Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avcı dönemi hayırlı olsun

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

galatasaraya yatışa devam edicek ibb iyi iyi ahaha

o değilde avcı başarılı olsun ya.seviyorum o adamı.hep aynı şeyler söyleniyor ama umarız adamı harcamazlar.herkese aynı şeyi söylüyoruz.

ibb de yaptıgını milli takımda yapabilirse dunya kupasında ilk 3 e gireriz ahah
Sosyal ağlarda paylaş

İBB'de taraftar-yönetim baskısı yok, büyük oyuncu yok, İBB üst düzey bir turnuva görmemiş, bu adam nasıl kaldıracak böyle bir görevi, nasıl söz geçirecek dünya çapında oyunculara?
Ersun Yanal'dan beter patlama riski var, keşke onun üstüne Denizli veya Çetiner falan gelseymiş abi koordinatör tarzında.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

İBB'de taraftar-yönetim baskısı yok, büyük oyuncu yok, İBB üst düzey bir turnuva görmemiş, bu adam nasıl kaldıracak böyle bir görevi, nasıl söz geçirecek dünya çapında oyunculara?
Ersun Yanal'dan beter patlama riski var, keşke onun üstüne Denizli veya Çetiner falan gelseymiş abi koordinatör tarzında.

ahsahdashdshafahsdf

avrupa şampiyonasına gidemeyen milli takımda kaç tane dünya çapında oyuncu var yahu??

triplere giricekleri kessin direk milli takımdan. olur biter.
Sosyal ağlarda paylaş

mesele dünya çapı değil hakkaten.alayı çapsız türk futbolcuların.problem o.ama yerli girince işin içine bizim topçular biraz daha adam oluyorlar

klup takımında yabancı yıldızlar falan oluyor ama.şimdi takımın en yıldız ismi arda desek.ardanın avcıya artislik yapabilceğini sanmam
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Hamit, Nuri, Arda, GG, Topal, Volkan tonlan adam var Avrupada piyasası olan. Umut bile Fransa'da oynuyor ne diyim daha

şu saydıklarından hiçbiri td'ye sorun yaratıcak adamlar değil. arda biraz fazla artist maç içinde, volkan'da biraz sorunlu sadece. servet falan gibi adamlardan kurtulmalı milli takım en baştan. mesela ben şurdan sora ömer toprak'ın oynamadığı bi milli maçı asla izlemem. ayıptır yani artık bu adamı oynatmamak.

edit: oynadığı yazmışım lan asdfsadf
Sosyal ağlarda paylaş

Bu adam önceden Genç Milli takımı şampiyon yapmış, oradan hiç mi yükselen parlayan öğrencisi yok? Onların iyilerinden kendine yakın 3-4 tanesini takıma monte etse, istediği disiplini ve yönetimi sağlar takımda.

Yoksa eski tas eski hamam giderse işler, cidden söz geçiremez topçulara, 2 güne Yılmaz Vural yerine korlar adamı.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bizim takım motivasyon ile iş yapan bir takım.isterse milli takım 11 inin hepsi real madridde barcelonada oynasın farketmez.11 tane türk bi araya gelmiş.anca öyle iş yapar haha

hiddink dönemi öyle saçma ki.hani biz sadece tvden gazeteden takip ederek ne kadar kopuk saçma bi teknik heyet oldugunu gördük.oguz çetin kafasına göre kadro kurdu.hiddink saçma sapan demeçler verdi falan filan

öyle ki normalde milli takımın elbet iyi maçları oluyordu güzel oynadıgı işte gaza geldiği vs.hiddink dönemi mustafa sarplı ayhanlı gs gibiydi yeminle.kanser kanser her maç

avcı ile en azından normal bi seviyeye gelceğini düşünüyorum takımın.
Sosyal ağlarda paylaş

Abdullah Avcı U-19,U-17,U-15 takımlarında görev almış olması bence daha önemli.

Daha farklı gençleri ve gurbetçi yetenekleri takıma kazandırarak farklı bir oyun anlayışı ve yapılanma getirme şansı yüksek.

Son olarak Hiddink zamanında kaybettiğimiz o çoşkuyu,motivasyonu ve ekstra hırsı kazandıracaktır takıma.

Türk olarak ya Ertuğrul ya da Abdullah Avcı olurdu Abdullah Avcı oldu iyi de oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

Ne yapmışda kuyusunu kazmış oğuz merak ettim. Vasıfsız,zararsız,efendi biri bilirdim onu.

Kısaca geçeyim o zaman;
Oğuz'un Fenerde futbolcuyken nasıl grupçu olduğunu (Sakarya grubu) herkes biliyodur sanırım, tekrar anlatmaya gerek yok. Ali Şen boşuna yollamadı yani onu zamanında.

Yardımcı hoca olarak ise Lorant döneminde çalıştı Fenerde ve takım çokta kötü halde değilken Lorant'ın ayağını kaydıranların başında yer aldı. Kendisi yerine geçti ve o seneyi 7.-8. falan bitirdik

Milli takımda da Oğuz, FT'den miras kaldı Hiddink'e, Hiddink buraya tatile geldiği için yine ipler Oğuz'a kaldı ve sonuç ortada... oyuncu seçimleri bile zerre değişmedi FT zamanına göre.

Şimdi Oğuz boşta diye umarım tekrar Fener'de bir göreve falan getirilmez, gidip asıl mesleği olan mühendisliği yapar inş amin.

edit: Ha bunlar tabiiki yıllardır basından okuduklarımız, yoksa detektif değiliz asdasdas
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...