AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 uyuyamıyorum son 1 aydır filan. günde 3-4 saat belki uyuyorum, bazen 1-2 saat hatta. uyku eksikliği de çekmiyorum. xanax da etki etmiyor artık. sebep ne olabilir. doktora gıtmeye gerek varmı ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Hayır sakın doktora gitme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Her şeyden olabilir abi. Git bi doktora kafana göre bi tane attığından belki ilaca alışmışındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 yok abi net uyuyamıyorum. zerre uyku yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 abi saçmalama paticik varken ne doktoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 evet şimdi doktor arkadaşlar yazar onları bekliyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Uyumuyorsun ama uyku eksikligi cekmiyorsun. Demek ki mitokondrilerinde sorun var. Ayrica talamusun da zarar gormus cunku uyku oradan soruluyor. Demek ki it's not lupus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Boyle bisey mumkun degil lan ne guzel uyumadan uyumak bi suru zaman kazaniosun olm derdin de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 bence çok karizmatiksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Deacon said: Uyumuyorsun ama uyku eksikligi cekmiyorsun. Demek ki mitokondrilerinde sorun var. Ayrica talamusun da zarar gormus cunku uyku oradan soruluyor. Demek ki it's not lupus. ahahaha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 xunn said: Hayır sakın doktora gitme. dalga geçmiş bi de. bütün deliklerimden kan geliyo doktora gitmedim daha diyen sen diilmiydin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Giovanni said: Boyle bisey mumkun degil lan ne guzel uyumadan uyumak bi suru zaman kazaniosun olm derdin de? aslında hoşuma gitmeye başladı ama sabah bir işin olunca uyumazsam yorgun giderim düşüncesi oluyor sürekli. şimdi bu hafta full sınav hatta yarın sabahta var. hiç uyumazsam uykum orda gelicekmişim gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Uyku bozuklukları kliniği var Acıbadem hastanesinde ona git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Acıbademe gidersen badem tıkıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Buzlu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Buzlu olsa hissettirmezdi. Basit bi krem sürüp yolladılar bi arkadaşı (kahve dökülmüştü) 300 tl falan istediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 teenage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 gündüz yatabiliyom daha çok gece neredeyse hiç yatılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ne güzel işte daha fazla yaşa hayatını :P 05:30 yatıp 06:00'da kalktım sonra 08:20-08:40 arası bida uyudum tüm günüm dinç gençti çok güzel bişi bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 yalnız onun acısı bir yerinden çıkar kesin,uzaylı falan değilsen sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Sleeep said: ne güzel işte daha fazla yaşa hayatını :P 05:30 yatıp 06:00'da kalktım sonra 08:20-08:40 arası bida uyudum tüm günüm dinç gençti çok güzel bişi bence :D yok mesela sınav var sabah, yatman gerekiyor gibi hissediyorsun. çünkü yıllarca böyle alışmışsın. birde bazen sistemi kapatıp bazı şeyleri unutman filan gerekiyor. ama sistem kapanmıyor. uyudugum zamanlarda da yarı uykuluyum, sanki yarı uyanık gibi. ulan akşam aç yatıyom ondan mı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar