CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 adam haklı beyler. Deno gizli soruda ne sorunu çıktı ?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 resmen 0 problemle çektim betayı, ne yetosunuz ya
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 İndirmeye başladıda inmiyo 70kb ile bitmez bu.
barbu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 ya. cidden herkese yollanmaya başladı mı? eğer öyleyse ve bana gene de gelmediyse...
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 bende indirdim bi kerede dün gece bıraktım okuldan geldim şimdi bitmiş bile. ne zaman açılcak şimdi cumartesi mi bizim saate göre
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 CusTodeM said: adam haklı beyler. Deno gizli soruda ne sorunu çıktı ? en sevdiğim aktörün soyadını soruyor. bazen sormuyor, captcha istiyor. doğru giriyorum, girmedin diyor. falan fişman. bugünkü değişiklikle 10 kez şifre değiştirmiş oldum dünden bu yana. origin'e şlak diye bağlanıyor. customer service'den cevap da yok, 3 kere ticket açtım. sorun oyunun inmemesinde değil, 8 - 9 gb'ı kaldı downloadun da fake açtığım hesapla indiriyorum. pre order linki vs. asıl hesapta. derdim o.
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Sparkcaster said: resmen 0 problemle çektim betayı, ne yetosunuz ya (tu) Deniz o yeto olan. Bi onda anormallik var. :P
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Neyse hız düzeldi 760kb küsür iniyo. Ben bi kere password reset attım. Eskiden bi mail gelmişti onu sallamadığım için. Beta yı kabul ettim setup ı indirdim. Sonra 5 tane gizli soru belirledim. Login olup indirmeye başladım. Yalnız şöyle bi durum var her şifre değişikliği ve gizli soru olaylarından sonra bi 5-10 dk beklerseniz işinizi sağlama alırsınız.
Snake Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 bana da dün gelmiş mail. indiriyorum bakalım cumaya kadar bitebilcekmi.
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 -Deno- said: CusTodeM said: adam haklı beyler. Deno gizli soruda ne sorunu çıktı ? en sevdiğim aktörün soyadını soruyor. bazen sormuyor, captcha istiyor. doğru giriyorum, girmedin diyor. falan fişman. bugünkü değişiklikle 10 kez şifre değiştirmiş oldum dünden bu yana. origin'e şlak diye bağlanıyor. customer service'den cevap da yok, 3 kere ticket açtım. sorun oyunun inmemesinde değil, 8 - 9 gb'ı kaldı downloadun da fake açtığım hesapla indiriyorum. pre order linki vs. asıl hesapta. derdim o. yapıyo bazen öle mozilla felan onlarla girmeyi denedinmi.değişik programlarla dene bi bence
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 yok, şu an devo'nun eve dönmesini beklemekteyim. farklı bilgisayar ve ip ile denersek belki olur diye düşünüyorum.
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 beta için mail geldi ama site bozuk yarım açılıo lan :(((
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Ne anladım 3 günden oyunun nesini test edebilirizki.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 release simülasyonu yapacakları için kademe kademe alacakar insanları, yani invite ı geç kabul ederseniz pazara sarkabilir girmeniz. Bu arada sınıfta kaldı açıkçası internet sitesi altyapısı konusunda bioware, inşallah release de daha iyi performans gösterirler
Bezerye Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 şu wave confirmation mailleri gelsede hangi gün(ler) oyanayabilecez öğrensek
Snake Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 sözde yüzmilyonlarca dolar harcanmış oyuna ama sitenin rezilliği ortada.
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 sitenin rezilliği değil adamlar email atıp ve siteden duyuru yapıp bakım olacağını söylediler şuan da muhtemel bakım var.
Snake Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 beta trafiğinin zirve yapcağı günlerde bakım yapmak da bi garip zaten.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 site yoğun ama açılıyor
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Arkadaşlar, http://gamekeystore.net ile görüştüm digital deluxe almak isteyen varsa temin edecekler 115 TL ye. Bana temin edecekler ama talep daha çok olursa iyi olur var mı içinizde düşünen ? Ayrıca verdikleri key'de direk oyunun ve headstart kodu 20 aralıkta 2. bir kod için bekleme derdi olmayacak.
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 standartla deluxe arasında oyun içi hayati bi fark var mı? böyle uber bi item falan
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Includes 5 Additional Digital Items: Flare Gun Training Droid HoloDancer HoloCam STAP çok uber birşey yok ama yanılmıyorsam headstart aldığınız versiyona göre 5 gün ile 2 gün öncesine kadar değişecek. Örn: standart 2 gün önce deluxe 4gün Collector 5 gün önce bunun gibi birşeyi forumlarda okumuştum hemde yığılmayı azaltacaklarmış bu şekilde.
Öne çıkan mesajlar