Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 attention whore ne demek biliyo musun? lafı context içine koyamayıp whore olarak algıladıgına dair şüphelerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Margarita said: Quel-Thul said: Margarita said: Yazık, yazık.. Şunları görünce cinsiyet değiştiresim geliyor:S attention whore successful Düşündüm ama bu kadar ahlaksız, pislik olabileceğinizi bu kadar ileri gidebileceğinizi düşünmemiştim. Bu kadarı fazlaydı, nasıl insanlarsınız hiç mi biraz olsun insan olabilmeyi başaramıyorsunuz merak ettim. Bu mesajı şikayet ettim buradaki alan yetkilisi de dahil bütün konuşmaları raporladım. Yazık! ahaaahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Lyvanna_Dolores said: ehehe;)çok iyi.aynı moddayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 bu margarita gerzeği kim ya ? nerden gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Aha ÖM'den küfürler de geldi beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Margarita said: Düşündüm ama bu kadar ahlaksız, pislik olabileceğinizi bu kadar ileri gidebileceğinizi düşünmemiştim. Bu kadarı fazlaydı, nasıl insanlarsınız hiç mi biraz olsun insan olabilmeyi başaramıyorsunuz merak ettim. Bu mesajı şikayet ettim buradaki alan yetkilisi de dahil bütün konuşmaları raporladım. http://www.swfcabin.com/swf-files/1285851386.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 şükrü o mesajımı silen elini .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 şükrü silme mesajımı gerizekalıya gerizekalı demek yasak olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 ABİ AGZI ÇOK BOZUK AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 bütün paticik marilyn mansonmuş demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 şükrü enan ya silme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Kermit'in tek postu kalmadı, sil bütün mesajlarını da banlamasınlar bunu çapraz ateşte şükrü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 yapılan ufak/zararsız bi şakaya verilen turk ev hanımı tepkileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Myshkin said: Margarita said: Düşündüm ama bu kadar ahlaksız, pislik olabileceğinizi bu kadar ileri gidebileceğinizi düşünmemiştim. Bu kadarı fazlaydı, nasıl insanlarsınız hiç mi biraz olsun insan olabilmeyi başaramıyorsunuz merak ettim. Bu mesajı şikayet ettim buradaki alan yetkilisi de dahil bütün konuşmaları raporladım. http://www.swfcabin.com/swf-files/1285851386.swf abi ahaha oscarlık performans yahu bu da asdfgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Saeros said: Supradyn said: cam aç aksıra tıksıra güldüm Ahahahahahahah offf patide titreşim de istiyoruz... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 şükrü sen yatınca yazarım zua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Tyrannus said: titreme geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Ben gördüm, gerzek dedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 ADAM DÜZGÜN ATTIĞIM POSTLARIDA SİLİYO YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 çok komik bi videoymuş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 itoluit enan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Tüh patlamış mısırım bitmeden ürktü kaçtı tatlı Margaritam. Agzı bozuk yarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar