Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Neymiş efendim Devlet saklamış. Neyi saklıyosun 10 senedir iktidardasın ŞOV YAPMA GÜNÜ bu günmü. Neden ve kimden ÖZÜR DİLİYOSUNUZ. Bırakın böyle arkası boş, gündem değiştirme aracı olarak kullanılan olaylara alet olmayı. 2 sene önce ATATÜRKÇÜYDÜNÜZ marşları ağzınızdan düşmüyordu YAŞASIN CUMHURİYET yaşasın MUSTAFA KEMAL. Şimdi ise bilmediğimiz ve başkaları tarafından yanlış olarak gösterilmeye çalışan geçmişimizi sorgulamaya başladık. Bu gün popolarımızın üstünde bu koltuklarda oturarak bu yazıları burada yazıyorsak Tuncelide (hala) bugün TÜRKİYENİN bir parçası ise eskiyi kurcalayıp olayların sebeplerini ve soçunlarını çarpıtarak bügün için siyasi rant elde etmek sadece memleketi bölme planları yapan soysuzlara kar sağlayacaktır. Hadi diyelim ben yanlış düşünüyorum yapılan haksız bir hareketti. peki 1937 den beri neden hiç kimse bunu dile getirmedi ? Heleki komşuları tarafından hiç sevilmeyen ve bölgede tehtid olarak görünen bir ülke olmamıza rağmen. Devir artık top tüfek devri değil İÇERİDEN Böl parçala yönet devri. Dersimde öldürüldüğü varsayılan 15.000 (eminim koca bir yalan) kişi için ortalığı karıştıran soysuzlar, asimile edildik ezildik diye türkiyeden toprak isteyen ve eşkiyalık ile şimdiye kadar yaklaşık 40.000 türk evladını katlederken nerdeydiler ? Uzun lafın kısası Bırakın Belgeli ağlamalı ayinleri izlemeyi Azıcık ATANIN emaneti olan "NUTUK" okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 zamanı manidar reröre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 @myshkin başka yolu yoktu demişsin, ben öyle düşünmüyorum. çok farklı şeyler yapılabilirdi. bir de sadece dersim konusu için söylememiştim bunu, genel olarak bütün bir devrim politikasını kastetmiştim. küçük örnek: kıyafette ısrar eden sivilleri bastırmak... külliyen yanlış. şimdi bi dönün bakın ortadoğuya, kuzey afrikaya, hindistana, japonyaya. hangisinde zamanın gerisinde kıyafetler giyiliyor ve bunların kaçında kıyafet devrimi adına insanlara baskı uygulandı? yapılacak şey bence basitti: bütün resmi kuruluşlarda kıyafet yönetmeliğini ayarlarsın sonra bırakırsın halk zamanla kıyafet devrimini kendisi gerçekleştirsin. sivil kıyafetinde ısrar eden de etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 devlet reyis ne demiş bu hususta? ona göre tavır alıcam ben de allahın izniyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Ragnar said: Azıcık ATANIN emaneti olan "NUTUK" okuyun. ya kusura bakma da KURANDA CEVÂBI VAR SEVGİLİ KARDEŞİM den farkı ne bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 kuranda gaipten gelen seslerin ne dedigi yazarken o kitabın dönemin konjüktürünü anlattıgı olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Sufi said: Ragnar said: Azıcık ATANIN emaneti olan "NUTUK" okuyun. ya kusura bakma da KURANDA CEVÂBI VAR SEVGİLİ KARDEŞİM den farkı ne bunun? Ya şimdi ne alakası var. Ben bir sorunun cevaba yöneltme yapmıyorum. Eğer geçmiş hakkında google search ile yorum yapacaksak önce bunu okumakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 e ne için olabilir o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Suark said: Seele said: Suark said: abi o zaman konuşmaya başlıosan her şey konuşulsun, ben oyumu kerkükte göçe zorlanan ve katledilen türklerden yana kullanıyorum onlarında hesabını soralım, hem yakın tarih bi 20-30 sene öncesi falan kerkükteki insanlari bizim devlet mi sürmüs? e bu mantıkla, kendini "bizim" devletten saymayanların bizim devlet tarafından sürülmesinde bir sakınca görmüyor olman lazım. sormamim amaci olayin sorumlusu bilmek ietdigimden altinda baska birsey arama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ne alakası var değil abi çok alakalı. ya nolur lütfen birazcık manzaradan yükselip tepeden bakmaya çalışın vaziyete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Sufi said: olamaz Problemde burda biz hala ilk okulda öğrendiğimiz tarih bilgimizle konulara yaklaştığımız için hiç bir noktada uzlaşamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Ragnar said: Dersimde öldürüldüğü varsayılan 15.000 (eminim koca bir yalan) kişi için ortalığı karıştıran soysuzlar, asimile edildik ezildik diye türkiyeden toprak isteyen ve eşkiyalık ile şimdiye kadar yaklaşık 40.000 türk evladını katlederken nerdeydiler ? bu sayıyı jandarmanın arşivleri söylüyor ama işinize gelince bu ülkedeki en güvenilir kurum tsk oluyor işinize gelmeyince yalan dolan her şey. Ragnar said: Bırakın Belgeli ağlamalı ayinleri izlemeyi Azıcık ATANIN emaneti olan "NUTUK" okuyun. be hey dürzü ile kapanışı yapmalıydın olmamış bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 @aket: neyle alakası olduğunu sen söyliyceksin. ben ikisinin farksız olduğunu söyledim. farklı buluyorsan sen açıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Sufi said: ne alakası var değil abi çok alakalı. ya nolur lütfen birazcık manzaradan yükselip tepeden bakmaya çalışın vaziyete. Sen tepeden görüyorsan anti tezini sözle bizimde zavallı örümceklenmiş kafalarımız bilginin gücü ile aydınlansın ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Seele said: piramit Suark said: Seele said: Suark said: abi o zaman konuşmaya başlıosan her şey konuşulsun, ben oyumu kerkükte göçe zorlanan ve katledilen türklerden yana kullanıyorum onlarında hesabını soralım, hem yakın tarih bi 20-30 sene öncesi falan kerkükteki insanlari bizim devlet mi sürmüs? e bu mantıkla, kendini "bizim" devletten saymayanların bizim devlet tarafından sürülmesinde bir sakınca görmüyor olman lazım. sormamim amaci olayin sorumlusu bilmek ietdigimden altinda baska birsey arama. Başka bir ülkedeki insanları bizim süremeyeceğimizi düşünmüş olduğunu düşünerek böyle söyledim, hayır kerküktekileri türkleri türkiyeye biz sürmedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 nutukta dersimle ilgili bişi var mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 throine said: Ragnar said: Dersimde öldürüldüğü varsayılan 15.000 (eminim koca bir yalan) kişi için ortalığı karıştıran soysuzlar, asimile edildik ezildik diye türkiyeden toprak isteyen ve eşkiyalık ile şimdiye kadar yaklaşık 40.000 türk evladını katlederken nerdeydiler ? bu sayıyı jandarmanın arşivleri söylüyor ama işinize gelince bu ülkedeki en güvenilir kurum tsk oluyor işinize gelmeyince yalan dolan her şey. Ragnar said: Bırakın Belgeli ağlamalı ayinleri izlemeyi Azıcık ATANIN emaneti olan "NUTUK" okuyun. be hey dürzü ile kapanışı yapmalıydın olmamış bu.. o arşivin belgesi nerde arkadaşım ? belgeyi düzenleyen kim ? tam boşbakan ağzı bunlar Ergenekon idanemelerindende 2 sene sonrasının belgeleri varıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Suark said: nutukta dersimle ilgili bişi var mı ki? Olayı dersim olarak kısıtlamadım. Ondandır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 @ragnar kimseyi aşağılamadım, herkesin beyni düşüncesi kendine doğrudur. söylemeye çalıştığım şey bir konunun taraftarıyken o konuda objektif düşünme yeteneği düşer. o anlık taraftarlık fikirlerinden uzaklaşıp daha tarafsız gözlemek lazım olayı. empati denen şeyin ilk adımı. sonraki adımda da diğer fikri tarafa doğru biraz geçiş yapmak gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Suark said: Seele said: piramit Suark said: Seele said: Suark said: abi o zaman konuşmaya başlıosan her şey konuşulsun, ben oyumu kerkükte göçe zorlanan ve katledilen türklerden yana kullanıyorum onlarında hesabını soralım, hem yakın tarih bi 20-30 sene öncesi falan kerkükteki insanlari bizim devlet mi sürmüs? e bu mantıkla, kendini "bizim" devletten saymayanların bizim devlet tarafından sürülmesinde bir sakınca görmüyor olman lazım. sormamim amaci olayin sorumlusu bilmek ietdigimden altinda baska birsey arama. Başka bir ülkedeki insanları bizim süremeyeceğimizi düşünmüş olduğunu düşünerek böyle söyledim, hayır kerküktekileri türkleri türkiyeye biz sürmedik. madem öyle ne yapsin türkiye basklari icindemi özür dilesin. kim yapmissa hesabi gidip ondan sorulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 benim antitezimi soruyorsan da yazdım işte, son 1-2 sayfada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Sufi said: @ragnar kimseyi aşağılamadım, herkesin beyni düşüncesi kendine doğrudur. söylemeye çalıştığım şey bir konunun taraftarıyken o konuda objektif düşünme yeteneği düşer. o anlık taraftarlık fikirlerinden uzaklaşıp daha tarafsız gözlemek lazım olayı. empati denen şeyin ilk adımı. sonraki adımda da diğer fikri tarafa doğru biraz geçiş yapmak gerekir. Bence bu olanlarda Taraf yok TEK TÜRKİYE var. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 cCc adam hakli beyler cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 mesele burada işte. 70 milyon ayrı türkiye var. devletin görevi hepsini memnun etmek, mum etmek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar