Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Biraz geç oldu aslında modlardan ikisinin sınavları birinin de tembelliği olduğundan
Kaydolma fazı geçti sanırım geçmemiş olma ihtimaline karşı http://www.swtor.com/news/news-article/20111111-0
şurdaki sitelerden şansınızı deneyebilirsiniz

Onun dışında resmi olarak invite mailları yollanmadı ama download şu an aktif
http://www.swtor.com/tester kısmına girip daveti kabul ederseniz download linki aktif olacaktır.
Bunun dışında haftasonu betası ile ilgili tartışmaları ve soruları burda tutarsanız sevinirim.
Mesaj tarihi:
yeni dağıtıyor curse herhalde
bana invitation 20 dakika önce gelmiş

ben gerçi invitationı kabul etmeden sıparkın verdiği adresten indirmeye başladım bile
Mesaj tarihi:
Curse'ten key alıp , siteden aktif hale getirdiniz değil mi ?
Amannn bendeki de soru şimdi :D

Mail gelmesini beklemeyin.Siteden Tester kısmına girin.Ve Login olun. Download linki açılıyor
Mesaj tarihi:
bildiğin login olamıyorum ve bi sürü insan var böyle hay security questionıza ya ne bilim arkadaş en sevdiğim hayvanı hayatımda tanıdığım tüm hayvanların soy ağacını yazdım gene yanlış diyor millet eminiz dğoru yazdığımıza yazmışlar foruma ama yanlış diyor site
Mesaj tarihi:
şimdi biz en erken ne zaman login olabilicez oyuna yani perşembeyi cumaya bağlayan gece mi girebilicz yoksa cuma sabahımı bununla ilgili bir acıklama bulamadım official forumlarda bilen duyan varsa bi söylesin.
Mesaj tarihi:
aa burda beta başlığı varmış.Bende başladım downloada mail felan beklemeyin siteden girin beta testinge, başlayın downloada. 1.2 mb ile indiriyor bayaa iyi yani download hızı.çok heyecanlıyım cumaya kadar nasıl bekleyecez a.q
Mesaj tarihi:
bana sordu gvenlik sorunu ama ben acc yi acarken belirlememiştim zaten login olmadan belirle die yazı cıktı tıkladım güvenlik sorularına cvp verdim sonra login olurken rastgele birisi cıktı onada cvp verdim o şekilde oldu yani .
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...