Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güncel/ Dersim

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

throine said:

Ragnar said:

Böyle insanın son deliğinden uydurulmuş yobaz yalanlarına inanan kesim zaten belli. Amerika merkezli güzide üstün islamcıların masalları bunlar.

Zaten karşı savunma hep aynı boş beleş sözler üzerine kurulu hiç bir resmiyete dayanmayan arkası boş cevap verilmeye deymez laflar.

Haklısın dostum bunlar tamamen uydurma dersim diye bir yer bile yok, kimse ölmedi öldürülmedi. Jandarma arşivleri, o dönemin tanıkları, müzedeki dersim harekat planları falan amerikanın oyunu bunlar.

ve biliyor musun?

Ben aslında yokum.

Emin ol yok sayılacak kadar dar ve ufaksın.

Hala jandarma arşivinden ve harekat planlarında bahsediyosun.
Arkadaş sen bu belgeleri bi gönder herkez görsün bi.

Ama illa ben belge görecem diyosan dersimin baş rol oyuncusu seyit rızanın kaleminden çıkma ingiliz arşivinde bulunan FO 371/20864/E5529 belgeye incele.
Sosyal ağlarda paylaş

Ragnar said:

Ama illa ben belge görecem diyosan dersimin baş rol oyuncusu seyit rızanın kaleminden çıkma ingiliz arşivinde bulunan FO 371/20864/E5529 belgeye incele.

Helal...Seyit Rıza'nın kim olduğunu,ne yaptığını bilmeyen insanlar "Dörsüm'de katliam yopulmuş bülüyor musun?" nakaratıyla geziyorlar günlerdir.
Sosyal ağlarda paylaş

throine said:

Biz bir sürü çoluk çocuk, suçsuz insan katledildi diyoruz adam bize seyit rıza rereorero diyor. lol

Seyit rıza rereröymu sana rererö.

Her cevabın birbirinden farklı kulvarlarda hiç bir soruya verdiğin bir cevap yok. Yazdıklarını bestelesek emrah şarkısı çıkacak valla.

Dersim hakkında bukadar bilgiliydinden daha önce nerdeydin sen güzel insan.

Sen bırak bu işleri 3-5 Gün önce gündenden dolayı haberin olan olayları google amcadan alıp burada satmayı.

Eğer bu cevaplar beni kesmiyo ben şova devem ederim diyosan
BAŞVURULAR İÇİN Acun meydya YETENEK SİZİM e bi başvur bence.

Sen gücünü justin bieber başlıklarına sakla, helak olma buralarda.
Sosyal ağlarda paylaş

Ragnar said:

Seyit rıza rereröymu sana rererö.

Ragnar said:

Yazından ne kadar dejenere olduğun belli.
Senini giydiğindende verdiğindende hayır gelmez bu memlekete.

Ragnar said:

Emin ol yok sayılacak kadar dar ve ufaksın.

Ragnar said:
Her cevabın birbirinden farklı kulvarlarda hiç bir soruya verdiğin bir cevap yok.

Her postuma cevabı yukarıdaki gibi olan bir adama cevap vermemi mi bekliyorsun?

Anlıyorum hoşgörünün, fikirlere karşılıklı saygının olduğu bir ortamda bulunmamışsın, buna hazır değilsin ve internetin verdiği anonim olmanın gücüne dayanarak böyle şeyler yazdığını da biliyorum bu yüzden forumda böyle direkt kişisel saldırılara prim vermiyorum kusura bakma.

dusuncelihayvan said:

2011 yılında insanlar hala thorine nickli adamlarla tartışıyorlar.

Evet fikrin varsa fikrini tartışalım beni değil lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

throine said:

Anlıyorum hoşgörünün, fikirlere karşılıklı saygının olduğu bir ortamda bulunmamışsın, buna hazır değilsin ve internetin verdiği anonim olmanın gücüne dayanarak böyle şeyler yazdığını da biliyorum bu yüzden forumda böyle direkt kişisel saldırılara prim vermiyorum kusura bakma.

Sen bi yazdıklarını oku, kimin konuya ve tartışanlara karşı saygılı olduğunu anlarsın.

En azından yo yo rererö yapmıyoruz burda.

Anonimlik konusuna gelince 11 senedir tanıyan tanımıştır beni burada anonim olduğumu hiç düşünmüyorum ve sen ve senin gibilere cevap vermek için extra bir gücede ihtiyaç duymuyorum.

Sen bırak demogoji yapmayıda Bir tartışmanın tartışma sayılabilmesi için ya sana sorulanlara cevap ver yada mantıklı sorular sor.

Unutmadan alıntılarında çok hoşuma gitti. Tam cımbızcı gazetecilik işi. Emin ol bu branşta geleceğin var.
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

Üzgünümde yaşadığı cumhuriyete ihanet edebilmek için "özgürlük kisvesi" altında bıçak bileyen fırsatçılara sunabilecek bir fikrim yok. Devam edin.

Şaşırmadım. Geçen yine böyle bir topikte yazdıklarımdan yola çıkarak konuyu "akademik başarıma" getirmiştin ve başarısız olduğum sonucuna varmıştın. Hem de beni hiç tanımadan. Oysa bir tanısaydın. :)lol

Kendi fikirlerinizi savunamadığınızdan ötürü çareyi bu sefer fikir sahibine saldırmakta buluyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

throine said:

dusuncelihayvan said:

Üzgünümde yaşadığı cumhuriyete ihanet edebilmek için "özgürlük kisvesi" altında bıçak bileyen fırsatçılara sunabilecek bir fikrim yok. Devam edin.

Şaşırmadım. Geçen yine böyle bir topikte yazdıklarımdan yola çıkarak konuyu "akademik başarıma" getirmiştin ve başarısız olduğum sonucuna varmıştın. Hem de beni hiç tanımadan. Oysa bir tanısaydın. :)lol

Kendi fikirlerinizi savunamadığınızdan ötürü çareyi bu sefer fikir sahibine saldırmakta buluyorsunuz.

Sana verilen cevaba aynı şekilde cevap veriyorsun birde utanmadan alıntı yapıp karşındakini fikrini savunamadığı için saldırgan buluryosun.

Senin bir bu konu hakkında elle tutulur tartışılabilecek bir fikrin yokki sen fikir sahibi olasın.

Neyse bu saatten sonra konunu özüne dönülecekse birşeyler tartışılır artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayret...Pati'ye üye olduğumdan beri ilk kez mantıklı insanların bu forumda şu ana kadar gördüğüm en demagog adamlardan birisine ağzının payını verdiklerini görüyorum. Genelde tam tersi olur çünkü. Mantıklı insanlar yalnız bırakılır. Keşke hep böyle olsa. Bu şekilde bu forumdaki tartışmalardan belki birkaç kişi faydalanır da ak nedir, kara nedir görüp öğrenme imkanları olur.
Sosyal ağlarda paylaş

ben, "çocuklar öldürüldü atatürk şöyle kötü böyle kötü" yazmaktan başka bir cümle kurmayı becerebildiğini göremediğim için yazdım.

Sen tartışmıyorsun, propaganda yapıyorsun. Trollük müdür bilmem de bu senin vicdanına, şerefine kalmıştır.
Bu ortamda da benim yazdığımı sorgulayabilecek adam sen değilsin.
Sosyal ağlarda paylaş

throine said:

Fikirlerin tartışıldığı bir ortamda konuyu benim hayatta "nasıl bir insan" olduğuma getirip bu sefer bunun hakkında fikir yürütüp tahminlerde bulunan ben değilim. lol

Çevirisi:
"Hiç bir bilgiye sahip olmadan,troll amaçlı google dan sözlükten kaynaği belirsiz yancı yazılardan edindiğim fikirler sonrası yazdığım postlardan dolayı mantıklıca konuyu tartışma isteyen arkadaşlar aslında benim derdimin bağcı ile olduğunu ve konu ile ilgili bana yöneltilen hiç bir soruya cevap veremediğimi anlayıp bu nasıl bir insan demeye başladı heralde.
"
Sosyal ağlarda paylaş

İşte sen onu beceremiyorsun. Biz burada sana onu anlatıyoruz ama idrak edemiyoruz. Orada ufak bi sorunun var.

Sen, arkadaş ben siyah yerine beyaz diyorum bu beyazı seçenler mağdur, siyahı seçenler katil, geçmişinde de hep katildi.

yapma.
etme.

inanıyorum ki, propaganda yapmadan konuşabilecek zekaya sahip bir insansın.

neyzen mi demiş, emekli bir başkomiser mi yazmıştı o şiiri tam bilmiyorum ama ne demişlerse doğru demişler.
Sosyal ağlarda paylaş

O dönemde benzer olaylarda diğer ülkeler nasıl haraket etmiş aşağı yukarı aynı değilmi ? Bu günün şartlarına göre neden değerlendiriyorsunuzki anlamıyorum bu gün katliam olarak görülen şey o dönemde normal bi olaydı.

Kurtuluş savaşından ve Ermenilerden ders alsalarmışda silah bile çekmeyen mahsum askercikleri öldürmeselermiş diğer ülkelerin taşeronlarının gazı ile.
Sosyal ağlarda paylaş

Regalya said:

O dönemde benzer olaylarda diğer ülkeler nasıl haraket etmiş aşağı yukarı aynı değilmi ? Bu günün şartlarına göre neden değerlendiriyorsunuzki anlamıyorum bu gün katliam olarak görülen şey o dönemde normal bi olaydı.

O dönemde benzer olaylar?
Bu mantıkla hareket edersek yahudi soykırımından almanları beraat ettirebiliriz mesela?

O günün şartlarında bu gerekiyordu savaş ortamıydı yapıldı oldu bitti mi diyeceğiz buna da?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...