Sin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Oyun lvl 1 den 50 ye single player mode kotor 3 diyebiliriz level 50 den sonra klasik mmo grind / daily quest / dungeon / raid /craft/auction house/ open world pvp / battlegrounds / game events etc / hard mode instance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 50 ye kadar grupla quest falan var tabi di mi yani public alanlarda geziosun falan guildin var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 normal mmo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 valla lvl 50 ye kadar nasil gelicegin sana kalmis istersen grupla takilirsin istersen solo takilirsin istersen warzone kasarsin. Ben lvl 25 e kadar solo quest takildim daha sonra bi sorceror elemanla takildik 50 ye kadar. 2 kisi takilmak iyi oluyo, 2 player + 2 companion seklinde oluyo grup, 2 dps playerin yanina 1 healer 1 tank companion yada 2 healer companion her turlu her group questi yapiliyor. lvl 40 dan sonraki heroicler icin gercek tank yada 2 playerinda interrupt skillerinin olmasi gerekiyor. Grupla takilmak aslinda daha iyi sonucta grupla olunca daha hizli kasiliyo, quest bitirmek mob kesmekten cok daha fazla xp veriyo bu oyunda ve 2 kisi questler cok daha hizli tamamlaniyo. 2 kisi birlikte kasmak bence ideal, daha hizli bi sekilde 50 ye ulasmak icinse 4 kisi birlikte hardcore kasmak en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 ya tam komedi, mail'le betaya davet geldi. mail'de verdiği linkte sayfa yok diyor heh. neyse güç bela uğraştım bir yere girdim kodu, ne client download ne çöp hiçbirşey göstermiyor, yazmıyor. güya hesap detaylarında görünüyor ama betada olduğum. mail gönderip 24 saat içinde girmemi istemişler yani, oldu hazırolda bekliyordum paşam windows mail açık sizin kodunuzu. iki günlükmüş diye görünce zaten hiç sallamadım sonra, açlık mı korkutuyoruz nedir. çıksın biraz yorumlar gelsin diye beklerim artık, hiç güven vermiyor zaten bioware artık son oyunlarıyla mythic'i aralarına katmış olsalar bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 invite ı kabul etme kısmında sorun olmuş sitede çözmüşler şu an sanırım diğer hesabıma gelmiş mail hemen girdim çıktı download linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nevberos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Sin said: valla lvl 50 ye kadar nasil gelicegin sana kalmis istersen grupla takilirsin istersen solo takilirsin istersen warzone kasarsin. Ben lvl 25 e kadar solo quest takildim daha sonra bi sorceror elemanla takildik 50 ye kadar. 2 kisi takilmak iyi oluyo, 2 player + 2 companion seklinde oluyo grup, 2 dps playerin yanina 1 healer 1 tank companion yada 2 healer companion her turlu her group questi yapiliyor. lvl 40 dan sonraki heroicler icin gercek tank yada 2 playerinda interrupt skillerinin olmasi gerekiyor. Grupla takilmak aslinda daha iyi sonucta grupla olunca daha hizli kasiliyo, quest bitirmek mob kesmekten cok daha fazla xp veriyo bu oyunda ve 2 kisi questler cok daha hizli tamamlaniyo. 2 kisi birlikte kasmak bence ideal, daha hizli bi sekilde 50 ye ulasmak icinse 4 kisi birlikte hardcore kasmak en iyisi. 0-50 ortalama ne kadar sürüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Sam said: ya tam komedi, mail'le betaya davet geldi. mail'de verdiği linkte sayfa yok diyor heh. neyse güç bela uğraştım bir yere girdim kodu, ne client download ne çöp hiçbirşey göstermiyor, yazmıyor. güya hesap detaylarında görünüyor ama betada olduğum. mail gönderip 24 saat içinde girmemi istemişler yani, oldu hazırolda bekliyordum paşam windows mail açık sizin kodunuzu. iki günlükmüş diye görünce zaten hiç sallamadım sonra, açlık mı korkutuyoruz nedir. çıksın biraz yorumlar gelsin diye beklerim artık, hiç güven vermiyor zaten bioware artık son oyunlarıyla mythic'i aralarına katmış olsalar bile. Please note that SWTOR.com will be undergoing maintenance from 6:00 PM CST on Monday, 11/21 until 6:00 AM CST on Tuesday, 11/22. During that time, you will not be able to visit the Game Tester Portal to accept your invitation. Please visit the website before or after this window to accept your invitation, and thank you for your understanding şu anda kapalı sanırım, 2,5 saate açılcak doğru hesapladıysam saati. O yüzden bu saatler dışında kabul edebilirsiniz diyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 said: You Have Been Selected to Test STAR WARS: The Old Republic! http://s3.amazonaws.com/kym-assets/entries/icons/original/000/002/796/447px-Manlytears3.jpg?1275218057 Eve gidince ilk işim client çekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 confirm ettim ben beta icin katılacagımı client indiriyor şu an 20gb civarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 ben dün gece indirdim, herşeyim hazır adfasdf merakla bekliyorum haftasonunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Sevgili arkadaşlar, Beta weekend için yeni başlık açtık, 2 başlığı kapadık. Oraya yazsanıza. Niye hala buraya yazıyorsunuz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Aranizda mac os uzerinden wine'la falan bir sekilde oyunu calistirip oynamis olan var mi ? Sirf bu oyun icin windows kurmak istemiyorum , forumlara baktigim kadariyla mac versiyonu da cikmayacakmis , dolayisiyla oynamicam eger baska bir sekilde calistiramayacaksak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lietrett Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 zorundasin sanki bende cok denedim, arastirdim falan filan ancak tek cozum windows kurmak gibi gozukuyo bu halde. hatta oyunu windows kurduktan sonra yukledim (beta clientini) fakat winedan acmaya calisinca yine cavap vermiyo malesef. beyaz ekran aciyo bi tane kitleniyor. sonuc yok yani kisacasi, sen kur windows ben 70gb partition verdim sadece oyun icin yetiyoda artiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Kismet degilmis ozaman. Sirf star wars oynamak icin ikide bir restart atamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Wauw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lietrett Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 kralsin dashud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Bu kadar nerd olmayin yav wow clone'mus zaten. Hem diablo 3 gelcek yakinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Nevberos said: 0-50 ortalama ne kadar sürüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 kopernik said: Nevberos said: 0-50 ortalama ne kadar sürüyor? genel olarak söylenen 180-200 saat play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 oyun wow killer olmaz, ancak rift den uzun ömürlü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 pre-order düşünmüyorum, dün sith tarafında aradığımı bulamadım pek, bugün farklı class denicem 1-2 değişik belki bakalım. bide dün 2 farklı story questi 3er kere yaptım bilerek son dialogdan çıkıp baştan başlayıp, lakin her seferinde farklı cevaplar secmeme ragmen npclerin dialogları ve davranışları aynıydı benim verdiğim cevaba uymamasına ragmen üstelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Sannin said: oyun wow killer olmaz, ancak rift den uzun ömürlü.. Kesinlikle ironisiz bi şekilde soruyorum , insanlar hala wow oynuyor mu ? Ne kadar playerı var şu an wowun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 10milden fazla galiba hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar