp de bayagi iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Shadow 23 lvla kadar getirdim, shadow aura ile cok iyi ben baya zevk aldim oynarken, tek sorun kacamiyorsun oda ileriki lvlarda gelen talent ile dengelenir, armor penet force breach falan baya etkili. Sithe kaymayi dusunmuyor degilim ama Jedi olusumu olursa oynarim shadow. Tank olarak shadow tercih etmeye gerek yok, 2 tane baba gibi spec var tanklik icin...az daha inceleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 assasin i op yapan olay 2 handed + shield kullanmasi diger oyunlardan ornek vermek gerekirse sag elinde 2 handed axe olan sol elinde ise shield olan bi rogue dusunun.. Sith assasin olayi bu.. 2 handed weapon + shield generator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Assasinde hidedayken yakın lvl adamlar hidedan çıkarıyorlardı,siz de aynı şeyi yaşadınızmı? Birde vanish dediğimiz skilin (fight esnasında hide olma) cooldownı 3 dakika olması PvP için çok uzun bir süre gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar