Saeros Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Kaede said: TEBRİKLER BABS AYNEN BÖYLE DEVAM EDİYORUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 riglous said: toggie said: amerikanın oyunu bunlar!1 bi de pro-islamic ne lan? grandmaster peygamber yazsaydı daha iyiydi. pro/con bizim deyimimizle sağcı demek.. değil. pro-x x taraftarı destekleyicisi demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 hadi canım... pro-islamic ne demek oluyor o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 islamcı işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 sağcı değil yani islamcı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 pro islamic ile sağcının ne alakası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Fotoğrafı beğenmemiş. "Çok mu aradınız bu resmi" minvalli bişey demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 riglous said: sağcı değil yani islamcı... Aynı anlama gelmiyolar. Basite indirgersen sağcı muhafazakar, solcu reformist demek(sırf bununla sınırlı değil tabi detayları filan var) Evet, islamcılık ta sağcılığın kapsamı içinde olabilir ama politik taraf kavramı sırf dinle sınırlı değil sosyal düzen yönetim hedehödö filan da işin içinde yani aynı şey demek doğru değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 riglous said: hadi canım... pro-islamic ne demek oluyor o zaman? pro-x x taraftarı demek kısmından sonra "ama islamic isim değil sıfat" diye mi takıldın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 muhafazakar sağ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 pro islamıc islamcı islam yanlısı demek abi ne sağı ne muhafazakar sağ tripler üretmeyin kafanızdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Aga haklısınız da... Oradaki "pro"nun "pro/con"daki pro olduğunu söylemek istemiştim ben. Sağcı ise yorumumdu, fazla düşünmeden yaptığım bir yorumdu. Siz haklısınız, vurmayın daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 professional conmen olarak anlamıştım ben de. oturuyuor da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Gurur duyuyoruz reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 turkiye'nin islam yanlisi lideri rte, ulkesinin laik demokrat ve bati yanlisi bir sekilde dunya capinda ya da bolgesel bir guc haline getirdi deyi, ama acaba araplara ornek olacak mi onun bu yaptiklarina getirmis sair... de tayyip mi laik, demokrat yapti bu ulkeyi orasini cozemedim, bir tek belki bati yanlisi kismina katilabilirim ama o da bir nebze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 başbakanın "proislamic leader" olması ile devletin "secular" olmasının yarattığı çelişki keza benim kafamdaki tanım da şuna yakın said: Secularism is an assertion or belief that religious issues should not be the basis of politics, and it is a movement that promotes those ideas (or an ideology) which hold that religion has no place in public life Çıkıp yine RTE "din politikası yapmıyor" gibi komik şeyler söylemesin bazı arkadaşlarımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar