MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Evet büyük tiyatro sanatçımız, süper baba ve tatlı kaçıklarla gönlümüze taht kurmuş olan İsmet Ay'ı 80 yaşında kaybettik. Hepimizin başı sağolsun..[signature][hline]İlginç : Ya herşey kötü dünya kötü, hayat pis. Ana rahmine dönmek istiyorum dei$ik bey.. Dei$ik : Kas, belki girersin..
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 haydaaa :( :( :( çok severdım ben ya..allah rahmet eylesin :([signature][hline]Gitmem gerek bu şehirden Bir rüya oldun sevdamın gergefinde Neden çocuklar beni gösteriyor Yağmur yağsa güneşin yerine Ha gayret güzelim gayret Biter elbet bu yağmur sabret Düş sokağı sakinleri tartışma topiki..
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ne yüzünden vefaat etmiş ?[signature][hline]Gitmem gerek bu şehirden Bir rüya oldun sevdamın gergefinde Neden çocuklar beni gösteriyor Yağmur yağsa güneşin yerine Ha gayret güzelim gayret Biter elbet bu yağmur sabret Düş sokağı sakinleri tartışma topiki..
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Solunum yetmezliği sanırım. Zaten uzunca bir süredir tedavi oluyoduı..[signature][hline]İlginç : Ya herşey kötü dünya kötü, hayat pis. Ana rahmine dönmek istiyorum dei$ik bey.. Dei$ik : Kas, belki girersin..
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 tekrar allah rahmet eylesin..tiyatro sanatçısı olarak begendıgım az kişiden biriydi :([signature][hline]Gitmem gerek bu şehirden Bir rüya oldun sevdamın gergefinde Neden çocuklar beni gösteriyor Yağmur yağsa güneşin yerine Ha gayret güzelim gayret Biter elbet bu yağmur sabret Düş sokağı sakinleri tartışma topiki..
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 huzur içinde yatsın, çok hoş bir oyuncuydu kendisi..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 başımız sağolsun[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice]
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 başımız sağolsun ya. Süper bir tiyatro insanıydı. Filmleri ve dizileri şunlar: Can Yoldaşı 1952 Aslan Yavrusu 1960 Tatlı Günah 1961 Bozuk Düzen 1965 Kalbimin Sahibi 1969 İnleyen Nağmeler 1969 Acı İle Karışık 1969 Renkli Dünya 1980 Talihli Amele 1980 Kaşık Düşmanı 1984 Asılacak Kadın 1986 Hüsrev Hoşgeldin Ramazan 1987 Afife Jale 1987 Hiçbir Gece 1989 Seni Seviyorum Rosa 1992 Süper Baba 1993 Sermet İz 1994 Kaçıklık Diploması 1998 Cumhuriyet 1998 Baba Evi 1999 Sami Kara Kentin Çocukları 1999 Tatlı Kaçıklar 2000 Benimle Evlenir Misin 2001 Hazım Abdülhamit Düşerken 2002 Kamil Paşa[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım
Malibu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 :( Sevenlerinin başı sağolsun.[signature][hline]Charles Rhadamantis
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Allahtan rahmet eylesin.[signature][hline]Dragger.Org
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Huzur içinde yatsın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Allah rahmet etsin, çok değerli bir sanatçıydı bence, özellikle sanatçı kavramının yozlaştığı bugünlerde..[signature][hline]Let's sing the Bards song
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ...[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ
Mave Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ALLAH rahmet eğLesin...[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
Mix Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 aptal bir çingene dizisi varya. onda oynamıstı galiba en son. reklamında gordugumde demiştim içimden "ulan şerefsizler bunu bile kullanıyorlar" (zaten ölüm döşegindeydi adam)[signature][hline] Ever felt away with me Just once that all I need Entwined in finding you one day
SwZ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ana ne yapma yaa ooff moralimi bozdn şimdi[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Başımız sağolsun . Bir güzel insanı daha kaybettik...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 :([signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mekanı cennet olsun..[signature][hline]St. James Park where the love begins..
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Ismet Ay gibi büyük bir tiyatro sanatcısının kaybı Türkiye icin cok büyük. Tiyatrocuların bu kadar az ve zor yetistigi bir ülke icin cok büyük bir kayıp[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 tüm türk halkının bası sağolsun[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Doğum kadar ölümde normal dir... Tiyatrocu başbakan vs çöpcü hepsinin gömüldüğü ortam aynıdır.Ama ne varki yaşamda çok çalışıp bazı yerlere zorlukla gelip sonra daha da huzursuz ve yoksun hayat sunup yaşam olanağı sunuluyor tiyatrocularımıza ve bir çok sanatçıya belkide sanatçılar birçok sene daha bu tür acılar çekmek zorunda kalıcaklar toplum tamamen bilinçlenene dek..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 iyi bir oyuncuydu allah rahmet eylesin.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 08 Ekim 2004 16:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar