DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 3 gün sürecekte oynanır oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 advence class i nasi secioruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Benim betam açıldı bu akşam da, çok kötü grafiklerle çok düşük fps'de oynayabiliyorum oyunu, detaylı ayarları falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 niye boyle oldu bu fps vs wow gibi sistem req düsük deniyordu beta oldugu icin yigilmadan mi kaynaklaniyor yoksa saglam sistem mi gerektiriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Miraul said: advence class i nasi secioruz? ana şehirde yada imperal/rebuplic fleette trainerların yanında quest var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 su ilk kalabalik mekandan kurtulunda benim fps rahatladi baya 80-100 fps arasi geziniorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Oyunu çok beğendim, uzun bir aradan sonra sabahlayacağım gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Oyun iyi, pre-order yapayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 2 saattır oynuyorum , valla bende beğendim, lvl 7 oldum, hosuma gıttı ya oyun, questler felan , animasyonlar felanda gusel, cok pahalı degılse alayım dıyorum, sonra dıablo nun betasına gırıyorum manyakmısın deniz diyorum bu varken bosa para verme oluyorum , bilmiyorum yani karar veremedim. ama tekrar belirtiyim, oyun harbıden guzel, yanı wow dan sonra warhammer , conan, rift vb hepsini denemiş biri olarak, bu olmuş gibi duruyor, tek endişem son lvl den sonra ne var? yani questler felan guzel , lvl atlamak zevklı, ama en son lvlden sonra ne yapcaz, wow da esas olay son lvldan sonra baslıyor, bunlar ne yapmıslar merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 oyun gaaaaayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 companionlara nası item giydirilio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 son levela gelince dusunursun onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 hamsilipilav said: companionlara nası item giydirilio? character ekraninda altta comnpanion tabi var, ordan kendin giyer gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 guild kurma nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Oyunu beğendim akıcı olmuş. Questleri güzel yedirmişler oyuna. Grupla beraber questler daha zevkli. Hızlı bi oynanış var wow a göre. Map olayini çok sevdim güzel yürürken şeffaflaşması hoşbi ayrıntı. Dandik pc im de bide lowda takılmadan oynayabildim. Patlar patlar dediler ama bence bu oyun en azından kendi kitlesini oluşturur. En azından wow a rakip biri çıkacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ana planetta olmasi lazim guild islerinin,vendorlarin bol oldugu yerlere bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 galactic trade hubda yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 republicsen senatonun altinda diye kalmis aklimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Bu arada smugglerin cover olayini pek beğenmedim. Düşünce güzel aslında ama bi mmorpg de cover ne kdr doğru bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Şu olaya dikkat edin benim ödümü kopardı. Halen duruyor ufak bir pixel ekranda. Genel bir problemmiş, sadece bu oyunda ve oyun içinde oluyor. Ana menüde fln yok. http://www.gamefaqs.com/boards/951199-star-wars-the-old-republic/61147213 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Evet sdfsg, sol üste doğru parlak turuncu. Gıcık ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 su fps olayını cözebilsem yarın alıyorum kesin oyunu. 20-35 fps arasında gidip geliyor oyun esir etti ... jedi knight mükemmel olmus questler felan mükemmel..ah su fps de düzeltmenin bir yolu olsa ahh ulan ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 fps duzelio abi instance felan deistir hatta epey duzeldi benim 60 felan olmustur rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar