Nekro Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Logitech G500 mouse var alalı 5 ay falan oldu double click yapmaya başladı sol tuş. Çok sinir bozuyor. Oyunlarda, programlarda falan deli ediyor bazen. Araştırdım baya çok genel bir sorunmuş bu çok insan yaşamış aynı şeyi. Şimdi ben bunu media markttan aldım. Garantiye götürsem tahmin ediyorum en az bir hafta faresiz kalcam.Mediamarkt logosoft a yollayacak onlar bakacak yenisini verin diyecek falan filan kargo derken uzun sürer yani. şurdaki çözümü uygulayanlar başırılı sonuçlar almış. Bu şekilde çözüm öneren baya anlatım var nette. Ne yapsam bilemedim mouse u acip kendim mi onarsam yoksa garantiye mi götürsem. Bu sorunu yaşayan vardır diye tahmin ediyorum burda.
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Logitech müşteri hizmetlerini ara, sana çözüm olurlar.
throine Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 direkt logitech'e email at yenisini yollarlar.
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 yau içini açtım telini düzelttim biraz çift tık yapmıyor şimdi iyi güzel ama click sesi gelmiyor. neyse eskisinden iyi yine hiç degilse fonksiyonel. attım mail bakalım ne dicekler.
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 throine said: direkt logitech'e email at yenisini yollarlar.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 logitech yenisin hemen yollamıyor logitech vx nanoda aynı sorun vardı, mailleştikten sonra aldığınız yere başvurun dediler. Sadece direk logitech sitesinden satın alırsan hemen değiştiriyolar sanırım. adamnın birinin yazdığı double clicker fixer tarzı adı olan bir programcık vardı o işe yarıyordu, aklında bulunsun.
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 logitech us ile mailleş eu ya yönlendirsin.. onlarda hemen sana yenisini yollasınlar.. http://forum.paticik.com/read.php?6,4943119 asla logitechten vazgeçmem
LastManStanding Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 2 sene evvel g9 almıştım mouse çift tıklamaya başladı 1 yıl sonra.üstteki topicden öğrenip mesaj atmıştım geçen yaz g9x yolladılar.aradan 1 yıl geçti o da çift tıklamaya başladı.daha da logitech mouse almam parayla.peki şimdi mesaj atsam yenisini yollarlarmı, yoksa bsg mi derler?
throine Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Aket-Atum said: logitech yenisin hemen yollamıyor logitech vx nanoda aynı sorun vardı, mailleştikten sonra aldığınız yere başvurun dediler. Sadece direk logitech sitesinden satın alırsan hemen değiştiriyolar sanırım. adamnın birinin yazdığı double clicker fixer tarzı adı olan bir programcık vardı o işe yarıyordu, aklında bulunsun. sen adama direkt bana yenisini yolla demişsindir. ürünün seri numarası var bunu kaydetmen gerek siteye önce..
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Alakası yok O dediğin seri numarası olarak geçen PIn ve PIDler olmadan hiç bir işlem yaptırmıyorlar zaten. Fiks usbyi tak çıkar, başka bilgisayarda dene, başka programla dene tazı ttnetvari şeyler diyorlar :D İstersen maillerin screenshotlarını da koyarım ama ne ben "yenisini gönderseniz ne güzel olur" dedim ne de onlar "dur hemen yenisini gönderiyoruz" dediler :D Bir de zaten garantisi devam eden ürünler için yenisini göndermezler, aldığınız yere başvurun diyorlar. Ürünü dağıtıcıya götürün dediler ama o aralar zamanım yoktu ben de götürmedim. Belki götürsem o zaman birşey yaparlardı ama bilemiyorum. dediğim programcığın install dosyasının adı FixMouseLMB bu arada, işe yarayabilir.
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 mail attım bende gelen cevap aynı banada usb tak cikar plug ı temizle başka pc de dene olmazsa tekrar yaz falan diye. logosoftu aradım diyorum elimde sizden garantili g500 mouse var microswitchi bozuldu, adam elimizde yedek parca yok bizim siz yollayın mouse ı biz bakalım bilmem ne dedi iyi günler dedim kapadım direk. Göndersem kim bilir kaç hafta mousesuz kalıcam. Sonra tekrar actim mouse u bakır teli güzelce düzeltip taktım şu an sorunsuz calisiyor tıklaması da düzeldi yani. Tavsiye ederim sizde ögrenin bu yöntemi ilerde garantiyle tamirle ugrasmazsınız basit birşeymiş çünkü. Hayret ettiğim başka birşey; microswitchin telini acemilikle fazla bükmüşüm ilk başta o yüzden tıklamıyormuş. Ben yeni bir tane ısmarlayayım içindeki telini alırım dedim. omron marka microswitch var hep logitech lerde. Tr de bir tane satıcı bulamadım yau. Bir tek ithalatçı bulabildim onların da stokları ingilteredeymiş tr de ürün tutmuyorlarmış. 1 dolarlık parçaya 50 lira kargo tutar dedi. Ondan sonra sinirlenip açtım tamir ettim işte. Maalesef mouseların kaderi. Kaliteyle pek alakalı degilmis bu double click olayı. Razer mouselarda falan bir süre sonra illaki sol tus bu hale geliyor. Çözümü basit hemen mouse u çöpe atmayın.
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Benim Vx nano'yu göndericem yarın da, çift tıklama sorunu vardı. Şimdi ne yapıyoruz? Bu sene logitech türkiye açılmış falan demişlerdi önceki başlıklarda. Hepsiburada'dan almıştım, garantisi penta'ya aitmiş. Mail mi atayım logitech'e? Hepsiburada'ya mı göndereyim? Penta'yı mı arayım?
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Bence hepsiburadaya şikayet kaydı aç ayrıca pentayı ara. Şikayetvar / twitter derken zaten sen ürünü yollamadan yenisi eline geliyor iki mouse ile kral oluyorsun :)
Öne çıkan mesajlar