benjani Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 reklam kokan hareketler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 lucifel ahahahahahahah şaka değilse vahim bir yaklasım gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Bu ne olm, hayırlı iş çıkmaz böyle olaydan ahanda demedi deme İbrahim. Dona kadar soyacaklarsa, çıplak çıplak tepinirken zıplarken o ona yaslıcak bu şuna değdirecek sonra olmadık kavgalar veya kavgadan beter hadiseler veya yeni tercihler cereyan edecek asdasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 çarşıyı arabacı şarapçı olarak küçümseyenlere gelsin bu; DUYSUN ÂLEM BÖYLE AŞKI BU ALMEDE KRAL ÇARŞI! galatasaray taraftarıyım ama çarşı grubunu bir ultraaslandan daha çok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 eskiden özellikle fenerbahçeninde çarşı gibi taraftarı vardı, galatasarayın o kadar yoktu ama fenerin ben çocukken epey iyi taraftarı vardı sonra aziz yıldırım geldi bilet vermeyi kesti, hanımlar maça gelsin vs şimdi bakıyorum saaaaldırrr galaaataaasaraayy oldu tribünler valla izlerken uykum geliyor artık topçularda allah bilir ondan bayık bayık oynuyorlar. ben özlüyorum fanatik psikopat fener taraftarını. gsninde yani çok hatırlamıyorum ama hiç yoksa eskiden daha iyi taraftarı varmıştır en azından uefa kupasının alındığı dönemdeki taraftarda epey iyidi eski açık sarı deseneler filan duygulandırırdı dinlerken, izlerken çok üzülüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 maç girişinde konteytnır olacakmış bozuk paraları van'a gönderilmek üzere oraya atacaklarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 nerdeyse türkiye deki tüm tribün grupları van için çeşitli yardımlar yaptı ama nedense hiç biri çarşı gibi haberlere çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 BabacumMostors said: maç girişinde konteytnır olacakmış bozuk paraları van'a gönderilmek üzere oraya atacaklarmış stad girişlerinde bozuk paralar toplanıp, yardım kutularına atılıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 benjani said: nerdeyse türkiye deki tüm tribün grupları van için çeşitli yardımlar yaptı ama nedense hiç biri çarşı gibi haberlere çıkmadı.neden acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 çünkü kimse dikkat çekmek için bunu bir şova dönüştürmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 basarisizlar yani etrafi uyandirmiyorlar. kendi taraftarlarinizin ezikligi demeyeyim de pasifligi yuzunden siz mahcup olmayin abi gerek yok yani : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 yoo bunu insanların gözüne gözüne sokmadan yaan kesimde olanlar var bir de çarşı gibi insanların gözüne sokup yapanlar var. Bu en son yapılacak olan ya da atkı olayı eyvallah sosyal mesajın kralı oldu ama herkes bu şekilde yaparsa da olmaz boku çıkar şova dönüşür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 eğer yaptığın yardımlar senin yaptığınla kalıyorsa, değişen bir şey olmuyorsa, o zaman herkes bu tarz eylemler yapacak ki , gazetelerde çıksın , tv de cıksın , dikkat çeksin. bunun adıda show olmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 carsı mı turkiye'yi van'a yardım icin harekete gecirdi? ne diyosun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 tinu said: eğer yaptığın yardımlar senin yaptığınla kalıyorsa, değişen bir şey olmuyorsa, o zaman herkes bu tarz eylemler yapacak ki , gazetelerde çıksın , tv de cıksın , dikkat çeksin. bunun adıda show olmaz benceAbi bakın şu Çarşı işini abartmayın yahu tamam yaptıkları güzelde bunu çoğu zaman şova çeviriyorlar.Amacı iyilik veya dikkat çekmek değil kendinden övgü ile söz ettirmeye çalışıyor. Fenerbahçeli futbolcular 150 Bin Euro maç primlerini bağışladı mesela bu çok güzel bişi ama bunu milletin gözüne sokmaya çalışmadılar yaparlar şov yapmış olurlar.Bu Çarşının yaptığı şey işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 benjani said: BabacumMostors said: maç girişinde konteytnır olacakmış bozuk paraları van'a gönderilmek üzere oraya atacaklarmış stad girişlerinde bozuk paralar toplanıp, yardım kutularına atılıyor zaten. bunu bilmiyordum şeker gibi uygulamaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 ayrıca şova dönüştürmeleri anlamlı keza adamların adı "arabacı, hapçı, şarapçı" ya çıkmış çaerşıya öcü gibi göstermeye çalışanlara karşı yapmaları gereken PR çalışması bu hani ben bu tarz haberleri özellikle merak edip, arayıp bulan biri olmadığım halde şu yapılan çalışma benim bile kulağıma geldi, türkiyedeki çoğu insan için bu durum geçerli. aynı "şov"u diğer yapğanlar da yayınlasın haberimiz olsun ben sadece her kulübün futbolcularının bağış yaptığını biliyordum ama taraftar grubu olarak ne gfb ne us ne de başka bir grubun çarşı kadar van için çalışma yaptığını duymadım yapanlara helal olsun "niye yaptın lan?" demiyoruz ama bi zahmet ne yaptıklarını duyursunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 çarşı > us+gfb kusura bakmayın kaldı ki beşiktaşlı değilim ama çarşı bambaşka bir grup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 united states? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Hastanelerde zatürre vakası artacak sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 yahu sov var veya yok. onemli olan yardımın van'a yapılması. gonderilecek formaya oradaki insanların ne kadar ihtiyacı oldugu tartısılır ama sonucta yardım yardımdır. kimi kimseye belli etmeden yapar yardımını kimi de sova donusturur. kimine sessiz gondermek anlamlı gelir, kimi de sov olmasını uygun bulur. amac yardım olduktan sonra isin sov kısmını tartısanlara allah akıl fikir versin zaten. @babacum sarapcı, arabacı dedigimiz adamlar zaten sadece carsı'nın icindekiler degil. bu tribün gruplarını icinde yer alan ua, gfb, carsı alayı sarapcı zaten. dogru durust adam sayısı cok az iclerinde ki zaten aklı basında adamın da bulunacagı ortamlar degil o gruplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 oo iyi iyi HAZIR ÇIPLAKKEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=r7do8jMgxZI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=JOX5Ywii_KQ&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar