Holy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Yeni keşfettiğim eğlencelik ingiliz komedisi. Henüz 3 bölümü yayınlandı ve çok gülüyorum ben buna. Siz de gülün diye haber veriym dedim. Ricky Gervais ve Stephen Merchant yazıp yönetiyor. Johnny Depp gibi sürpriz ünlü isimler falan da yer alıyor. Perşembe günleri yayınlanıyor. http://www.imdb.com/title/tt1641247/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Bir de güzelinden sahne ekliym. 2. bölüm 18. dakika, spoiler almak istemeyen izlemeyebilir. http://www.youtube.com/watch?v=MnSCkpHGqz0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 dizinin olayi warwick davisten, bahsetmemis olman uzucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Warwick Davis de kim? Ewok oynamış işte, başka ne yapmış adam gibi? Flitwick falan. Dizinin olayı : "Nobody knows who Warwick Davis is" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 onlarin ayibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Helena Bonham Carter? ahauhauhauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 oha wheatley var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 stephen merchantın böle reklam seslendirmeleri vs de var ingilterede baya böle tv izlerken birden duyunca hass wheatley die heyecanlaniorum huehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 abi liam neeson... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ricky kilo vermiş hayvan gibi. stephen merchant da sakallı efsane olmuş eheh. programı izlemedim, eve gidince bakıcam. ama stephen merchant'ın standup ı çıktı geçen günlerde. uzun olmanın hayatını nasıl etkilediği falan filan. ilgili yerlerden bulup izleyiniz. yarın konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ayrıca stephen merchant'ın sesini duyunca aklına Wheatley gelen amelelerden iğreniyorum ıyyyyyyyyyyyyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 yukardaki mesaj, obvious troll is obvious ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 bazı zeka yetersizleri programı cüceleri gücendirici bulmuşlar. ben onlar adına gücendim asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 wazzup bro http://i.imgur.com/dqddl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar