Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 3 yıl, aylık 150 bin. (avcı para konuşmam siz yazın demiş bu rakama karar verilmiş.) hayırlı olsun. tümörleri temizler umarım yoksa başarı şansı çok az. Bu da adettendir sdf. http://www.youtube.com/watch?v=hyruw6klDS0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 bu adam lütfen parasını almadan gitmesin. yeter lan biraz Türk TD tribi çekelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 ibb? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 ibb'de sorun yok ya arif kalıyor. http://www.youtube.com/watch?v=sve6lw2YPdI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 galatasaraya yatışa devam edicek ibb iyi iyi ahaha o değilde avcı başarılı olsun ya.seviyorum o adamı.hep aynı şeyler söyleniyor ama umarız adamı harcamazlar.herkese aynı şeyi söylüyoruz. ibb de yaptıgını milli takımda yapabilirse dunya kupasında ilk 3 e gireriz ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 İBB'de taraftar-yönetim baskısı yok, büyük oyuncu yok, İBB üst düzey bir turnuva görmemiş, bu adam nasıl kaldıracak böyle bir görevi, nasıl söz geçirecek dünya çapında oyunculara? Ersun Yanal'dan beter patlama riski var, keşke onun üstüne Denizli veya Çetiner falan gelseymiş abi koordinatör tarzında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 "Tatar Ramazan" said: İBB'de taraftar-yönetim baskısı yok, büyük oyuncu yok, İBB üst düzey bir turnuva görmemiş, bu adam nasıl kaldıracak böyle bir görevi, nasıl söz geçirecek dünya çapında oyunculara? Ersun Yanal'dan beter patlama riski var, keşke onun üstüne Denizli veya Çetiner falan gelseymiş abi koordinatör tarzında. ahsahdashdshafahsdf avrupa şampiyonasına gidemeyen milli takımda kaç tane dünya çapında oyuncu var yahu?? triplere giricekleri kessin direk milli takımdan. olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 mesele dünya çapı değil hakkaten.alayı çapsız türk futbolcuların.problem o.ama yerli girince işin içine bizim topçular biraz daha adam oluyorlar klup takımında yabancı yıldızlar falan oluyor ama.şimdi takımın en yıldız ismi arda desek.ardanın avcıya artislik yapabilceğini sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Hamit, Nuri, Arda, GG, Topal, Volkan tonlan adam var Avrupada piyasası olan. Umut bile Fransa'da oynuyor ne diyim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 abi hamit topal gibi adamlar hani profesyonel adamalr efendi adamlar öyleleri değilde servet gibi falan topcular sıkıntılı oluyor genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 "Tatar Ramazan" said: Hamit, Nuri, Arda, GG, Topal, Volkan tonlan adam var Avrupada piyasası olan. Umut bile Fransa'da oynuyor ne diyim daha şu saydıklarından hiçbiri td'ye sorun yaratıcak adamlar değil. arda biraz fazla artist maç içinde, volkan'da biraz sorunlu sadece. servet falan gibi adamlardan kurtulmalı milli takım en baştan. mesela ben şurdan sora ömer toprak'ın oynamadığı bi milli maçı asla izlemem. ayıptır yani artık bu adamı oynatmamak. edit: oynadığı yazmışım lan asdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Bu adam önceden Genç Milli takımı şampiyon yapmış, oradan hiç mi yükselen parlayan öğrencisi yok? Onların iyilerinden kendine yakın 3-4 tanesini takıma monte etse, istediği disiplini ve yönetimi sağlar takımda. Yoksa eski tas eski hamam giderse işler, cidden söz geçiremez topçulara, 2 güne Yılmaz Vural yerine korlar adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Nuri var onun parlayan oyuncusu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 ya bizim takım motivasyon ile iş yapan bir takım.isterse milli takım 11 inin hepsi real madridde barcelonada oynasın farketmez.11 tane türk bi araya gelmiş.anca öyle iş yapar haha hiddink dönemi öyle saçma ki.hani biz sadece tvden gazeteden takip ederek ne kadar kopuk saçma bi teknik heyet oldugunu gördük.oguz çetin kafasına göre kadro kurdu.hiddink saçma sapan demeçler verdi falan filan öyle ki normalde milli takımın elbet iyi maçları oluyordu güzel oynadıgı işte gaza geldiği vs.hiddink dönemi mustafa sarplı ayhanlı gs gibiydi yeminle.kanser kanser her maç avcı ile en azından normal bi seviyeye gelceğini düşünüyorum takımın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Abdullah Avcı U-19,U-17,U-15 takımlarında görev almış olması bence daha önemli. Daha farklı gençleri ve gurbetçi yetenekleri takıma kazandırarak farklı bir oyun anlayışı ve yapılanma getirme şansı yüksek. Son olarak Hiddink zamanında kaybettiğimiz o çoşkuyu,motivasyonu ve ekstra hırsı kazandıracaktır takıma. Türk olarak ya Ertuğrul ya da Abdullah Avcı olurdu Abdullah Avcı oldu iyi de oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Khelben said: Nuri var onun parlayan oyuncusu işte. avcı nuri'yi uçurur milli takımda. onunla alt takımlarda başarı kazandı, sıra milli takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 O zaman Nuri'nin çevresinde bir takım kurmalı. Terslik çıkaracakları ve/veya yaşlı adamları şutlamalı. Yardımcı hoca da çok önemli, Oğuz gibi TD'nin kuyusunu kazan kendi kafasınca iş yapan biri olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 öyle yapar zaten. emre ile nuri aynı anda olmuyor zaten. emre de dünden razı milli takımı bırakmaya. herkesin işine gelir. ikisi birden oynayabilse süper olurdu tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Ne yapmışda kuyusunu kazmış oğuz merak ettim. Vasıfsız,zararsız,efendi biri bilirdim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Oğuz çetin denen tümörden de kurtulabildik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Masticore said: Ne yapmışda kuyusunu kazmış oğuz merak ettim. Vasıfsız,zararsız,efendi biri bilirdim onu. Kısaca geçeyim o zaman; Oğuz'un Fenerde futbolcuyken nasıl grupçu olduğunu (Sakarya grubu) herkes biliyodur sanırım, tekrar anlatmaya gerek yok. Ali Şen boşuna yollamadı yani onu zamanında. Yardımcı hoca olarak ise Lorant döneminde çalıştı Fenerde ve takım çokta kötü halde değilken Lorant'ın ayağını kaydıranların başında yer aldı. Kendisi yerine geçti ve o seneyi 7.-8. falan bitirdik Milli takımda da Oğuz, FT'den miras kaldı Hiddink'e, Hiddink buraya tatile geldiği için yine ipler Oğuz'a kaldı ve sonuç ortada... oyuncu seçimleri bile zerre değişmedi FT zamanına göre. Şimdi Oğuz boşta diye umarım tekrar Fener'de bir göreve falan getirilmez, gidip asıl mesleği olan mühendisliği yapar inş amin. edit: Ha bunlar tabiiki yıllardır basından okuduklarımız, yoksa detektif değiliz asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 herkesi göndermişler fakat okan gelmiş yardımcı antrenör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 hadi bakalım, avcıdan beklentilerim yüksek benim, patlamaz umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 umarım yazık etmezler avcı'ya demiyorum çünkü edeceklerini biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 patlıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar