Sannin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Arkadaşlar Merhaba, Belki bazı arkadaşlarımız sınıflar,ırklar,görevler ve yetenek ağaçlarıyla ilgili ayrıntılı bilgi almak ve meraklarını gidermek istiyorlardır. Aşağıda paylaştığım sitelerde bu merakınızı giderebilir ve yetenek ağacı hesaplamalarını yapabilirsiniz. Torhead: torhead.com Darthhater : db.darthhater.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Sınıflar hakkında bilgilendirici bir görsel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 imperial agent sniper ve sith warrior maruder sadece tek rol üstlenebileceği için bu charlar sıkabilir ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 ayni sey smuggler icinde gecerli? gunslinger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 niye 7 senedir mage warlock rogue oynayanlar sıkıldı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 bence o 7 senedir mage warlock rogue oynayanların en az 5 er tane alt charı vardır :) sıkılmışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 sınıf popülerliği grafiği çok ilginç geldi..sizede gelmedimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 iki popülasyon grafiğide ilginç geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 ya ben asıl en iyi dps'i hangisi yapar onu merak ediyorum. 2 gündür talent agaçlarını bayağı kurcaladım, halen temiz bir fikir edinemedim. Yine de BH Mercenary oynayacağım, ama merak ediyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 aha benim build; http://db.darthhater.com/skill_calc/jedi_knight/guardian/#::fef7e2f5ef22e3fef2e12fe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 dps guardianlar baya up gibi gözüküyo şuan oynadım 1 tane 20 ye kadarda beğenmedim ilerki levellarda düzelir belki geçen pvp de guardianla kapıstım tank spec herif başkasına dalıyo ben ona yok ölmedi herif sonra sıkılıp gittim :) yani tankıda bi o kadar imba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 DarKRideR said: ya ben asıl en iyi dps'i hangisi yapar onu merak ediyorum. 2 gündür talent agaçlarını bayağı kurcaladım, halen temiz bir fikir edinemedim. Yine de BH Mercenary oynayacağım, ama merak ediyorum asdf BH oynıcam diyon abi,sırtındaki koca nükleer füzenin tanklık yapcağını düşünmüyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Asgard said: dps guardianlar baya up gibi gözüküyo şuan oynadım 1 tane 20 ye kadarda beğenmedim ilerki levellarda düzelir belki geçen pvp de guardianla kapıstım tank spec herif başkasına dalıyo ben ona yok ölmedi herif sonra sıkılıp gittim :) yani tankıda bi o kadar imba Tank spec olan kişiye dalıp öldürememek bir bakıma normalde,o tank karşısındakini kesebiliyormu acaba? Eğer hem karşısındakini kesip hemde 2 kişi onu kesemiyorsa anormallik orada diye düşünüyorum.Sonuçta kesilmesi zor olan classın dpsinin düşük olması gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 tank spec'i de hazır. tabi şöyle level 30'lara falan gelmeden kesin karar vermek zor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Sannin said: DarKRideR said: ya ben asıl en iyi dps'i hangisi yapar onu merak ediyorum. 2 gündür talent agaçlarını bayağı kurcaladım, halen temiz bir fikir edinemedim. Yine de BH Mercenary oynayacağım, ama merak ediyorum asdf BH oynıcam diyon abi,sırtındaki koca nükleer füzenin tanklık yapcağını düşünmüyorum =) tanklık yapabiliyorsun bh ile de asdf mercenary ile dps-heal giderken, powertech ile de tanklık imkanın var asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Neferian said: Asgard said: dps guardianlar baya up gibi gözüküyo şuan oynadım 1 tane 20 ye kadarda beğenmedim ilerki levellarda düzelir belki geçen pvp de guardianla kapıstım tank spec herif başkasına dalıyo ben ona yok ölmedi herif sonra sıkılıp gittim :) yani tankıda bi o kadar imba Tank spec olan kişiye dalıp öldürememek bir bakıma normalde,o tank karşısındakini kesebiliyormu acaba? Eğer hem karşısındakini kesip hemde 2 kişi onu kesemiyorsa anormallik orada diye düşünüyorum.Sonuçta kesilmesi zor olan classın dpsinin düşük olması gerekli. haklısın tabi öyle olması lazım.tank speci adam kesemiyo ama dps specide kesemiyor.Ama tankların dps specler sağlam bufflancak diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 -Deno- said: tank spec'i de hazır. tabi şöyle level 30'lara falan gelmeden kesin karar vermek zor olur. tabiki ben öle sabahki yaptıgım pvp den alıntı yaptım:).Büyük ihtimalle düzelir ilerde.sentinelde pvp de iyi deil diyolar ama pve de en iyi dps miş.dün streamden japon bi herif konusuyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 shared treelerin "pvp only" olduğu söylentisi doğrumu hala ? PvP yapanın bu treeyemi gitmesi gerekiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 yok ya ben duymadım öle bişi hatta inqusiator için konusayım millet forumlarda madnessin pve de daha çok dps yapacagını felan söylüyodu diğerlerini bilmiyorum tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar