Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Geliyormuş. Birinci filmi beğenmiştim, bu sefer çok fazla kan, ani çığlık vs gibi amerikan korku filmi öğeleri var gibi duruyor. bakalım nasıl olacak http://www.youtube.com/watch?v=90djPBptHUc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 geçen gördüm reklamını bilbortta. ONLAR UNUTMAZ ONLAR DİNLEMEZ ONLAR ÜF VARYA ONLAR piii. beğenmeyin böle şeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 sanane lan, gidip de kurtadam beğeniyorsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 MUSALLAT nedir abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 2 nedir esas? haydi birincisini yaptın da ikinciye niye yapıyorsun bunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 üşüyoruz reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 amarigalılar hırıstiyonluk üzerinden film çevöröyör biz de möslömönlök özöröndön çövörölöm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ister istemez metin 2 geliyor aklıma sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 kitabını okumuştum o daha güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 MUSALLA TİKİ "taşı görünce kaşım gözüm ayrı oynuyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Ben hiç sevmemiştim birinciyi. Hani o para bizde olsa varya peeew diyenlere örnek olarak gösterilebilir. Al sana bütçe, hani? nooldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ben korktum lan bunun trailer'ında. filme para verirsem intihar ederim o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 İlki ne ara geldi gitti de ikincisini çektiler o geliyor şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 filmde seks var mı abiler? meme falan varsa gideriz ama yoksa gidilmez bu filme blacks on ghosts jinnfart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 sasha varmis filmde kesin git derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 owşş o musallat olacaksa gider gelirim gider gelirim kesin ZINNZINNZINNZINNZINNZINNZINNZINNZINNZINNZINNZINNZINNZINN edit: sayfa başına denk gelince olduğundan 1000kat daha salak durmak gibi bi durum oluyor bak böyle süper saçma mesajlar attığında. e ne diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar