Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çarşı Van için soyunuyor

Llama

Öne çıkan mesajlar

eskiden özellikle fenerbahçeninde çarşı gibi taraftarı vardı, galatasarayın o kadar yoktu ama fenerin ben çocukken epey iyi taraftarı vardı sonra aziz yıldırım geldi bilet vermeyi kesti, hanımlar maça gelsin vs şimdi bakıyorum saaaaldırrr galaaataaasaraayy oldu tribünler valla izlerken uykum geliyor artık topçularda allah bilir ondan bayık bayık oynuyorlar. ben özlüyorum fanatik psikopat fener taraftarını. gsninde yani çok hatırlamıyorum ama hiç yoksa eskiden daha iyi taraftarı varmıştır en azından uefa kupasının alındığı dönemdeki taraftarda epey iyidi eski açık sarı deseneler filan duygulandırırdı dinlerken, izlerken

çok üzülüyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

eğer yaptığın yardımlar senin yaptığınla kalıyorsa, değişen bir şey olmuyorsa, o zaman herkes bu tarz eylemler yapacak ki , gazetelerde çıksın , tv de cıksın , dikkat çeksin. bunun adıda show olmaz bence
Abi bakın şu Çarşı işini abartmayın yahu tamam yaptıkları güzelde bunu çoğu zaman şova çeviriyorlar.Amacı iyilik veya dikkat çekmek değil kendinden övgü ile söz ettirmeye çalışıyor.

Fenerbahçeli futbolcular 150 Bin Euro maç primlerini bağışladı mesela bu çok güzel bişi ama bunu milletin gözüne sokmaya çalışmadılar yaparlar şov yapmış olurlar.Bu Çarşının yaptığı şey işte
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca şova dönüştürmeleri anlamlı keza adamların adı "arabacı, hapçı, şarapçı" ya çıkmış çaerşıya öcü gibi göstermeye çalışanlara karşı yapmaları gereken PR çalışması bu

hani ben bu tarz haberleri özellikle merak edip, arayıp bulan biri olmadığım halde şu yapılan çalışma benim bile kulağıma geldi, türkiyedeki çoğu insan için bu durum geçerli.

aynı "şov"u diğer yapğanlar da yayınlasın haberimiz olsun ben sadece her kulübün futbolcularının bağış yaptığını biliyordum ama taraftar grubu olarak ne gfb ne us ne de başka bir grubun çarşı kadar van için çalışma yaptığını duymadım

yapanlara helal olsun "niye yaptın lan?" demiyoruz ama bi zahmet ne yaptıklarını duyursunlar
Sosyal ağlarda paylaş

yahu sov var veya yok. onemli olan yardımın van'a yapılması. gonderilecek formaya oradaki insanların ne kadar ihtiyacı oldugu tartısılır ama sonucta yardım yardımdır.

kimi kimseye belli etmeden yapar yardımını kimi de sova donusturur. kimine sessiz gondermek anlamlı gelir, kimi de sov olmasını uygun bulur. amac yardım olduktan sonra isin sov kısmını tartısanlara allah akıl fikir versin zaten.

@babacum
sarapcı, arabacı dedigimiz adamlar zaten sadece carsı'nın icindekiler degil. bu tribün gruplarını icinde yer alan ua, gfb, carsı alayı sarapcı zaten. dogru durust adam sayısı cok az iclerinde ki zaten aklı basında adamın da bulunacagı ortamlar degil o gruplar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...