Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 "bunlara yemek vermemek lazım", "ay felaket bişi", "ay terbiyesiz", "ay gerizekalı" diyen türün korunması için wwf'ye başvuracam. doğal hayatı korumaya katkımız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 niye kızıyonuz ordakilere ya. ben değişilik olsun diye en fazla cola yerine fanta falan içiyorum millet kenyaya gidip geziyor oraları işte ne güzel. otsbir çeken maymun görseniz siz ne diyecektiniz ki sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 hele hele zevkleniyi derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 bişi demiycez zaten sorun orda. hayvanlar seksle ürüyor, etrafta ne bulursa yiyor, böyle bir hayatları var. "bak biliyor musun bunlara yemek vermemek lazım". versen nolur vermesen nolur, bir şekilde hayatta kalıyor işte. ya da masturbasyon yapınca "ay inanmıyorum". doğru tabii, biz mitoz bölünmeyle çoğalıyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 http://i.imgur.com/l63YO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Margarita said: Yazık, yazık.. Şunları görünce cinsiyet değiştiresim geliyor:S selam, maymun nekadar ilginc degil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Quel-Thul said: Margarita said: Yazık, yazık.. Şunları görünce cinsiyet değiştiresim geliyor:S selam, maymun nekadar ilginc degil mi Selam, yok ben insanları daha ilginç bulurum. Nasıl ve neden maymunlaşabilediklerini hep merak etmişimdir. Bir fikrin var mı bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 abi maymuna terbiyesiz demek. oaa bi dakka incoming drama selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Belki kadınlar çıplaktı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 düz insan işte abi. düz kadın daha doğrusu. söylenebilecek en düz şeyi söylemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 ama abi bu ülkedeki düz insan sayısının dramatik bi seviyede olması. demmit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 oha herif kız çıktı ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Margarita said: Quel-Thul said: Margarita said: Yazık, yazık.. Şunları görünce cinsiyet değiştiresim geliyor:S selam, maymun nekadar ilginc degil mi Selam, yok ben insanları daha ilginç bulurum. Nasıl ve neden maymunlaşabilediklerini hep merak etmişimdir. Bir fikrin var mı bu konuda? OooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO AYAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Mental Retarde midir nedir, bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Quel-Thul said: oha herif kız çıktı ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 aa livanna kızmış. livanna tanışalım mı? http://i.imgur.com/Zi2eP.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 bana denmemisti bone -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Margarita said: Mental Retarde midir nedir, bilemedim. AYAR 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Biriniz de demiyorsunuz "maymunlaşabilediklerini" yazmışım. Ayıp :) Alkol işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Margarita said: Mental Retarde midir nedir, bilemedim. http://i.imgur.com/hHZKQ.jpg ingilizceye geçişin biraz premature olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 sdfsafgda baya iyi ya, sondaki poz cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 prematureği olacak o lütfen doğru yazalım, typo olmasın prematureği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 hdjkvdfhjsldfhjvgkll ölüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Quel-Thul said: Margarita said: Mental Retarde midir nedir, bilemedim. http://i.imgur.com/hHZKQ.jpg ingilizceye geçişin biraz premature olmuş Yarım saattir uğraşıyorsun bunu mu bulabildin? Bak şimdi buna gülebilenlerden de şüphe etmeye başladım :) Cidden bazen kendimi inci'de hissediyorum burada ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 allahim, kiz atari, ne guzel cevap yapistirdim kafasi ne cirkin biseymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar