roket adam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 ruh sağlığının bozuk olduğundan "şüphelenilen", bi yaralama olayına karışan doğu'da görev yapmış eski bi asker, mahkeme tarafından durumunun tespiti için bakırköy'e yatırılıyor. orada odalar iki kişilikmiş, yanında da bi herif var, normal normal yatarlarken diğer herif birden kalkıp o adamın gözlerini çıkarıyor. (eleman şizofrenmiş, kendi anne ve babasını kesmiş zamanında) uzun yıllardır bu kadar dehşet verici ve korkunç bir şey izlememiştim, burada konusunun açılmadığına çok şaşırdım. çok etkilendim cidden, özellikle adamın bi yerden sonra elleriyle duvarı yoklayarak dışarı çıkmaya çalışması falan tek kelimeyle korkunçtu. ha bunun topiğini niye açtım bilmiyorum, hakkaten dehşet verici bi olay, herkese anlatıp etkisini azaltmaya çalışıyorum. olayın güvenlik kamera kayıt videosu var. aha burada demeyeyim gidin bulun linki çok meraklıysanız. izlememenizi ısrarla tavsiye ediyorum ama oturup izleyeceksiniz tabii şimdi paylaşınca. paylaşmasam daha iyiydi ama etkisini hepinizin arasında paylaştırmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 korku filmlerindeki içlerine ruh girme oalyı gibi cidden. baya da dehşet verici, gözler var gözler yok. bir anda kalkıp saldırıyor adam. çok gore yok ama dehçet verici hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 durup dururken gereksiz yere taşikardi. sil abi linki, insan duramıyor cidden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 resistleymedim. http://www.youtube.com/watch?v=hlwJdDutYs0 roket'in videoyu izlemedim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Çok kötü hissediyorum ben şu an ya. Çok fena oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 youtube da bakırköy diye arayınca çıkıyor. gerçek değildir ya viral felandır. inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 izlemiyorum ya izlemiyim di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Görüntü net olmadığı için etkilenemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 manyakmısınız abi böle şeyler izletiyonuz bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 skipleyerek baktim da saat 22.30 civarlari 5-6 dakika boyunca kimse mi duymaz lan yuh fena oldum allah kahretmesin kaldirin abi linki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 otobüsteki arkadaşının görüntü de net değildi ama biz baya etkilenmiştik eheremehere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 kan felan yok. ben olay mizansendir heralde diye izledim. gerçek olduğunu idrak edersem bende kötü olurum heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 of bu nedir be. yataga kan bulastigini gorunce cok fena hissettim kendimi yuvarlanirlarken. kaldirilsin abi bu video. izlemeyin cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 linki kaldırın yatar ayak ne izlettiniz bize ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Hayatta gördüğün son şeyin üstüne saldıran delinin teki olduğunu düşünsene. Ulan psikolojim bozuldu gece gece yemin ederim. Linki kaldırdım, giren ufaklar falan var, çok gereksiz. Hayatı sorguluyorum ama hala. Ekşi'de okudum, adam şizofrenmiş, diğer eleman ona doğru yatıyo ya, onun onu izlediğini düşündüğü için uyuyamıyormuş, o yüzden böyle bi eyleme girişmiş. Böyle insanların sokakta falan da olması ihtimali tüylerimi ürpertiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 goldbären said: otobüsteki arkadaşının görüntü de net değildi ama biz baya etkilenmiştik eheremehere neyse şişko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Psikolog olmaktan vazgeçmek üzereyim şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 ekşiden bir yorum gözleri oyulan adamın yatarken aldığı pozisyon bu olayı tetiklemiş gibi görünüyor. mağdurun yüzünün akli dengesi yerinde olmayan kişiye dönük olması ve dakikalarca aynı pozisyonda kalması, hatta belkide uyumuyor ve karşı yatakta bir noktaya bakıyor olması diğer kişinin hoşuna gitmiyor. ardından hedef ona bakan gözler oluyor. o gözleri söndürdükten sonra rahat bir uyku çekilecektir. bu derece basit ve korkunç. -_-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 roket şu postundan ordaki şizo kadar manyak olduğunu anlıyorum ne demek sizinki de bozulsun :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 şunu izlemeyerek gerçekten zekamı kanıtladım galiba ya lakin çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 ben izlemedim hiç de merak etmiyorum filmlerde hertürlü sahneyi seyrederim ama gerçek hayatta şidete karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 izledim gözlerim acıyo şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 cok fena tirstim su an yabancilarla ayni evde kalan biri olarak. kapiyi kilitliyim bari birkac gece. kabus gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 videoda ses olsa heralde iyice travma olurduk. yataga gelen kan diger adamın elindne geliyo. ciddi anlamda oyulmamıs oldugunu umuyorum gozlerin, oyle olsa herhalde yerler falan da oluk oluk kan olurdu. goz kapaklarını burun civarını belki gozunun ustunu falan yırtmıs olabilir de oyulmak denince kalımızda gelen vocurt diye parmakları sokma olayı olmamıs gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar