Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Galatasaray - Sivasspor @ 26.11.2011-19.00

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Fenerbahçe iki pas yapamıyor, ligin en organize takımı olmaları gerekirken Caner ve Alex birşeyler yapsın diye bekliyorlar. Ujfa-Semih tandemi önlerinde Melo ile sağlam çıkabilirse pozisyon bile vermeyiz içerde.

Ha saçma bir Selçuk Şahin golü yemeyeceğiz anlamına gelmesin tabi bu sdhfhds. Engin banko olmayacak,Elmander'in cezası 1 maç olur diye düşünüyorum. Kazım'a falan bel bağlayacağız artık gaza gelir diye Fb'ye karşı
Sosyal ağlarda paylaş

Fener kötü de, adamlar kötüyken bize karşı kazanma ihtimalleri artıyo, daha mı beter asılıyolar napıyolarsa...

Bir de FB yıllardır mantıklı oynuyo derbi maçlarını. Adamlar ezilme mezilme laflarına aldırmadan kapanıyo, sakin oynuyo, gol yemeyeyim diyo, sonra arada ya bi Alex golüyle ya saçma sapan bi selçuk golüyle hiç yoktan golü bulup kazanıyo. Biz her maç deli danalar gibi saldırıyoruz, içeride dışarıda fark etmez, dışarıdan bakınca "vaay ne güzel bastırıyoruz" ya da "uu eziyoruz" diye gözüküyo ama sonra skor fenerin leyhine oluyor. Bu sefer mantıklı oynamak lazım.

Engin son birkaç maçtır çok iyiydi, olmaması çok kötü. Çift forvet çıksak güzel olur, ama Terim onu yapmaz, ileride çoğalamayız. sağ kanadı yine kazım'a verecek heralde, geçen maçtaki gibi hiç yoktan bi gol yaratır belki diye ümit edecez biz de.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Fenerbahçe iki pas yapamıyor, ligin en organize takımı olmaları gerekirken Caner ve Alex birşeyler yapsın diye bekliyorlar

Sadece şu son maçla değerlendirme istersen, Baroni ve Topuz yoktu orta sahamızda, ki bu ikisi Emre'ye yardım eden, savaşan ve ortayı şekillendiren adamlar.

Şu anda ligin en hazır, en iyi topunu oynayan takım Fener, ama satışlar sonrasında kadro yapısında sorunlar var, sol açık 5 tane var ama yedek sol bek ve formda forvet yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Bir de FB yıllardır mantıklı oynuyo derbi maçlarını. Adamlar ezilme mezilme laflarına aldırmadan kapanıyo, sakin oynuyo, gol yemeyeyim diyo, sonra arada ya bi Alex golüyle ya saçma sapan bi selçuk golüyle hiç yoktan golü bulup kazanıyo. Biz her maç deli danalar gibi saldırıyoruz, içeride dışarıda fark etmez, dışarıdan bakınca "vaay ne güzel bastırıyoruz" ya da "uu eziyoruz" diye gözüküyo ama sonra skor fenerin leyhine oluyor. Bu sefer mantıklı oynamak lazım.

Bu dediğin Daum dönemlerine denk geliyor hep. Hatta sadece derbi değil saolsun seyir zevkini sıfıra indiri duran top takımı olmuştuk. Geçen sezon söylediğin gibi olmadı bu sezonda geçen sezonki istikrar yok bir maç iyi bir maç idare. Onun sebebide giden oyncular, transfer planalrının bozulması vs vs
Sosyal ağlarda paylaş

yok, zico döneminde falan da öyleydi. geçen sene de mesela bizim ordaki maçta fener gayet temiz oynamıştı, hatta golü yemelerine geriye düşmelerine rağmen de bozmadılar.

bu sene nolur bilinmez.

biz vatan millet sakarya diye saldırıyoruz deli danalar gibi, olmuyo, bakalım terim bu sene genel olarak başarılı taktik anlayışında, burada da bir şeyler düşünür egosunu dizginleyebilirse.
Sosyal ağlarda paylaş

fenerbahçe 2 pas yapıyor bu arada ama, ofansif olarak yaratıcılık kalmadı takımda. emre sakatlıktan döndüğünden beri kötü; gökhan bu sezon pek iyi değil, alex yoruldu, bienvenu niang değil, caner'de devamlılık yok, topuz zaten hiç yaratıcı olmadı. ziegler de santos'un yapamadığı savunmayı yapıp yapabildiği hücumu yapamıyor.

ama zico dönemindeki fb ile şuanki fb çok farklı. şu an çok daha disiplinli, mücadeleci bir takım var. o zaman daha zeki ve yaratıcı bir takım vardı. sağ açık deivid'den topuz'a dönüştü öyle diyeyim fark anlaşılsın.
Sosyal ağlarda paylaş

NTVspor her hafta haftaya bakış konseptli bir haber yayınlıyor, bu hafta şöyle birşey var mesela:

said:
EMEK
Emek 2 hece, 4 harf...
TDK'ya göre bir işin yapılması için harcanan beden ve kafa gücü demek...
Bana göre Tarımspor'da çamurlu sahalarda futbola başlayıp, Çimentospor'da futbol hayatına devam etmek. 12 yıl kırmızı beyazlı Sivasspor formasını başarıyla terletmek demek...
Ya da Yugoslavya'daki iç savaşla birlikte Kanada'ya göçmek. Futbol topunun peşinde Arjantin'e, Uruguay'a gitmek. Ve kendini bir anda Sivas'ta kalecilik yaparken bulmak demek...
Engin Baytar'a göre düşünmeden kabadayı gibi saha içinde rakibe kafa atmak demek...
Elmander'e göreyse rakibinin ayağına sakatlarcasına basmak demek...

Nontvspor hadisesine girmiyorum, şu ligde Sedat Peker tarzında dolanan adamlara bile kabadayı yaftası vurulmamışken Engin'e söylenilen bu lafı da hadi bir derece anlıyorum. Engin sonuçta.

Ama ligde bence bir değer olan, belki de hayatında böyle bir niyetle değerlendirilmemiş Elmander hakkında böyle bir cümle kabul edilemez. Bu sene gördük alın teriyle, emekleriyle şampiyon olanların meydancı olmasını.

Basın mide kaldırıyor cidden
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

cavanagh said:

gerçi şimdi bi daha izledim de kayma niyeti yokmuş
adam zart diye durunca basıvermiş arkadan doğru

bende elmanderi savunuyordum bilerek yapmamıştır diye
ama basmasına imkan var iken adam bi yarım adım ayağını havada resmen tutuyor

adam bariz yere basabilecekken ayağını ileri atıyor.
Engin'in ilk golde de tabanı yok mu? Fatih Terim'in disiplin sağlaması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...