Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 nestea su macı alırsa allah olduguna karar vericem
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 son zamanlar izledigim en iyi ZvZ vallahi sdufhs çok iyi oynuyolar karsılıklı arşivlik maç
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 abi inanilmazdı ya off.resmen nestea vs idra memesi oldu yalnız.20 drone geride.yinede önde adam ahahahah
xunn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Nestea fazla soguk kanlı. Vay be Nestea resmen kaybediyor-ODA NESİ SOPA SOPA SOPA
Uliking Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Yav yeminlen Nestea allah falan değil ya slush çok güzel başladı sağlam bir 1-1 roach timing'le almak yerine neden spire'a gitti anlamadım zaten öndesin yani roach git haritayı al vs birde upgrade'i neden o kadar geciktirdi kesinlikle alabileceği bir oyunu verdi resmen. Üzüldüm Slush'a.
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 bu sefer de baska sekilde yenerdi nestea yine allah derdik ahahaha.abi adam dün idra maçlarında da nerelerden ne maçlar çeviriyo yanı 1 tane upgrade veya verdigi baska bi karar inanilmaz bi yetenek herifteki.aynen fazla sogukkanlı xunn un dedigi gibi.ben 50 kere panikleyip gg demistim o mutaları gorunce daha spire ı bitmeden nestea nin
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Süper bir maç geliyo tekrar solak oğlan vs sakin abi
Uliking Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Ya bence bw proları falan switch etsin şu andaki bütün zerg'leri silerler yani bu kadar kötü oynamaları 8-10 saat oynadıkları oyunu saçma Nestea'nin mekanikleri mükemmel de değil sadece decision making'le alıyor yoksa dün Idra'da bugün de Slush'da gördük adamın bazen harass'lere multitasking'i yetmiyor. Yani 20 drone kaybedip aynı drone'da olmak tamam komik de yani dün Idra'nın decision making'i tech'te daha iyi olsaydı rahat alırdı seriyi bence. Dün base'inde 200 enerji queen'i vardı yani dünyanın en iyi Zerg'ü böyle olmamalı bence. Belki de Zerg'ler daha kötüdür yani bir Bomber vs Mvp'nin TvT'sine bakın adamlar hata yapmıyor neredeyse çok daha üst düzey görüyorum ben Terran'ların seviyesini Zerg'lere göre.
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 o aslında terranın biraz daha forviging olmasıyla alakalı. nestea bwde de proydu yani zergbong degil mi arkadas bu nestea?zergking lakabı bw den beri var bu adamda. bu arada jinro violetle oynuyor 1-0 su an umarım ezip kenara koyar nefret ediyorum bebeden.
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 benim bw den switch in radikal değişiklikler yapacağına inancım gün geçtikçe azalıyor.ayrica nestea vs huk cok iyi olur ya nestea naniwaya gömer umarım.
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 AAHAHAHAHAH COK IYI ESPRILER DONUYOR
xunn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Abi Blizzard herifi çok iyi. THAT'S NOT A REAVER.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Hero'nun içine Bisu kaçmış bu turnuvada.
xunn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 _Spartacus_ said: Hero'nun içine Bisu kaçmış bu turnuvada.
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 karşısında Huk diye bi gerçek var ama şimdi ahahaha
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 blizz guy ve tasteless var blueda direk switch
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 mc idrayı ağlatır umarım yine ben niye yenemıyorum bu adamı diye. marineking violet eslesmis bide guzel mac donebilir.
Öne çıkan mesajlar