Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RTE Time'a kapak oldu.

roket adam

Öne çıkan mesajlar

riglous said:

sağcı değil yani islamcı...

Aynı anlama gelmiyolar. Basite indirgersen sağcı muhafazakar, solcu reformist demek(sırf bununla sınırlı değil tabi detayları filan var)
Evet, islamcılık ta sağcılığın kapsamı içinde olabilir ama politik taraf kavramı sırf dinle sınırlı değil sosyal düzen yönetim hedehödö filan da işin içinde yani aynı şey demek doğru değil bence.
Sosyal ağlarda paylaş

turkiye'nin islam yanlisi lideri rte, ulkesinin laik demokrat ve bati yanlisi bir sekilde dunya capinda ya da bolgesel bir guc haline getirdi deyi, ama acaba araplara ornek olacak mi onun bu yaptiklarina getirmis sair... de tayyip mi laik, demokrat yapti bu ulkeyi orasini cozemedim, bir tek belki bati yanlisi kismina katilabilirim ama o da bir nebze.
Sosyal ağlarda paylaş

başbakanın "proislamic leader" olması ile devletin "secular" olmasının yarattığı çelişki

keza benim kafamdaki tanım da şuna yakın

said:
Secularism is an assertion or belief that religious issues should not be the basis of politics, and it is a movement that promotes those ideas (or an ideology) which hold that religion has no place in public life

Çıkıp yine RTE "din politikası yapmıyor" gibi komik şeyler söylemesin bazı arkadaşlarımız
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...