megetege Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Exodous said: Haddinizi bilin len. Scalar, ben olmasam zor dağılırdı. Düğmeye basan kişi benim. Bu bizim ilk ayrılma olayımız. Çok yara aldı ama buna dayandı scalar. Yukarda bi arkadasın dediği gibi biz çıkmadan (çıkacağımız kesinleşmişti ama) 1 hafta önce 2 empire corpu girdi scalara. Onlarda allyden çıkan adam eksiğini karşıladılar kısmen. tradermax said: RQH tarafını kimse istemediği için bizim oradaki yaşam süremiz bu kadar uzun oldu ama outpost atsaydık bu durum çok farklı ve kaybımız çok büyük olurdu. Bende bunu savunuyodum açıkçası. Hatta bi ara ali abi gaza gelip, istasyon blueprintini aldı. üretimine başlayamadan bahattin abiyle vazgeçirmiştik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 ya scalardan ayrılıp MM ye geçenlerle ilgili pvp cilerle ilgili birkaç laf edilmiş ama şunu söylemeden geçemeyeceğim. Ben WOPS scalardan ayrıldıktan sonra heves yaptık başka bir büyük alliance a (lanet pandemic) geçiyorz hevesi ie yanıyordum... fakat sonra taşınırken panemic in bizi kandırdığı ortaya çıktı ve feci bir darbe yedik kayıplardan (özet geçiyorum dehşet bir olaydı) bunun üzerine bıktım turk alliance ve guildlerinden NC ye girelim deidk kardeşimle işte o zaman ingame nickleri ile feseurdeveuve ve baltacı (salih abi ve bado idi yanlış hatırlamıyorsam, hatam varsa özür diliyorum çok severim ikisinide çünkü) sayesinde en güzel oyun ve PvP tecrübeleirmi yaşadığım Roving Guns'a / RAZOR a girdim... isimleri geçmiş diye yazıyorum bunu feseur, baltacı ve sonradan yine RG de tanıştığım yakup abi nin büyük yardımları dokunmuştur bana büyük pvpcilerdir aynı zamanda... keza darejedi de pek aktif olamasa da o aralar büyük yardımlar etmiştir. daha sonra mete ler de MM e girdiğinde onlarla da NC oalrak uçmuşuzdur fleetler de o ayrı mevzu... isimleri geçmişken anayım dedim... teşekkürü onlara borç bilirim unuttuklarım varsa affola... bu arada kellax da ne sorsam her derde deva bir insandır şahsen de tanırım saygılar/selamlar ona da :D scalar, wops da kiler iyiydi güzeldi. tartışmalar oldu vs ama benim için güzel bir anıydı selam olsun ordan tanıdığım vesile olan herkese... her ne olursa olsun kapanmasına üzüldüm... hep eve e geri dönesim var hiçbir oyundan eve den aldığım kadar zevk alamıyorum ama vvakit sıkıntısı büyük... bir char bulursam belki gelirim bi ara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tradermax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Serkan / sercan... göktürk hanginizin karakteriydi unuttum :D PM attım sana :) - KeLLaX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 onlar artık benim karakterlerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 ahahhahahaahhahahaha olm önder öldürdün beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thebaltaci Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Glatheros said: Suark said: ben bu oluşuma girmeyerek çok şey kaçırmışım zamanında anlamadığım şu, iki tarafta baya zengin olmuş, neden ayrıldınız o zaman? bir kac tane capi dar adam girmisti alliance a, biz buyuk alliance dan sikildik, artik kucuk gangler yapmak istiyoruz diye. Bunlar bir hisimla geldi, piz pvpnin kralini gorduk diye. fail fleet ustune fail fleet yaptilar, KB losslarla costu. Alliance daki pvp oyunculari oyundan baydi, o karisiklikta insanlari bolup, "hadi morsus mihi ye girelim, bakin bu sayilarla olmuyor, buyuk alliance soyle guzel boyle super" dediler. morsus mihi ye girdi insanlarin cogu, 1 ay gectikten sonra bu capsiz herifler morsus mihi den de cikti. Simdiler de Turkleri gene kendi corplarinda toplamaya calisiyorlarmis, essek cok olunca semer vurmaya calisanda cok oluyor tabii. hic bir zaman ISK degildi dert. Dedigim gibi sadece pvp yapan arkadaslar isk sikintisi cekerdi, onlarada mutlaka birisi fitli bir t2 gemi verirdi boyle durumlarda. Sadece bir kac tane yetersize inandi alliance in cogunlugu. O capi dar dediğin adam seni adamlıkda trilyona katlar ... Yazıyı biraz geç gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
USTURA KEMAL Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Delinin biri gene bir taş atmış 40 akıllı toplanmış uğraşıyo. Soru 1:Bu taş aşağı kaç km hızla düşmüş? Soru 2:Bu kendını akıllı sanan 40 kısı bu taşın agırlıgından haberı varmı acaba? Soru 3:Bu taş yukarı çıkarsa ne b.ka yarıcak? Evet ...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 (off topic) Yaw arkadaş ne Scalar mış anlata anlata bitmedi yaw. Bu oyunda ilk türk corp u Dreamsmiths tir ki bir ara baya member de vardı hatırladıgım kadarı ile.Bir ara bende girmiştim o corpa,o zaman noobun allah ıyım tabi.İlk merlinimi orada aldım.Onlar bile dagıldıgında bu kadar drama yapılmadı.Ondan sonra kimler geldi kimler geçti. (on topic) Da bu kadar arkasından konuşulmasını, zamanla türklerin oyunda çoğalması,ve Bu da Scaların zamanına denk gelmesi,(konuşacak daha cok adam var kısacası.)Da her zamanki gibi cok başarılı bir şekilde Türkler el birliği ve beraberlik göstererek oluşumu dağıttılar. [Şahsi düşüncem ,ne scalarda bulundum ne de üyelerinden veya ayrılanlarda birileri kanka akrabam vs. dışarıdan takip ettim ve ufak yorum sadece.] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Quo-Vadis said: Da her zamanki gibi cok başarılı bir şekilde Türkler el birliği ve beraberlik göstererek oluşumu dağıttılar. Dışardan nası gözüküyor bilmemde olayın gerçeğiyle alakası yok bunun. Hoş, demişsin şahsi düşüncem diye :) Bide scalardan (main corp olarak) 10dan fazla corp geldi geçti, 1 tane corptan daha uzun süre boyunca muhabbetinin yapılması çok normal, birde scalar daha güncel dreamsmithten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Exodous said: Haddinizi bilin len. Scalar, ben olmasam zor dağılırdı. Düğmeye basan kişi benim. hayir ben vurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Vay beee Dreamsmith... ahahah... 2004'de ben de o corpta bulundum. Hatta başımdan da ilginç bir olay geçti. Ben oyuna ara verirken o corptaydım. Yani istifa etmeden oyuna ara vermiştim. Sonra tekrar oyuna bir döndüm ki, Dreamsmith'in ceo'suyum. Herkes ayrılmış tek üye ben kalmışım. tabii eski karakterim Alex Exodous'du o. Bu arada Dreamsmith harbiden tam Türk corpuydu. Sadece maden kazıldığını hatırlıyorum. :D PvP falan hakgetire. En baba BS'lerle sabahtan akşama kadar maden kazılırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar