Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bakırköy ruh ve sinir'de inanılmaz olay


roket adam

Öne çıkan mesajlar

ruh sağlığının bozuk olduğundan "şüphelenilen", bi yaralama olayına karışan doğu'da görev yapmış eski bi asker, mahkeme tarafından durumunun tespiti için bakırköy'e yatırılıyor. orada odalar iki kişilikmiş, yanında da bi herif var, normal normal yatarlarken diğer herif birden kalkıp o adamın gözlerini çıkarıyor. (eleman şizofrenmiş, kendi anne ve babasını kesmiş zamanında)

uzun yıllardır bu kadar dehşet verici ve korkunç bir şey izlememiştim, burada konusunun açılmadığına çok şaşırdım. çok etkilendim cidden, özellikle adamın bi yerden sonra elleriyle duvarı yoklayarak dışarı çıkmaya çalışması falan tek kelimeyle korkunçtu.

ha bunun topiğini niye açtım bilmiyorum, hakkaten dehşet verici bi olay, herkese anlatıp etkisini azaltmaya çalışıyorum.

olayın güvenlik kamera kayıt videosu var. aha burada demeyeyim gidin bulun linki çok meraklıysanız. izlememenizi ısrarla tavsiye ediyorum ama oturup izleyeceksiniz tabii şimdi paylaşınca. paylaşmasam daha iyiydi ama etkisini hepinizin arasında paylaştırmam lazım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hayatta gördüğün son şeyin üstüne saldıran delinin teki olduğunu düşünsene. Ulan psikolojim bozuldu gece gece yemin ederim.

Linki kaldırdım, giren ufaklar falan var, çok gereksiz. Hayatı sorguluyorum ama hala.

Ekşi'de okudum, adam şizofrenmiş, diğer eleman ona doğru yatıyo ya, onun onu izlediğini düşündüğü için uyuyamıyormuş, o yüzden böyle bi eyleme girişmiş.

Böyle insanların sokakta falan da olması ihtimali tüylerimi ürpertiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ekşiden bir yorum

gözleri oyulan adamın yatarken aldığı pozisyon bu olayı tetiklemiş gibi görünüyor. mağdurun yüzünün akli dengesi yerinde olmayan kişiye dönük olması ve dakikalarca aynı pozisyonda kalması, hatta belkide uyumuyor ve karşı yatakta bir noktaya bakıyor olması diğer kişinin hoşuna gitmiyor.

ardından hedef ona bakan gözler oluyor. o gözleri söndürdükten sonra rahat bir uyku çekilecektir. bu derece basit ve korkunç.

-_-'

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

videoda ses olsa heralde iyice travma olurduk.


yataga gelen kan diger adamın elindne geliyo. ciddi anlamda oyulmamıs oldugunu umuyorum gozlerin, oyle olsa herhalde yerler falan da oluk oluk kan olurdu. goz kapaklarını burun civarını belki gozunun ustunu falan yırtmıs olabilir de oyulmak denince kalımızda gelen vocurt diye parmakları sokma olayı olmamıs gibi

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...