Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Biraz geç oldu aslında modlardan ikisinin sınavları birinin de tembelliği olduğundan Kaydolma fazı geçti sanırım geçmemiş olma ihtimaline karşı http://www.swtor.com/news/news-article/20111111-0 şurdaki sitelerden şansınızı deneyebilirsiniz Onun dışında resmi olarak invite mailları yollanmadı ama download şu an aktif http://www.swtor.com/tester kısmına girip daveti kabul ederseniz download linki aktif olacaktır. Bunun dışında haftasonu betası ile ilgili tartışmaları ve soruları burda tutarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 az önce indirdim downloaderı.login olurken oynama izni olmayan bi bölgeden giriş yaptınız diyor >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 aynı sorunla karşılaştım. hemen account infodan bilgilerimi germany olarak değiştirip kaydettim.yedi bu yöntem. 3 gb si indi şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 benim adresim gayet türkiye ve indiriyorum şu anda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Size gelen maildeki linkten indirmeye başlarsanız sorun olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 curse ten falan key alip, beta gelmeyen varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 yeni dağıtıyor curse herhalde bana invitation 20 dakika önce gelmiş ben gerçi invitationı kabul etmeden sıparkın verdiği adresten indirmeye başladım bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Curse'ten key alıp , siteden aktif hale getirdiniz değil mi ? Amannn bendeki de soru şimdi :D Mail gelmesini beklemeyin.Siteden Tester kısmına girin.Ve Login olun. Download linki açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 geldi simdi. 20gb isallah biter 2 gunde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 5 tane security question ne lan o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Maili beklemenize gerek yok, bugün yollarlar heralde ama tester sayfasına girip invite ı kabul ederseniz açılıyor dl linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 devo sana diyor, tembel demiş sana bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 hiç bişey yapmadım downloada başladı.anlamadım neden öyle bişey yaptığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Sana diyo olm. Benim sınavım vardı. Arda'nın da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 ha o ülke geyiği bugmış sanırım bende gördüğümde monitörü parçalıyordum az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 bildiğin login olamıyorum ve bi sürü insan var böyle hay security questionıza ya ne bilim arkadaş en sevdiğim hayvanı hayatımda tanıdığım tüm hayvanların soy ağacını yazdım gene yanlış diyor millet eminiz dğoru yazdığımıza yazmışlar foruma ama yanlış diyor site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 swtor seviyor sanırım biraz yürekleri hop ettirmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Key girdiğim accounta gelmedi invite, lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 kaldı 11gb le fu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 arkadaşlar beta cuma başlıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 e heyecan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 şimdi biz en erken ne zaman login olabilicez oyuna yani perşembeyi cumaya bağlayan gece mi girebilicz yoksa cuma sabahımı bununla ilgili bir acıklama bulamadım official forumlarda bilen duyan varsa bi söylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 aa burda beta başlığı varmış.Bende başladım downloada mail felan beklemeyin siteden girin beta testinge, başlayın downloada. 1.2 mb ile indiriyor bayaa iyi yani download hızı.çok heyecanlıyım cumaya kadar nasıl bekleyecez a.q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 abi size sormadı mı salak saçma güvenlik sorusu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 bana sordu gvenlik sorunu ama ben acc yi acarken belirlememiştim zaten login olmadan belirle die yazı cıktı tıkladım güvenlik sorularına cvp verdim sonra login olurken rastgele birisi cıktı onada cvp verdim o şekilde oldu yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar