Seele Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 beta oynama sansim ve zamanim olmadi. nasil oyun ici dinamikler bilmiyorum. Ayrica cogu kisi "panpa alma oyun patlicak" diyorlar Sizce bu oyun patlar mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 WoW oynayıp eğlendiysen en az onun kadar eğlendireceğini düşünüyorum. pve bakımından keyif verir ama pvp olarak bir cacık olacağını düşünmüyorum doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Beta hafta sonu başlıyor..Curse acc. var ise. www.curse.com ; Betas seçenekleri altından swtor u bir tıkla bakalım.BEta test key verecek mi bilmiyorum...Normalde 18kasım Cuma gününe kadar oyunun sitesinden beta-key'in aktif hale getirilmesi gerekiyordu.Ancak ben cuamrtesi denedim ve oldu.. Şansını dene derim.Bugun itibari ile download client acıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Ben de wow'dan sıkıldığım için deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 beta isteyenler www.mmorpg.com da bi şansınızı deneyin cursede bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 bu oyun patlamaz ben oynadığım sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Hmm evet şimdi gordum.Son 3,300 key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 deniyorum ama sanırsam beta aktif etme olayı kapanmış.Arkadaşıma alayım dedim.. Message not found hatası veriyor, Code Redemption kısmında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 bence al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 ucuzlayınca alırsın veya bi süre sonra f2p olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Gamespot'a veriyordu. Ben cuma akşamı ordan aldım ve verdiği keyle hesap açtım ama oyunun kurulumana dair herhangi bir mail gelmedi henüz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Daha beta giveaway falan olur. Deneyin öyle alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Rock said: Gamespot'a veriyordu. Ben cuma akşamı ordan aldım ve verdiği keyle hesap açtım ama oyunun kurulumana dair herhangi bir mail gelmedi henüz :( hesap açtıysan http://www.swtor.com/tester buraya gir login ol ve oyunu indir maile herhangi bir dl linki gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 28 gün kaldı daha beta giveaway olmaz, bu haftakine girmeye çalışın şüpheleriniz varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 bir betaya katılanın sonraki betaya katılma şansı yapacağı feedback lere göreymiş sanırım. 1 beta key i 1 beta için geçerliymiş bu durumda ilerideki betalarda yine şansı olacaktır oynamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 aiondan ağzı yanan, swtorun betasına girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 keyler calismiyor message not found diyor redeem etmeye calistiginda key mi bozuk yoksa expire mi oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 18 kasım son tarihti keyleri girmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 15 inde early access başlıyor, yani 3 hafta sonra pek beta olacağını sanmıyorum bir daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 bu beta 3 gün için sadece, muhtemelen her hafta 3-5 günlük yapacakalardır şahsi fikrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 5 gün önceden mi oyuna başlayacak pre orderlar =? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 download linki nereye geliyor, eta ok tarzı bir mail gelmedi ama gelince login olduktan sonra sag tarafta aralarda bos barlar var sanırım oralara mı geliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 http://www.swtor.com/tester adrese login ol eğer davet gelmişse zaten anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 http://www.swtor.com/tester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lietrett Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar