Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW:TOR 25-28 Kasım betası genel başlığı

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

2 saattır oynuyorum , valla bende beğendim, lvl 7 oldum, hosuma gıttı ya oyun, questler felan , animasyonlar felanda gusel, cok pahalı degılse alayım dıyorum, sonra dıablo nun betasına gırıyorum manyakmısın deniz diyorum bu varken bosa para verme oluyorum , bilmiyorum yani karar veremedim.

ama tekrar belirtiyim, oyun harbıden guzel, yanı wow dan sonra warhammer , conan, rift vb hepsini denemiş biri olarak, bu olmuş gibi duruyor, tek endişem son lvl den sonra ne var? yani questler felan guzel , lvl atlamak zevklı, ama en son lvlden sonra ne yapcaz, wow da esas olay son lvldan sonra baslıyor, bunlar ne yapmıslar merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu beğendim akıcı olmuş. Questleri güzel yedirmişler oyuna. Grupla beraber questler daha zevkli. Hızlı bi oynanış var wow a göre. Map olayini çok sevdim güzel yürürken şeffaflaşması hoşbi ayrıntı. Dandik pc im de bide lowda takılmadan oynayabildim. Patlar patlar dediler ama bence bu oyun en azından kendi kitlesini oluşturur. En azından wow a rakip biri çıkacağını düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...