Chemical Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 shiftingler falan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 pff cok sıkıcıdır onlar,ilerde kullanacagın dersler için / örnegin görüntü - ses işleme gibi / dersler alırsan zaten veriyorlar o formülleri,neyse gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 öle dersler almicam ben, endüstriyel tasarımcıyım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 hee,ogrettiklerine göre mutlaka ilerde kullanırsın bi derste ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 coğrafya hocaları gibi bence bu coğrafya öğrenen hepsi coğrafya hocası oluyor, bi nesili aradan silsen nesli tükenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 yarın final var, power serili diferansiyel çözümleri, method of undetermined coefficients, variation of parameters, laplace initial value çözümleri, hepsi var. dünyanın en yavaş hesap yapan insanı olarak yetiştirirsem iyi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Bizim okulda dif finalleri zor oluyor ya. Hos artik 3 vize yapiyorlarmis esek degilsen duzenli olarak calismis oluyorsun. Biz tek vize tek final seklinde girmistik, finalde harcamislardi cok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Vizeden sonra topiğe bi daha uğramamışım, sonuçlar belli oldu tekrar bi yazıyim dedim^^ Vizede beklediğimden de kötüsü oldu, 25 aldım(çan 40 küsür). Ama finalde hatamı anladım, daha düzgün çalıştım, DC geldi. Bu dersi ileride alacak olanlar varsa direkt tavsiye yazıyim: son 2 günde bütün konuları toplamaya çalışmayın, olmuyo. Gerçekten olmuyo. Onun yerine konulardan birkaçını kurban etmek en mükemmel sonucu veriyor. Konuların yarısını gözünüze kestirin, yüklenin, geri kalanlara elinizi bile sürmeyin. "Ben bu konuyu anladım, diğerlerine de bakayım 3-5 puanlık bişeyler yaparım belki" diyenler için: HAYIR ANLAMADIN, gözüne kestirdiğin konulara çalışmaya devam et. Bir sorudan 3-5 puan daha fazla almak için diğer sorudan 15-20 puan kaybedeceksin. Finalde seri çözümler konusunu tamamen boşverip(ders notunun yarısı filan) sadece laplace dönüşümü ve matris denklem sistemleri konularına çalıştım. Finalde 2 soru seri çözümler çıktı onları boş bıraktım ama diğer ikisini yaptım ve sonuç olarak kurtardım. -ki bu durum bile en kötü ihtimal senaryosu gibi bişey. Çıkmış sorulara baktım bazı seneler 1 seri çözüm/2 laplace 1 matris veya 1 laplace 2 matris çıktığı seneler çok olmuş, öyle olsaydı rahatlıkla CC veya CB filan alabilirdim(eğer yaptıklarımdan tam puan aldıysam(-ki o vizeye ve finalin yarısının boş olmasına rağmen geçtiğime göre muhtemelen ona yakın birşey) BB alma ihtimalim bile vardı. Neyse DC de güzel. Gereksiz yere uzatıcam diye çok korkuyodum kurtardım böylece^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 CC aldım, 2. sınavda 20 falan almıştım 45 dakikaya 5 soru verdikleri için yoksa alıyodum bc bb falan hayır süreyi kısaltınca herkesin notu aynı miktarda düşmüyor, sınavın ilk 30 dakkası motora marş vermece gidiyo benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 seri çözümleri en kolay yol lan koyuyosun seriyi türevini alıp eşitliyosun işte 2 soru çöz anlarsın zaten. ama bir sürü işlemi olduğu için benim gibi dikkatsizlere dez avantaj sdf laplace da kolay ama onun da ezberi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Vajinalardan arınmış bir topic daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Ardeth said: seri çözümleri en kolay yol lan koyuyosun seriyi türevini alıp eşitliyosun işte 2 soru çöz anlarsın zaten. ama bir sürü işlemi olduğu için benim gibi dikkatsizlere dez avantaj sdf laplace da kolay ama onun da ezberi var laplace candır adam uğraşmış etmiş kullanmazsak ayıp olur veya matlab var canım matlabim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 ordinary point etrafına seri çözümü şeyederken r katsayısını önce denklemi cauchy euler haline getirip sora çözüp sora seri halini yazıp bi de sequence'ları bulayım diyince pis meme yapıyodu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 herkes bi şekilde bu dersten nefret ediyor ama ben çok rahat vermiştim. hocam çok balıktı heralde.. operatör ve ayrıştırma yönteminin isimleri haricinde de hiç bişey hatırlamıyorum. 3 yıl oldu gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Ardeth said: seri çözümleri en kolay yol lan koyuyosun seriyi türevini alıp eşitliyosun işte 2 soru çöz anlarsın zaten. ama bir sürü işlemi olduğu için benim gibi dikkatsizlere dez avantaj sdf laplace da kolay ama onun da ezberi var Çözüm yollarından bahsetmiyorum ya, öyle bi konu vardı derste. Birsürü detayı vardı, özet not çıkarmaya kalkıştım çıkmadı, her konu kendi içerisinde dallanıp budaklanıyordu, flowchart filan çıkarıp öyle çalışmak lazım yani. Onunla da kim uğraşıcak... Laplace ın çok karmaşık dönüşümlerini sınavda tablo halinde veriyolardı zaten, sadece temel şeyleri bilmek yetiyordu, bir de nasıl kullanıldığını filan işte. Çok ezber yoktu yani(daha doğrusu seri çözümlerinde daha fazla ezber vardı). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 dif karışık değil gençler, aksine çok basit. gözünüz korkmuş başına adam gibi oturmamışsınız. flowchart ne lan yuh dbase dersinde miyiz? dif kolay, 1.alışımda BA düşürmüştüm. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar